Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fernando írta:Nem bírom tovább befejezem a Drótot. 11 rész után is a semmiről szóljon és az is gagyin az nekem sok. 1-2 rész még ok, mondom csak beindul vagy valami hasonló. Bocs attól aki kedveli, de eddig ez egy nagy rakás. Az alapsztori se jön be.
Mondjuk abban nem csak ott beszélnek magyarul, hanem a film közepén is egy pár percig. Bevisznek a kórházba egy magyar férfit, aki megemlíti az ördögöt. Hoznak hozzá tolmácsot is. Hatalmas jelenet. Mikor először láttam, teljesen leblokkoltam.Tim írta:lIlletve még a Közönséges Bűnözők elején is magyarul beszélnek(az elején,mikor a hajón haldoklik a fickó,és az ördögöt emlegeti).
Tudtok-e még ilyen filmekről,amiben magyarul szólalnak meg?
MacheteTim írta: Tudtok-e még ilyen filmekről,amiben magyarul szólalnak meg?
És azt tudod-e hogy magyarul is beszélnek benne? Na jó,inkább csak káromkodnakkurdt írta:
Én nagyon szeretem ezt a filmet, bár már rég láttam utoljára. A cselekmény érdekes, a látvány lenyűgöző, és szerintem nem is vontatott a cucc. És amit sárgával írtál, az szerintem is úgy van...
Itt van Nolan-é:szajko írta:Bár régebben volt valami ágrajz féle,azt belinkelhetné valaki. Köszi!
Én nagyon szeretem ezt a filmet, bár már rég láttam utoljára. A cselekmény érdekes, a látvány lenyűgöző, és szerintem nem is vontatott a cucc. És amit sárgával írtál, az szerintem is úgy van...visca el barca írta:szárnyas fejvadász
Angol, spanyol, portugál és román felirat van.bowlinggolyo írta:
Nem tudom h h álltok az angollal de egyelőre csak angol felirat van: angol feliratvisca el barca írta:a fighterhez továbbra is keresek én is feliratotFernando írta:-The Fighter (ehhez valaki tudna feliratot adni?)
a let me in nagyon bejön, de csak az eredetiFernando írta:Let Me In:
Vártam már. Az eredeti nagyon bejött, az amerikai se lett sokkal rosszabb. Nem hiába mondta Stephen King, hogy a legjobb film amit látott. Ugyanolyan beteg mint az ő könyvei. Ajánlós.
10/8.
Amiket beszereztem még:
-Terhes társaság
-The Fighter (ehhez valaki tudna feliratot adni?)
-The Kingdom
Visszaolvastam: Ez a Csapatszellemes tag, Sean Faris játszott a Never Back Downban is. Az elég jó film volt, bár nem a színészi játék miatt.
Miért mi a lehetetlen? Az, h nem tudnak a drót alatt átmenni vagy mi? nem tudják kiásni?messideco írta:Azzal a filmmel csak egy a baj: lehetetlen szituációt ábrázol. Nálam egy 7/10, nagyon érdekes, megható történet.