Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Olyan túl tartalékos kezdő túlzás lenne,beleszaladhatnánk megint a késbe,mint a Betis ellen. Szóval én egy ilyet várok:

pontosan mikor jelölik ki? ha a kupavisszavágók után,akkor én valenciát tippelek. annyira nem lehet részrehajló a szövetség,hogy a döntő két résztvevőjének valamelyike otthon játszhasson.szajko írta: Ismerve a spanyol szövetséget simán a Bernabéu lesz a befutó...
Ismerve a spanyol szövetséget simán a Bernabéu lesz a befutó...Leomessi14 írta:"A spanyol szövetség hamarosan kijelöli a Király-kupa döntőjének helyszínét. A legesélyesebb a döntő megrendezésére a valenciai Mestalla, szorosan utána viszont a Santiago Bernabéu következik, függetlenül attól, hogy a Madrid döntőt játszik-e vagy sem."
Kivancsi leszek...

Abszolút jól látod, én is így gondolom. Mást mond Pep a sajtónak, mint amit abból megvalósít. Militóval is ezt tette, majd csereként pályára küldte, miután eldőlt a meccs. Ezen viszont már nem elégedetlenkedek, viszont örömteli számomra, hogy más is látja a helyzetet és nem engem vádolnak meg elfogultsággal.Hayabusa írta:Sajnálom viszont Bojant, aki nem játszott.
Bár Pep azt nyilatkozta, hogy teljes mellszélességgel kiállnak érte, de az hogy egy megnyert meccsen nem játszatta már sejtet valamit.
Vagy rosszul látom a dolgot?

Jó emlékek fűződnek hozzácsdewl írta:
Igen, már a Sport is lehozta, hogy a kupadöntő a Mestallában lesz

Igen, már a Sport is lehozta, hogy a kupadöntő a Mestallában leszsalas9 írta:
Ui.: A kupadöntőt hol játsszák? (Mert azt hallottam, hogy Valenciában.)
Azért jobb a bajnokság mert ott ha vesztesz jöbőhéten kijavíthatod.Ám ha a kupába vesztesz ott már igen nehéz kijavítani.MichaaBee írta:Nem kell behúzni a bajnokságot, ha Barca-Real döntő lesz, akkor a Szuperkupa is mindenképpen ilyen leosztásban zajlik majd.Messithebest írta:Hatalmas meccs volt. Csak az első félidőt láttam,de ahogy a végét elnézem az pont elég volt. Ilyet én még nem pipáltam. 6 perc alatt max a FIFÁba rúgok 3 gólt amatőr szintenElképesztő
Na jöhetnek a Margiték
A szuperkupát is nagyon úgy néz ki h velük játsszuk majd,bár ehhez a bajnokságot is még be kell húzni.
![]()

De be kell húzni!!!MichaaBee írta:Nem kell behúzni a bajnokságot, ha Barca-Real döntő lesz, akkor a Szuperkupa is mindenképpen ilyen leosztásban zajlik majd.Messithebest írta:Hatalmas meccs volt. Csak az első félidőt láttam,de ahogy a végét elnézem az pont elég volt. Ilyet én még nem pipáltam. 6 perc alatt max a FIFÁba rúgok 3 gólt amatőr szintenElképesztő
Na jöhetnek a Margiték
A szuperkupát is nagyon úgy néz ki h velük játsszuk majd,bár ehhez a bajnokságot is még be kell húzni.
![]()
Igen, és ha a real nyeri a bajnokságot, akkor is ugyanaz a párosítás lesz.Messithebest írta:
A szuperkupát a bajnokság győztese és a kupa győztese játssza,és ha ugyan az a csapat nyert,akkor a kupa másik döntőse.
A szuperkupát a bajnokság győztese és a kupa győztese játssza,és ha ugyan az a csapat nyert,akkor a kupa másik döntőse.MichaaBee írta:Nem kell behúzni a bajnokságot, ha Barca-Real döntő lesz, akkor a Szuperkupa is mindenképpen ilyen leosztásban zajlik majd.Messithebest írta:Hatalmas meccs volt. Csak az első félidőt láttam,de ahogy a végét elnézem az pont elég volt. Ilyet én még nem pipáltam. 6 perc alatt max a FIFÁba rúgok 3 gólt amatőr szintenElképesztő
Na jöhetnek a Margiték
![]()

Nem kell behúzni a bajnokságot, ha Barca-Real döntő lesz, akkor a Szuperkupa is mindenképpen ilyen leosztásban zajlik majd.Messithebest írta:Hatalmas meccs volt. Csak az első félidőt láttam,de ahogy a végét elnézem az pont elég volt. Ilyet én még nem pipáltam. 6 perc alatt max a FIFÁba rúgok 3 gólt amatőr szintenElképesztő
Na jöhetnek a Margiték

egy linket küldenél, mert engem is érdekel nagyon, de nemtudom hol találok skysport adást. kösziFernando írta:Egyébként aki neten nézi ajánlom a skysportot Mendieta és Salgado a vendég, elég okosakat mondanak.