Fifa, PES, FM
Thx! Manuel Lanzini már a szűkített listán van

Ilyen kezdővel 3 év alatt csak 1x nyertél bajnokságot?

Én a 09-ben a Le Mansal első évben feljutottam az első osztályban utána ott rögtön bajnok lettem és a harmadik évben tripláztam pedig nem volt ilyen erős csapatom.
Bár a 11 és a 09 teljesen más.
-
- Capitá del Barça
A tesóm pont két hete törölte ki a Barcás profilomat. 2020 ba voltam.
Képzeljétek milyen ideges voltam.
Csináltam egy Man Cityt
------------------------J.Hart-----------------------------------
Dani Alves------Albiol--------Pique.......Sergio Ramos------
---------Fabregas-----------J.Milner-------------S.Nasri------
------L.Valencia------------C.Tévez--------------C.Ronaldo--
Cserék:
S.Given
K.Toure
Rafa Márquez
David Silva
Deco
Ronaldinho
Dzsudzsák Balázs
Guti
D.Beckham
Balotelli
K.Gibbs
Macheda
Fabio
Wilshere
Naggyából ennyi.
Első évbe Ligakupát nyertem.
Második évbe Ligakupa Fa-kupa
Harmadik évben Bajnokság Ligakupa Fa-kupa
A negyedik évben vagyok minden sorozatban szerepelek.
Képzeljétek milyen ideges voltam.
Csináltam egy Man Cityt
------------------------J.Hart-----------------------------------
Dani Alves------Albiol--------Pique.......Sergio Ramos------
---------Fabregas-----------J.Milner-------------S.Nasri------
------L.Valencia------------C.Tévez--------------C.Ronaldo--
Cserék:
S.Given
K.Toure
Rafa Márquez
David Silva
Deco
Ronaldinho
Dzsudzsák Balázs
Guti
D.Beckham
Balotelli
K.Gibbs
Macheda
Fabio
Wilshere
Naggyából ennyi.
Első évbe Ligakupát nyertem.
Második évbe Ligakupa Fa-kupa
Harmadik évben Bajnokság Ligakupa Fa-kupa
A negyedik évben vagyok minden sorozatban szerepelek.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára kakasugynok007 2011.01.27. 20:51:53-kor.

Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
http://www.fifafanatic.com/fifa-11-best-young-players/
Lehet vásárolni
Stoke-vel a kezdőm
Begovic/Smeichel
Baines,Huth,Showcross,Beck
McEchran,Whitehead,Poli,Etherington
Jones,Fuller
Tervezem egy jhv,bhv-csere vételét, bal oldalra Etherington helyére egy fiatalt, Jds-t és talán ennyi.
Lehet vásárolni

Stoke-vel a kezdőm
Begovic/Smeichel
Baines,Huth,Showcross,Beck
McEchran,Whitehead,Poli,Etherington
Jones,Fuller
Tervezem egy jhv,bhv-csere vételét, bal oldalra Etherington helyére egy fiatalt, Jds-t és talán ennyi.
valaki közületek nyomja Xbox LIVE on a FIFA-t? mert szívesen játszanék ha van ilyen ember itt. 

nálam magától csináljaMessithebest írta:
Én bal oldalra Coentraot vettem volna meg,ő fiatalabb,és egy idő elteltével jobb is lesz,mint Clichy.
Én meg CR-rel ontom a gólokat a CitybenMeg érte megvenni,ha már Messit nem lehet kiszakítani a Barcából.
Más,valaki nem tudja hogy hogy lehet Xbox 360on,sarokkal gólt lőni.
Ilyenre gondolok(tudom,nem a legjobb az alany és a csapat): Link

Abi & Tito
- Messithebest
- Director del Fútbol
Én bal oldalra Coentraot vettem volna meg,ő fiatalabb,és egy idő elteltével jobb is lesz,mint Clichy.MessiFan írta:Megadtam a lehetőséget a bizonyításra a Fifa 11-nek és sikerrel járt
Barca helyett Sevillát választottam és nagyon jó játékosok voltak a piacon ezért be is vásároltam.
Érkezők: Szczesny, Santon, Papadopoulos, Clishy és Modric.
Eddig barátságos meccs volt azokon 12 lőtt gól és 1 kapott(4-02x,4-1)
Kezdő 11-em (4-1-1-2-1-1):
------------------L.Fabiano------------------
-------------------Kanouté-------------------
----Perotti------------------------Navas-----
------------------------Modric----------------
-------------Cigarini-------------------------
-----------------------------------------------
-Clishy---Escudé----Cáceres--Santon-
--------------------Palop---------------------
Luis Fabiano nagyon jó csatár. A legtöbb test-test elleni párharcot megnyeri és iszonyat pontosan lő. Nagyon jól lő. Eddig mindig eltaláltam vele a kaput és 12 gólból 7-et vele lőttem.
Papadopoulos nagy valószínűséggel kiszorítja Escudét de még nem biztos.
Most jön az Inter utána Barca oda-visszavágó a szuperkupában.
Én meg CR-rel ontom a gólokat a Cityben

Más,valaki nem tudja hogy hogy lehet Xbox 360on,sarokkal gólt lőni.
Ilyenre gondolok(tudom,nem a legjobb az alany és a csapat

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Megadtam a lehetőséget a bizonyításra a Fifa 11-nek és sikerrel járt 
Barca helyett Sevillát választottam és nagyon jó játékosok voltak a piacon ezért be is vásároltam.
Eddig barátságos meccs volt azokon 12 lőtt gól és 1 kapott
(4-02x,4-1)
Luis Fabiano nagyon jó csatár. A legtöbb test-test elleni párharcot megnyeri és iszonyat pontosan lő. Nagyon jól lő. Eddig mindig eltaláltam vele a kaput és 12 gólból 7-et vele lőttem.

Eddig barátságos meccs volt azokon 12 lőtt gól és 1 kapott

- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
FIFA10-ben emlékszem első évben mindig eladó volt, és ha kis csapattal voltam biztos hogy elhoztam és gólkirály is lett abban az évben. Tényleg jó játékos. Még Rakitic (Schalke 04)akit mindig meg szoktam venni kisebb csapatokhoz.bence-barca írta:Amúgy ajánlom mindenkinek Gignac-ot a Marseille-ből!
Nálam gólkirályvolt-tehát gólérzékeny és a, ami miatt főleg ajánlom, h a test a test ellenit szinte mindig megnyeri, eddig Cris volt a Lyonból az, aki letudta szerelni test a test elleni helyzetben. Tehát az egész Ligue 1-ből, egy védő

-
- Llegenda del Barça
Amúgy ajánlom mindenkinek Gignac-ot a Marseille-ből!
Nálam gólkirályvolt-tehát gólérzékeny és a, ami miatt főleg ajánlom, h a test a test ellenit szinte mindig megnyeri, eddig Cris volt a Lyonból az, aki letudta szerelni test a test elleni helyzetben. Tehát az egész Ligue 1-ből, egy védő

- Messithebest
- Director del Fútbol
Szerintem a Community Shield lesz az(Angol Szuperkupa).Initom írta:Coume...nem tom milyen kupát már behúztam.

Na közben befejeztem az első szezont a Manchester Cityvel. Az FA Kupában a döntőben a Wigant lazán húztam 4-0ra. A bajnokságban az utolsó előtti fordulóig 2 pont volt a hátrányom a Chelseaval szemben,de az utolsó fordulóban szerencsére velük játszottam. És 3-1re nyertem, így 92 ponttal megnyertem a Premier Leaguet. A nyáron megint megpróbáltam Messit kiszakítani a Barcából,115 millió eurót elfogadta a klub,de Messi megint csak nem fogadta el az ajánlatom. Így aztán úgy döntöttem, 80 millióért elhozom CR-t. Ő jött is. Aztán elhoztam viszont a Barcából Piquét a védelem közepére ő 35 millióba került. Elment Adebayor és még a sok fiatal + akik kölcsönből visszajöttek(kiv. Weiss).Özilt szerettem volna még elhozni,de őt nem engedte a Real azzal az indokkal,hogy nem rég igazolt át. A Community Shieldet simán hoztam a Chelseavel szemben 3-1re.
Kezdő:
De Gea
Richards-K. Touré-Piqué-F. Coentrao
Y. Touré
Fabregas-David Silva
CR-Balotelli-Pato
Pad: Hart,Kompany,Lescott,Zabaleta,De Jong,A. Johnson,Tevez(néha rotálom Balotellivel)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messithebest 2011.01.24. 21:45:06-kor.

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
am lehet a fifába lábfejjel lőni a szabadot...egy időbe ment állítottam az irányításon és most nem tudom melyik az 

Abi & Tito
miazhogy,a realba nemrég összeraktam egy 100% brazil kezdőtInitom írta: látom csiped a brazilokat

casillas-maicon,luiz,silva,marcelo-alves,ganso,kaka,dinho-pato,neymar
aztán abbahagytam,mert nem volt ellenfél

én most a Mu val kezdtem ...
kezdőm:
VDS , Maicon,Ferd.,Vidic,Nani,Busquets,Flechter/vöri (
) Lavezzi,Gourcuff,Pazzini,Rooney.
(3-4-1-2)
Vezetem a bajnokágom 2-3 pontal a Coume...nem tom milyen kupát már behúztam.
De szerintem most kezdek egy kis csapattal is.
kezdőm:
VDS , Maicon,Ferd.,Vidic,Nani,Busquets,Flechter/vöri (

(3-4-1-2)
Vezetem a bajnokágom 2-3 pontal a Coume...nem tom milyen kupát már behúztam.
De szerintem most kezdek egy kis csapattal is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Initom 2011.01.24. 15:24:11-kor.
Abi & Tito
látom csiped a brazilokatdaffy írta:arsenal: akinfeev-maicon,david luiz,thiago silva,coentrao-lass,nasri,fabregas-van persie,arshavin,forlanMessiFan írta:...
van még 80 millióm,ebből szeretnék venni arshavin helyére valakit és vagy átállni a 4-3-1-2re és az 1es pozícióba egy kaka szerű játékost hoznék vagy marad a 4-3-3,viszont ebben az esetben szélső kell(ribery)
nagyon stabil a csapat,eddig 5 meccsen nem kaptam gólt(legnehezebb szinten). rosicky pedig remek kis játékos,csak rohadt sérülékeny.

Abi & Tito
-
- Llegenda del Barça
Man. CityLionel85 írta:Ajánlhatnátok egy csapatot nekem, mert fogalmam sincs, kivel kezdjek.
Én nem velük tolom, de majd ha lehet, akkor talán hozzájuk eligazolok
(am Marseille-jel vok, velük is lehetsz)

arsenal: akinfeev-maicon,david luiz,thiago silva,coentrao-lass,nasri,fabregas-van persie,arshavin,forlanMessiFan írta:...
van még 80 millióm,ebből szeretnék venni arshavin helyére valakit és vagy átállni a 4-3-1-2re és az 1es pozícióba egy kaka szerű játékost hoznék vagy marad a 4-3-3,viszont ebben az esetben szélső kell(ribery)
nagyon stabil a csapat,eddig 5 meccsen nem kaptam gólt(legnehezebb szinten). rosicky pedig remek kis játékos,csak rohadt sérülékeny.
attól függ...Lionel85 írta:Ajánlhatnátok egy csapatot nekem, mert fogalmam sincs, kivel kezdjek.
nagycsapat. MU,Milan,Arsenal,Chelsea,FCB(nem a barca)lyon
kicsi:Napoli,Totthanem,Villareal stb.
Abi & Tito
- csabimo
- Capitá del Barça
please...csabimo írta:Hali szokott valaki live-ozni ps3mal? lenne pár kérdésem pl: csak szemtől szembe meccseket tudok játszani, olyan bajnokságok mint pl: csoport és kiesés 16-os vagy 32-es nincsenek? Ha valaki képben van irjon pár sort...

- Messidona10
- Entrenador del Barça
Persze, Fifa 11!csabooo írta:valaki tudna ajánlani egy jó fifa 08 as frissítést ?
meg hogy hova is kell letölteni hogy mennyen ?

Egyébként én nem hallottam hírét, hogy a 08-hoz készült volna az elmúlt 2 évben frissítés...
Én is lehet újra elkezdek fifa11-ezni mert a 10-ben a Newcastleval 2 szezon után verhetetlen vagyok és ilyen a kezdőm: Casillas-Ramos-Piuqé-Vidic-Clishy-Iniesta-Fabregas-Silva-Tévez-Villa-Eto'o
Casillas, Ini és Tévez ingyen volt
Konkrétan az egész csapatot kicseréltem és a harmadik szezonom veretlen lett és tripláztam ezért meguntam.
Barcával fogok majd egy szezont kezdeni a 11-ben mert azzal csak 3 szezont nyomtam le és nem voltam megelégedve.
Casillas, Ini és Tévez ingyen volt

Konkrétan az egész csapatot kicseréltem és a harmadik szezonom veretlen lett és tripláztam ezért meguntam.
Barcával fogok majd egy szezont kezdeni a 11-ben mert azzal csak 3 szezont nyomtam le és nem voltam megelégedve.