Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Thiago nem játszik. Az nyílt titok hogy a Pep éra alatt aki ingázó a felnőtt illetve a B kerete között az ott fog játszani ahol edzett, hogy ne legyen automatikus kezdő az aki a felnőtteknél edzett. A hivatalos oldal szerint Víctor Vázquez, Bartra, Muniesa, Rochina, Benja, Montoya, Abraham, Tello és Saúl lettek felhívva egyrészt, másrészt Thiagot legközelebb szerintem az U21-s Eb után láthatjuk az első csapatban.S.Agüero írta:Tocy! Te vagy Pep vagy mi, h ennyire biztos vagy, h ki játszik meg, h ki nem![]()
Bármilyen kezdő lehet, én vegyeset képzeltem el. valószínű, h nem egy nehéz bajnokin játszik Bojan, meg Ibi, hanem itt a lehetőség a kupában. Ha itt sem adja meg Pep nekik a lehetőséget akkor hol?

Nem vagyok Pep, csak próbálok az ő fejével gondolkodni, és ha a Betis elleni visszavágón 5-0-nál nem ilyen kezdő volt, akkor most 0-0-nál miért lenne? Az, hogy kupa, nem jelent semmit, ez már a kupaelődöntő, és Pep meg akarja nyerni a trófeát.S.Agüero írta:Tocy! Te vagy Pep vagy mi, h ennyire biztos vagy, h ki játszik meg, h ki nem![]()
Bármilyen kezdő lehet, én vegyeset képzeltem el. valószínű, h nem egy nehéz bajnokin játszik Bojan, meg Ibi, hanem itt a lehetőség a kupában. Ha itt sem adja meg Pep nekik a lehetőséget akkor hol?
Viszont Messi biztos, hogy kezdeni fog...Thiago meg biztos, hogy nem...Fernando írta:Nálam:
Pinto (ha ő nem akkor VV),- Adriano, Piqué, Milito, Maxwell,- Mascherano, Keita, Thiago,- Villa, Pedro, Afellay

Se a kezdő, se az eredmény nem valószínű...nehéz meccsre számítok, de itthon azért mindenképp nyerni kell, én 3-1-re tippelek. És sztem Bojan-Afellay közül max az egyik kezd, Thiago sztem esélytelen, max csere, de abban sem vagyok sajnos biztos, pedig szívesen látnám.S.Agüero írta:Szerdán jön is a kövi meccs, itt is a kezdőm:
Pinto - Adriano ; Piqué ; Milito ; Maxwell - Mascherano ; Thiago ; Iniesta - Messi ; Bojan ; Afellay
Tipp: 4-0 : Messi, Bojan, Ini, Ibi
Ki gondolta volna, h megint 10kor kezdünk...barca44 írta:Barcaman! Én is most néztem meg (a honlapjukon), és este 10-től adják a Barca meccsét. Úgyhogy nyugi, látni fogjuk![]()
Mostmár látom én is. Viszont amikor megnéztem, akkor csak annyi volt, hogy 20.00-22.00-ig spanyol kupa meccs (az meg ugye a másik párharc), ráadásul a port.hu-n is ez van megadva. De így már legalább mégis nézhetem a meccsetbarca44 írta:Barcaman! Én is most néztem meg (a honlapjukon), és este 10-től adják a Barca meccsét. Úgyhogy nyugi, látni fogjuk![]()
Ha ezt átültetik a meccsre,akkor a madrid nem sok jóra számíthat
nézd meg mikor rakták föl a videót és megtudodmessideco írta:A Betis stadionjában a meccs alatt/előtt vagy félidőben énekelték-e a Stereo Love-t?
http://www.youtube.com/watch?v=OyEK8c2FA8s
Elvileg a Camp Nouban.Barcaforever írta:Hol lesz a döntő?
Hol lesz a döntő?S.Agüero írta:Főleg ha még meg is nyernénk mindkettőt.LM10 írta:Most nézem, hogy Április 17.én lesz a Clasico, és 20.án a kupa döntő. nem lenne gyenge 2 clasico egymás után![]()
![]()
![]()
Jó kis hetünk lenne és akkor még ott lehetünk a BL döntőben is.![]()
De én abban is benne lennék, h a bajnokit mi nyernénk a kupadöntőt meg ők és akkor mindenki jól járna.

Azért ifi csapatot nem mertem volna kiküldeni mert még így is rúgtak nekünk 3-at. Még akkor esélye is lehetett volna a Betisnek.sjd írta:Azt hiszem ezt senki sem várta, még Guardiola sem, épp ezért kellett volna a Thiago-Fontás-Romeu stb. kezdőt a pályára küldeni.kanty írta:Én nem vártam, h komolyan vegyék a meccset a fiúk
Kikapni ők is kikaptak volna ennyire, de abban legalább nem Messi meg Xavi fárad el és még fejlődnek is valamit az ifijeink
Azt hiszem ezt senki sem várta, még Guardiola sem, épp ezért kellett volna a Thiago-Fontás-Romeu stb. kezdőt a pályára küldeni.kanty írta:Én nem vártam, h komolyan vegyék a meccset a fiúk
Főleg ha még meg is nyernénk mindkettőt.LM10 írta:Most nézem, hogy Április 17.én lesz a Clasico, és 20.án a kupa döntő. nem lenne gyenge 2 clasico egymás után![]()