S.Agüero írta:Tocy! Te vagy Pep vagy mi, h ennyire biztos vagy, h ki játszik meg, h ki nem
Bármilyen kezdő lehet, én vegyeset képzeltem el. valószínű, h nem egy nehéz bajnokin játszik Bojan, meg Ibi, hanem itt a lehetőség a kupában. Ha itt sem adja meg Pep nekik a lehetőséget akkor hol?

Thiago nem játszik. Az nyílt titok hogy a Pep éra alatt aki ingázó a felnőtt illetve a B kerete között az ott fog játszani ahol edzett, hogy ne legyen automatikus kezdő az aki a felnőtteknél edzett. A hivatalos oldal szerint Víctor Vázquez, Bartra, Muniesa, Rochina, Benja, Montoya, Abraham, Tello és Saúl lettek felhívva egyrészt, másrészt Thiagot legközelebb szerintem az U21-s Eb után láthatjuk az első csapatban.
Ha már a felnőtt keret tagja lesz ősztől akkor tapasztalatot kell szereznie, ráadásul ki vannak dőlve a B csapat középpályásai.
Szerk.: Egyébként Pintonak gyomorbántalmai voltak de már jól van, Bojan viszont pont emiatt nem edzett, de ez nem olyan ami miatt kihagyna egy meccset
Az én kezdőm: Pinto- Adriano, Piqué, Abidal, Maxwell- Busquets, Keita, Iniesta(Afellay)- Pedro, Bojan, Villa