LG írta:Amúgy én lassan már teljesen leírom őt. Anno üstökösként robbant be, és volt benne potenciál, megvolt a lehetősége, h nagy játékossá váljon. A 06/07-s szezon után már nagyon vártam a folytatást, de csalódnom kellett. Mondjuk sztem Guardiola is hibázott. Bojannak akkor a fantasztikus kezdés után még több lehetőség, még több bizalom kellett volna. Ehelyett a legrosszabbkor lett kegyvesztett. Lehetséges, h Guardiola túl fiatalnak tartotta, a mély vízbe dobni, és inkább később akart neki komolyabb szerepet szánni, mint Pedronak v. Busquets-nek, de ez nála nem működött. Megoldás lehetett volna a kölcsönadás, amiért én 2 éve könyörgök már, de az sem lett. Bojan fejlődése teljesen megtört, megragadt egy szinten, és sztem ezt már nem lehet helyrehozni, neki elment ezzel a hajó, h nagy játékos legyen. 2,5 fél éve kisebb fellángolásokat leszámítva, szenved, vegetál csak a csapatnál. Egykor láttam a lehetőséget, h nagy játékos legyen, jelenleg úgy gondolom, h a maximum amit még elérhet, az egy spanyol középcsapat húzóembere lehet, többet nem. De minél tovább vegetál itt, annál jobban csökkenti a lehetőségeit a jövőre nézve. Nálunk több játéklehetőséget nem fog kapni, de sztem ha kapna se tudna már élni vele. Kölcsön lehet adni, de minek? Ha sikerülne is visszatérnie a kölcsönből, itt újra csak kiegészítő ember lenne. Én már az eladását támogatom, még ha egyenlőre szó sincs erről, és sokan nem is értenek velem egyet.
Persze megvan az esély, h egyszer csak megtáltosodik, de én nem hiszek a csodákba.
Van igazság abban amit mondasz.
A Guardiola korszak talán neki nem kedvezett igazán. Hiszen Pep érkezése előtt nagyon berobbant, igaz, h kellett egy viszonylag gyengébb passzban levő csapat is, de akkori teljesítménye alapján joggal remélhettük, h szép jövő áll előtte.
Szerintem két fő oka van annak, h megragadt egy bizonyos szinten. Az első az, h fizikálisan nagyon kevés, ha találkozik egy normális védővel akkor szinte esélye sincs. Lehet technikás, ha egy védő kicsit is jobban oda teszi akkor borul is a srác. A második pedig az, h roppant gyenge mentálisan. Talán túl hamar jött a nagy teher és talán még most sincs felkészülve teljesen, h egy ilyen nagy csapatban játsszon. Vegyük példának az idei év kezdetét. Ibrahimovic elment, megkapta a 9es mezt, a tavasszal jól játszott, ergo minden azt mutatta, h most aztán igazán beindul. Ehelyett ugyanaz a helyzet ami volt egy éve, két éve.
Kíváncsi vagyok, h mi lesz az ő sorsa. Most nagyon úgy tűnik, h megragadt ezen a szinten és jelen állás szerint nincs sok esély arra, h fejlődjön.
Én nem hiszem, h az lenne a legjobb, ha eladná a klub. Kiegészítő embernek azért jó, a fizetése sem annyira magas és úgy tűnik, h elégedett a jelenlegi helyzetével. Nem mindenki lehet a csapat meghatározó egyénisége, csak nála azért fájó ez, mert úgy tűnt, h sok van benne.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.