Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mourinho sosem fog megfutamodni,ezt 100%ra veszem. ramos meg nem lenne olyan nagy veszteség,mint sokan hiszik. a chelsea 40 milláér elviheti,nyáron is érdeklődtek érte. abból meg jöhetne david luiz vagy egy jobbos.ramos jobb hátvédként nem pótolhatatlan,középen meg úgysem játszikCapon írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/re ... ik-2060680
Akkor még ott van Ramos "ügye" is. Eddig egyik pletykára sem figyeltem oda mondván kitaláció, de egyre több hír jelenik meg róluk. Persze ettől még egyik hír sem lesz igaz... de érdekesnek érdekes.
Sztem mind2 kacsa, Ramos nemrég hosszabbított, azt meg végképp nem hiszem, h Mou elmenne...Capon írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/re ... ik-2060680
Akkor még ott van Ramos "ügye" is. Eddig egyik pletykára sem figyeltem oda mondván kitaláció, de egyre több hír jelenik meg róluk.
Már bocs, de szerintem ha eljutunk a döntőbe és a madrid lesz az ellenfél, akkor biztos hogy a legerősebb kezdővel állunk ki. Talán Pinto lesz a kapus, de kb ennyi. Azért ez elég nagy tét, meg ugye presztízs. Ha már egy "Betis" ellen (bocsi ha lekicsinylően hangzik) viszi a sztárokat is Pep, akkor a madrid ellen is ott lesznek tuti.Leomessi14 írta:Igen,ott lehet eselye,foleg,hogy bizots fog jatszani Pinto Maxwell pld.Szoval nem a legerosebb kezdovel allunk majd ki.Amugy mikor lesz a meccs , lehet mar tudni?(100%,hogy eljut oda mindket csapat).Mert ha a Classico utan,akkor sokat nyomna annak a meccsnek az eredmenye,a kupameccsre.daffy írta: a real egy helyen verheti a barcát,a kupában.
Nem tudom elképzelni, hogy egy Barca-Real Kupadöntőben bármelyik csapat tartalékosan állna kiLeomessi14 írta:Igen,ott lehet eselye,foleg,hogy bizots fog jatszani Pinto Maxwell pld.Szoval nem a legerosebb kezdovel allunk majd ki.Amugy mikor lesz a meccs , lehet mar tudni?(100%,hogy eljut oda mindket csapat).Mert ha a Classico utan,akkor sokat nyomna annak a meccsnek az eredmenye,a kupameccsre.daffy írta: a real egy helyen verheti a barcát,a kupában.
Akkor 2 Klasszikus lesz egymas utan!daffy írta:április 20.
április 20.Leomessi14 írta:Igen,ott lehet eselye,foleg,hogy bizots fog jatszani Pinto Maxwell pld.Szoval nem a legerosebb kezdovel allunk majd ki.Amugy mikor lesz a meccs , lehet mar tudni?(100%,hogy eljut oda mindket csapat).Mert ha a Classico utan,akkor sokat nyomna annak a meccsnek az eredmenye,a kupameccsre.daffy írta: a real egy helyen verheti a barcát,a kupában.
Igen,ott lehet eselye,foleg,hogy bizots fog jatszani Pinto Maxwell pld.Szoval nem a legerosebb kezdovel allunk majd ki.Amugy mikor lesz a meccs , lehet mar tudni?(100%,hogy eljut oda mindket csapat).Mert ha a Classico utan,akkor sokat nyomna annak a meccsnek az eredmenye,a kupameccsre.daffy írta: a real egy helyen verheti a barcát,a kupában.
Ez a legnagyobb rémálmom, kikapni a Madridtól egy döntőben.daffy írta:lehet,hogy merész,de valószínű.
a sevilla,atm,valencia,villarreal jelenthet veszélyt rátok,de az atm elleni idegenbeli meccs kivételével be szoktátok húzni őket. a többi csapatot a b kerettel is meg kell verni. a real nem veszi fel a versenyt veletek a clásicon. az összes többi olyan kötelező,hogy csak na... 7 pont diffi meg nagyon nagy,főleg annak tükrében,hogy mi vár még a madridra. 2 dolog szólhat közbe:
1. ha a real kiesik a bl-ből,akkor pihent lesz a bajnokságra ellentétben veletek.
2. sérüléshullám
a real egy helyen verheti a barcát,a kupában.
Ha esetleg kitörne egy újabb vulkán, meg újabb kritikán aluli bíráskodás lenne...akkor tényleg van miért félniLG írta:Sztem egyáltalán ne vegyük még biztosra, h idegenben is győzünk a Mardid ellen. Tavaly mikor a csoportkörben nagyon lazán vertük az Intert szintén nagy volt a mellény, az elődöntőben volt sírás-rívás meg fogak csikorgatása.
Remélem, valaki már előbb megteszi ezt a helyettünk, s akkor nincs miről beszélniLG írta:Most is simán változhatnak addig még a dolgok, + ugye Mourinho bajnokikon, otthon veretlen. Sőt, a BL-ban is csak mi tudtuk anno a Chelsea-t idegenben megverni, ami hatalmas dolog, és most is hatalmas dolog lenne Mourinho hazai bajnoki veretlenségét megszakítani.
lehet,hogy merész,de valószínű.Zozzy 5 írta:azért ezt erősnek érzem. ennyi erővel valószínűsíthető az összes csapat elleni 3 pontunk a szakadék alapján; holnap mehetnének be Puyolék követelni az érmet a szövetségbe...Andris írta: 4pont, + a 3 a clasicoról, ami azért eléggé valószínűsíthető még ilyen távlatból is, megint csak támaszkodva a két csapat közti látható szakadékra.
azért ezt erősnek érzem. ennyi erővel valószínűsíthető az összes csapat elleni 3 pontunk a szakadék alapján; holnap mehetnének be Puyolék követelni az érmet a szövetségbe...Andris írta: 4pont, + a 3 a clasicoról, ami azért eléggé valószínűsíthető még ilyen távlatból is, megint csak támaszkodva a két csapat közti látható szakadékra.
Abszolút egyetértek. Teljesen felesleges és gyerekes húzás...LG írta:Annak ellenére, h barcás gyerekről van szó, egyáltalán nem sajnáltam volna, ha pár frusztrált nagydarab madridista megtalálja és helybenhagyja. Undorító provokálás, utálom az ilyet.
Annak ellenére, h barcás gyerekről van szó, egyáltalán nem sajnáltam volna, ha pár frusztrált nagydarab madridista megtalálja és helybenhagyja. Undorító provokálás, utálom az ilyet.
Azért még ne bízd el magad, Andris! Még van egy esélyük...Andris írta:Na én most tekintettem meg a hétvégi meccseket.![]()
Elég kellemes meglepetés, lehet hogy ezentúl nem szurkolom le a madrid meccseket, hátha ez bejön máskor is.
Végre nem győzött ez az okádék játékuk, már nagyon érett a dolog 4-5 meccs óta.
4pont, + a 3 a clasicoról, ami azért eléggé valószínűsíthető még ilyen távlatból is, megint csak támaszkodva a két csapat közti látható szakadékra.
De már a 4el is egy meccsen kívül vagyunk, hurrá!
Van igazság. Egyelőre.
Az komoly, csak kár, hogy ilyenkor csak rőzsebajszú turisták vannak. De vicces volt.
még tegnap jött a másik hír,hogy 2017ig hosszabbít. nem megy sehova.Lionel85 írta:Ramos olaszba igazol?
http://sportgeza.hu/futball/hirek/2011/ ... _madridot/
Érdekes cikk, kicsit hápogósnak érzem, fura lenne, ha egy játékos miatt távozna. Ilyen erővel a fél Real eligazolhatna, mert kb. annyian nincsenek egy hullámhosszon a csajszival. És pont az a Ramos, aki szintén megosztja a szurkolókat, főleg az El Clásico óta.
Hát tényleg nem, de ma már annak is örülni kell, ha valakinek ilyesmi jut az eszébe. Mi pedig örülünk (általában) ha valaki verset ír a Barcáról!zola8787 írta:Barca - Real meccs után írtam 1 kis versikét, [...]
Hát nem vagyok 1 Petőfi
Ha elmegy Dani, jöhet RamosLionel85 írta:Ramos olaszba igazol?
http://sportgeza.hu/futball/hirek/2011/ ... _madridot/
Érdekes cikk, kicsit hápogósnak érzem, fura lenne, ha egy játékos miatt távozna. Ilyen erővel a fél Real eligazolhatna, mert kb. annyian nincsenek egy hullámhosszon a csajszival. És pont az a Ramos, aki szintén megosztja a szurkolókat, főleg az El Clásico óta.