A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Mostmár látom én is. Viszont amikor megnéztem, akkor csak annyi volt, hogy 20.00-22.00-ig spanyol kupa meccs (az meg ugye a másik párharc), ráadásul a port.hu-n is ez van megadva. De így már legalább mégis nézhetem a meccsetbarca44 írta:Barcaman! Én is most néztem meg (a honlapjukon), és este 10-től adják a Barca meccsét. Úgyhogy nyugi, látni fogjuk![]()
Ha ezt átültetik a meccsre,akkor a madrid nem sok jóra számíthat
nézd meg mikor rakták föl a videót és megtudodmessideco írta:A Betis stadionjában a meccs alatt/előtt vagy félidőben énekelték-e a Stereo Love-t?
http://www.youtube.com/watch?v=OyEK8c2FA8s
Elvileg a Camp Nouban.Barcaforever írta:Hol lesz a döntő?
Hol lesz a döntő?S.Agüero írta:Főleg ha még meg is nyernénk mindkettőt.LM10 írta:Most nézem, hogy Április 17.én lesz a Clasico, és 20.án a kupa döntő. nem lenne gyenge 2 clasico egymás után![]()
![]()
![]()
Jó kis hetünk lenne és akkor még ott lehetünk a BL döntőben is.![]()
De én abban is benne lennék, h a bajnokit mi nyernénk a kupadöntőt meg ők és akkor mindenki jól járna.

Azért ifi csapatot nem mertem volna kiküldeni mert még így is rúgtak nekünk 3-at. Még akkor esélye is lehetett volna a Betisnek.sjd írta:Azt hiszem ezt senki sem várta, még Guardiola sem, épp ezért kellett volna a Thiago-Fontás-Romeu stb. kezdőt a pályára küldeni.kanty írta:Én nem vártam, h komolyan vegyék a meccset a fiúk
Kikapni ők is kikaptak volna ennyire, de abban legalább nem Messi meg Xavi fárad el és még fejlődnek is valamit az ifijeink
Azt hiszem ezt senki sem várta, még Guardiola sem, épp ezért kellett volna a Thiago-Fontás-Romeu stb. kezdőt a pályára küldeni.kanty írta:Én nem vártam, h komolyan vegyék a meccset a fiúk
Főleg ha még meg is nyernénk mindkettőt.LM10 írta:Most nézem, hogy Április 17.én lesz a Clasico, és 20.án a kupa döntő. nem lenne gyenge 2 clasico egymás után![]()
+ Szuperkupa első meccs Sevillában...Valbali írta:Hercules?menczel írta:Persze, ki lehet kapni de nem így. Az ilyen félvállról vett, lélektelen meccset utálom a legjobban. Pep ~150 meccs alatt egyszer kapott ki két góllal (többel soha), Inter ellen tavaly. Nagyon égés ahogy hozzáálltak ehhez a meccshez a játékosok.

Hercules?menczel írta:Persze, ki lehet kapni de nem így. Az ilyen félvállról vett, lélektelen meccset utálom a legjobban. Pep ~150 meccs alatt egyszer kapott ki két góllal (többel soha), Inter ellen tavaly. Nagyon égés ahogy hozzáálltak ehhez a meccshez a játékosok.