Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Korral jár sajna..Ilúvatar írta:szakadoklluisllach89 írta: Van, szépek, csak sajnos mindhárom meleg, komolyanGaydogs
![]()
Amúgy nekem is van kutyám, puli, már 14 éves szegény és buta... régebben okos volt mint az atom, most meg valahogy fura.

nem nagyon vágom mi a feederezés, mivel még nem láttam olyatInitom írta: áhh nekem mindenem a feederezés
imádok
néha úgy horgászom vele,hogy a kezembe veszem,és azt az 5 cm es zsinórt -ami az orsótól indul-odafogom a bothoz,így sokkal élvezhetőbb,majd esetleg próbáld ki...érezni mikor kapja be a hal.
Bár ez akkor jó ha keszegezel,paducozol.
Pontyozásnál lehet lerohadna a kezed

szakadoklluisllach89 írta:Van, szépek, csak sajnos mindhárom meleg, komolyankakasugynok007 írta:Na.Senkinek sincs kutyája?

Elsőnek arra gondoltam.S.Agüero írta:Labrador-németjuhász.Mien keverék?

A méret végett van egy kis foxi benne.Lionel85 írta:Keverék szerintem. A rövid lábai miatt tacsinak nézem, fejre szintén, de a többi része nem ismerős.MessiFan írta:Mamáméknak van egy kb 10 éves kutyájuk amit még mi vittünk nekik és nem tudom a fajtáját.
Ő az
Valaki esetleg tudja?:D
Egyébként nagyon szép kutya

Keverék szerintem. A rövid lábai miatt tacsinak nézem, fejre szintén, de a többi része nem ismerős.MessiFan írta:Mamáméknak van egy kb 10 éves kutyájuk amit még mi vittünk nekik és nem tudom a fajtáját.
Ő az

Mien keverék?S.Agüero írta:
Így néz ki a miénk kb, csak nagyobb és kicsit öregebb az arca.
Remélem nem túl nagy a kép

Háát....MessiFan írta:Mamáméknak van egy kb 10 éves kutyájuk amit még mi vittünk nekik és nem tudom a fajtáját.
Ő az

Hufff.......9Dave írta:nem látom Kirátkakasugynok007 írta:Ja így utólag a képek is előkerültek.
Ő itt Kira.

Én nem élném túl.S.Agüero írta:Úgy lennék egy kiskutyának a gazdája, csak az a baj, h nagyon sokat kell vele foglalkozni. Bár én benne lennék. Megtanítanám sok mindenre.![]()
Meg ahogy látni, h hogyan fejlődik stb...
Ha születésétől fogva a gazdája vagy akkor nagyon sok mindenre tudod megtanítani.
2 kutyánk volt és az a kettő is kutyamenhelyről van/volt.
Az első az egy fehér puli volt. Neki is Samu volt a neve, de mikor dédim átjött hozzánk, azt hallotta, h Sanyika így Sanyi lett a neve.![]()
Sajnos őt megmérgezték.Udvarban volt és bedobtak valamit és azt megette vagy megnyalta már nem tudom, de megmérgezték.
![]()
Képzeljétek el, h mész ki az udvarba a kutyádhoz és akkor ott látod fekve a betonon kinyújtott nyelvvel.

áhh nekem mindenem a feederezésIlúvatar írta:Kedvenc stílus: Pergetés és Fenekezés.Initom írta: úúú egy pecás
nálunk jó dráge az éves,területi jegy.
Mi a Rábán horgászunk,és a környéki tavakon!
Kedvenc stílusod van?
én 14 vagyok de igen szeretek horgászni
legnagyobbam egy 4-5 kilós amur...ami szépségdíjas lett,egy horgászversenyen
Legnagyobb hal: 5 kg -s ponty.
Én általában haverral horgászok mindig. Neki van egy nyaralója Tasson. Tehát többnyire Tasson pecázunk... Pergető módszerrel, de néha fenekezést is szeretnék majd tolni. Úszózástól rosszul vagyok.
És érdekesképpen mondom: Tavaly azon a napon mikor megvettem az életem első pergető horgászbotot valami 40 rugóért, este Tasson pecáztam először és már fogtam is 2,5 kg -s harcsát o.O Továbbá, 3kg és 2kg balint, csónakból. Korábban még soha nem fogtam halat.
Szép volt kezdésnek
Amúgy igazából az életcélom hobbiszinten: 30-40kgs Harcsa. Tök mindegy hogy hol, csak fogjak egyet.
Kedvenc harcsás videóm:
http://www.youtube.com/watch?v=AusjxJEQ6mU
Brutááális.
Ja így utólag a képek is előkerültek.kakasugynok007 írta:Nekem van egy 3hónap 13napos Golden Retrieverem.
Kirának hívják.Eddig nagyon jól viselkedik,december 8.-án hoztuk el a from Flawles Carriens nevű kennelből.A törzskönyvi neve Fifth Avenue from Flawles Carriens.
Hihetetlenül okos.
Ha valami gondotok van a kutyátokkal akkor forduljatok hozzám otthon vagyok a kutya-pszichológiába.
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 7768_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 5172_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 5406_n.jpg