Lionel85 írta:Haragban van Valdanóval, ráadásul nem igazol csatárokat a csapat, mikor az edzőnek szüksége lenne rá. Nem jó a közeg, már a CR-es eset után is megállapításra került. Nincs egység a Madridnál, csoda, ha a bajnokságban eddig tartani tudták a Barçával a lépést és csak most, az Almería ellen botlottak. Érdekes lenne, ha Mourinho menne év végén, mert akkor tényleg reménytelen a Real Madrid, Mourinhónál jobb edző csak egy van, de az katalán.

Szerintem van egy edző, akivel sikereket érhetne el a Madrid, az pedig nem más, mint del Bosque. Nagyon remélem, hogy ő többet már nem ül le a real kispadjára. A jó öreg Vicentén kivül pedig, ha társul mindez egy olyan tipusú elnökkel, mint amilyen nálunk volt Laporta, akkor garantált a siker pár év alatt. Ameddig csak szarják a pénzt, játékosra, edzőre, max addig juthatnak, mint minden más hasonló felfogással játszó csapat: Egy, max másfél-két év sikerig. Ha egyszer a zsoldosok nyertek, akko adieu, nincs vissza út a siker felé. Ezért kellenek az elkötelezett játékosok egy-egy csapatba.
Most a végén esik le, hogy mintha hallottam volna egy ilyenről a napokban

Egyébként nem kell félni, idén szerintem nem fogjuk elbukni, jövőre, ha marad Mou, és erősödik a keret, akkor baj lehet, de gyébként lassan tovább fog állni ő is, és akkor kezdhetnek mindent előről a blancok. Egyébként nagyon renélem, hogy az Special Five-val nem nyernek semmit. Nem azért mert annyira szivből utálnám a Madridot, hanem mert Mouringyót még annál is jobban.