LG írta:Ha marad is Alves, én már ezek után nem fogok tudni ugyanúgy tekinteni rá, mint előtte. Teljesen leírta magát nálam.
Szerintem ezt még nem jelentheted ki, mert csak annyit tudsz az egész hercehurcáról, amit mi is, tehát nagyjából semmit. Bár a szabad véleményformáláshoz mindenkinek joga van!:-)
Én azt gondolom, hogy az elvégzett munkáért mindenki teljes joggal tarthatja a markát, ha nem érzi úgy, hogy arányosan díjazzák. Alves sem nélkülözhetetlen, de nagyon közel áll hozzá, mert tökéletesen beleillik a játékunkba és szinte szó szerint fáradhatatlan! A beadásait hagyjuk, megnéznék pár alternatívát Alves helyett, szerintem, ha a komplex teljesítményt néznénk, szinte mindenki alulmaradna az összehasonlításban.
Valaki írta itt, hogy a Barcában a top 5-ben benne van, szerintem is, és tesz annyit a csapatért, hogy emeltethessen a "zsé"-n.
Az már egy más lapra tartozik, hogy, ha csak a pénz a fontos, akkor el fog menni a Citybe, akkor nekem is meglesz a véleményem, de egyelőre ezt nem jelenthetjük ki!
Azzal is egyetértek Veled, hogy igazi baromságot csinálna, ha bárhová is elmenne, mert sehol nincs meg az a sansza, hogy címeket nyerjen,(legalábbis ennyit) mint itt.
Még annyit, szerintem Ő mindenhol megállná a helyét a mentalitása miatt, nem tudom elképzelni, hogy bárhol is padozzon!
Bocsi csak most olvastam el, hogy sosem szeretted, itt érzek némi elfogultságot a részedről, azt Neked is tudnod kell, hogy a pénzről szóló tárgyalások sokszor túlmutatnak a tényleges elképzelésen, Valdes esetében is így volt, meg is tudtak egyezni.
Én Nála sem éreztem ellenszenvet, mert már régóta fontos láncszeme volt a csapatnak, megérdemelte az emelést! Tudom volt pár ember itt a fórumon, aki behunyt szemmel nézett Barca meccset éveken keresztül és herótozta folyamatosan, meg elmondta mindennek, de Nála is indokolt volt a megegyezés!
A félreértések elkerülése végett elvtelenül én sem emelném a csillagokba a fizetését, de reálisan igen is megérdemli!
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano