Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Thx! Manuel Lanzini már a szűkített listán van
nálam magától csináljaMessithebest írta:
Én bal oldalra Coentraot vettem volna meg,ő fiatalabb,és egy idő elteltével jobb is lesz,mint Clichy.
Én meg CR-rel ontom a gólokat a CitybenMeg érte megvenni,ha már Messit nem lehet kiszakítani a Barcából.
Más,valaki nem tudja hogy hogy lehet Xbox 360on,sarokkal gólt lőni.
Ilyenre gondolok(tudom,nem a legjobb az alany és a csapat): Link
Én bal oldalra Coentraot vettem volna meg,ő fiatalabb,és egy idő elteltével jobb is lesz,mint Clichy.MessiFan írta:Megadtam a lehetőséget a bizonyításra a Fifa 11-nek és sikerrel járt
Barca helyett Sevillát választottam és nagyon jó játékosok voltak a piacon ezért be is vásároltam.
Érkezők: Szczesny, Santon, Papadopoulos, Clishy és Modric.
Eddig barátságos meccs volt azokon 12 lőtt gól és 1 kapott(4-02x,4-1)
Kezdő 11-em (4-1-1-2-1-1):
------------------L.Fabiano------------------
-------------------Kanouté-------------------
----Perotti------------------------Navas-----
------------------------Modric----------------
-------------Cigarini-------------------------
-----------------------------------------------
-Clishy---Escudé----Cáceres--Santon-
-----------------------------------------------
--------------------Palop---------------------
Luis Fabiano nagyon jó csatár. A legtöbb test-test elleni párharcot megnyeri és iszonyat pontosan lő. Nagyon jól lő. Eddig mindig eltaláltam vele a kaput és 12 gólból 7-et vele lőttem.
Papadopoulos nagy valószínűséggel kiszorítja Escudét de még nem biztos.
Most jön az Inter utána Barca oda-visszavágó a szuperkupában.
FIFA10-ben emlékszem első évben mindig eladó volt, és ha kis csapattal voltam biztos hogy elhoztam és gólkirály is lett abban az évben. Tényleg jó játékos. Még Rakitic (Schalke 04)akit mindig meg szoktam venni kisebb csapatokhoz.bence-barca írta:Amúgy ajánlom mindenkinek Gignac-ot a Marseille-ből!
Nálam gólkirályvolt-tehát gólérzékeny és a, ami miatt főleg ajánlom, h a test a test ellenit szinte mindig megnyeri, eddig Cris volt a Lyonból az, aki letudta szerelni test a test elleni helyzetben. Tehát az egész Ligue 1-ből, egy védő
Szerintem a Community Shield lesz az(Angol Szuperkupa).Initom írta:Coume...nem tom milyen kupát már behúztam.
miazhogy,a realba nemrég összeraktam egy 100% brazil kezdőtInitom írta: látom csiped a brazilokat
látom csiped a brazilokatdaffy írta:arsenal: akinfeev-maicon,david luiz,thiago silva,coentrao-lass,nasri,fabregas-van persie,arshavin,forlanMessiFan írta:...
van még 80 millióm,ebből szeretnék venni arshavin helyére valakit és vagy átállni a 4-3-1-2re és az 1es pozícióba egy kaka szerű játékost hoznék vagy marad a 4-3-3,viszont ebben az esetben szélső kell(ribery)
nagyon stabil a csapat,eddig 5 meccsen nem kaptam gólt(legnehezebb szinten). rosicky pedig remek kis játékos,csak rohadt sérülékeny.
Man. CityLionel85 írta:Ajánlhatnátok egy csapatot nekem, mert fogalmam sincs, kivel kezdjek.
arsenal: akinfeev-maicon,david luiz,thiago silva,coentrao-lass,nasri,fabregas-van persie,arshavin,forlanMessiFan írta:...
attól függ...Lionel85 írta:Ajánlhatnátok egy csapatot nekem, mert fogalmam sincs, kivel kezdjek.
please...csabimo írta:Hali szokott valaki live-ozni ps3mal? lenne pár kérdésem pl: csak szemtől szembe meccseket tudok játszani, olyan bajnokságok mint pl: csoport és kiesés 16-os vagy 32-es nincsenek? Ha valaki képben van irjon pár sort...
Persze, Fifa 11!csabooo írta:valaki tudna ajánlani egy jó fifa 08 as frissítést ?
meg hogy hova is kell letölteni hogy mennyen ?