Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
zsuni
Capitá del Barça

2011.01.18. 00:19:11

1. nem nevezek hazugnak senkit, de a szemtanu az annyit ér mint egy kalap szamóca. Idegen lények nap mint nap rabolnak el embereket, több száz-ezer szemtanu bevallása alapján. egy késelést orditot 200 már látja 500 mellett volt a késelés 1000 meg haláláig állitja, hogy öt szurták meg
2. igen segiteni. 3000ezer ember között. ok. csak hogy eddig 150 olyan kommentet olvastam hogy "láttam a késelést". megkéselnek valakit melletted, konstatálod, és végignézed. hah. ezért nem hiszem el egyiknek sem mit látott, és mit mond a rendörség. egyébként megnyugtatok midnenkit, ha valahol hátbaszurnak az utcán, 100an végignézik ahogy elvrézel. erre akartam kilyukadni.
Varga
Capitá del Barça

2011.01.18. 00:11:32

Érdekesség..
http://west-balkan.blogspot.com/2011/01 ... rtent.html
Valaki felvilágosítana hogy ez most mi csoda?
Többen esküdöznek, hogy késelés volt, erre a média tagad. Most akkor kinek higgyek?
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.01.17. 18:36:56

Varatrix írta:Csak egy kérdésem lenne az "üggyel kapcsolatban". Nem a sorszámban gyártott elméletek érdekelnek. "Mi történt?!" Mindenkit megkérnék, hogy a legkisebb rosszindulatúságot se lássanak benne. Miért pont most? Miért pont erre kapta fel a fejét Magyarország? Miben különbözik ez, a többi számtalan, tisztázatlan halálesettől? Persze engem is elborzaszt. Bele sem tudok/akarok gondolni milyen lehet ez a családnak, a barátoknak. Nyugodjanak békében.
Szerintem annyiban különbözik a többi brutális esettől, hogy Budapesten volt, a Nyugati pályaudvarnál és több ezer ember volt a szórakozóhelyen. Ergo nem tudták eltitkolni.... Persze, ha mindez Veresegyházán történik, akkor sem szó szerint titkolják el, csak nem lett volna ekkora felhajtás, igyekeznek minél több dolgot elkendőzni. Mindennap lehetne 3-4 erőszakos, vagy másképp furcsa halálesetről hírt adni, de azok általában kevésbé érdekesek, mert jobban elhallgathatóak.... Decemberben mikor mínusz 10 és 20 fokok voltak, volt olyan nap, amikor az egyik hírcsatornán 4! előtte lévő napon saját házában megfagyott emberről olvastam. Ez csúnya szóval élve persze nem olyan hírértékű és fontos, mint ez az eset, de számomra legalább olyan megdöbbentő volt. Hiszen nem az utcán, hanem saját házukban fagytak meg. Csak ennyire szegény ez az ország...
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.01.17. 18:30:22

Bob_Marley írta:
Kalap1988 írta: Nem rasszizmus, ha kimondjuk a dolgokat, ez egy hazug érvelés. Még nem bizonyított, hogy mi történt pontosan,de az egyik oldalnak legalább vannak bizonyítékai... Az pedig ha azt mondjuk bármilyen ügyben, hogy cigány az elkövető nem rasszizmus. Sajnos olyan helyzetben vannak ( és ez nekik sem jó), hogy sokkal nagyobb százalékban vannak jelen köztük a bűnözők. Ezért segíteni kell rajtuk. Ez sajnos tény, aki azt mondja, hogy nem, az burokban él és nem is akarja látni a számarányokat.
Ezzel teljes mértékben egyet értek!
DE, én a kis "burkomban", úgy gondolom, amíg ezek a "vádak" nem tényként kezelhetőek, felesleges belemenni, hogy roma, cigány társaság volt aki bement, s fenyegetőzött, esetleg bűnt követett el!Ez valóban felháborító, hogy nem lehet tudni pontosan mi történt!És az is szomorú, hogy a mai helyzetben nem lehet felvállalni, hogy kik voltak az elkövetők!Az indulatok mindkét oldalon megvannak, s nem lehet nyíltan beszélni!Azért abban egyet érthetünk, a rasszizmus mint maga jelenség, napjaink egyik fertője!És mindegy hogy "intelligens" fehérekről vagy rabló cigányokról beszélünk!Komoly társadalmi probléma, s nem látom a kiutat (na ez ami a legszomorúbb...)
Amíg nem bizonyosodtak be dolgok, minden felelősség a partyszervező "szimpatikus urat" terheli!
Szerintem egyébként a rasszizmus kis mértékben van jelen _Magyarországon. Az is inkább a cigányok oldaláról, de az "összecsapások", csetepaték nagy részénél nem ez a fő motiváció. Vannak olyan csoportok az országban és Európában is, akiknek az az érdekük, hogy azt higgyük, hogy ez a fő bajunk, de szerintem messze nem. Óriási feszültségek vannak etnikumok közt, nem ezt vitatom,de szerintem ezek nagyrészt nem faji alapon szerveződnek. A partyszervező urat én felakasztanám körülbelül, úgy hogy ez ügyben nincs vita köztünk....
Varatrix
Director del Fútbol

2011.01.17. 18:24:16

Csak egy kérdésem lenne az "üggyel kapcsolatban". Nem a sorszámban gyártott elméletek érdekelnek. "Mi történt?!" Mindenkit megkérnék, hogy a legkisebb rosszindulatúságot se lássanak benne. Miért pont most? Miért pont erre kapta fel a fejét Magyarország? Miben különbözik ez, a többi számtalan, tisztázatlan halálesettől? Persze engem is elborzaszt. Bele sem tudok/akarok gondolni milyen lehet ez a családnak, a barátoknak. Nyugodjanak békében.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.01.17. 18:24:01

albicelesteX írta:
Kalap1988 írta:Hagyjátok már a roma kifejezést. Ez egy műszó. Soha, senki sem hívta őket így, amíg ki nem találták kb 30-40 éve. Nincs a cigányban semmi sértő. Egyébként gondolom zsuni arra gondol, hogy a haverod kitalálta a dolgot, vagy hogy nem segített, de azért az egyikre annyit, hogy honnan veszi a bátorságot, hogy hazugnak nevezze őt? A másikra pedig annyi, hogy miután már leszúrták és mindenki rohangált össze-vissza, bajoson tudott volna segíteni 3000 ember között. Nem rasszizmus, ha kimondjuk a dolgokat, ez egy hazug érvelés. Még nem bizonyított, hogy mi történt pontosan,de az egyik oldalnak legalább vannak bizonyítékai... Az pedig ha azt mondjuk bármilyen ügyben, hogy cigány az elkövető nem rasszizmus. Sajnos olyan helyzetben vannak ( és ez nekik sem jó), hogy sokkal nagyobb százalékban vannak jelen köztük a bűnözők. Ezért segíteni kell rajtuk. Ez sajnos tény, aki azt mondja, hogy nem, az burokban él és nem is akarja látni a számarányokat.
Segíteni is csak azon lehet aki hagyja.Mária Terézia óta nem akarnak beilleszkedni,segítséget meg csak készpénzben fogadnak el...szerintem drasztikusabb utak a járhatóak.
Az igaz, hogy csak azon lehet, aki hagyja, de voltak sikeresebb időszakok. Visszasírom a kakastollas időket (amit én meg sem éltem ugye, még szép..) :D Munkaügyben pedig szerintem bármit teszünk nem fognak olyan százalékban dolgozni, mint mi. Ez sajnos népi sajátosság. Persze a maitól dolgozhatnának többen, de kívánatos szám szerintem sosem lesz.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.17. 17:58:49

Ami még nekem szúrja a szemem,hogy azt mondták nincsenek más sérültek. Én nem hiszem el,hogy agyontaposnak 3 lényt, de másnak egy haja szála sem görbült.
Félreértés ne essék,nem azt akarom hogy minél több sérült legyen, csak nekem ez sántít, a csoda kategóriába esik.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Tim
Mezei fórumozó

2011.01.17. 17:54:32

bence-barca írta:Elvileg mindhárom lányt eltaposták és nem késelték, a kés annyiban igaz, h valaki azzal akart magának utat törni a tömegben és emiatt lett pánik.
http://www.csellengok.net/story.php?tit ... lott_lanyt
Igaz-e vagy sem nem tudom, én már nem tudom mit higgyek :?
Valószínűleg ez lehet legközelebb a valósághoz. A hírt egyébként innen vették át:Katt

Fernando írta: 2 haverom bent volt a bulin és egyértelműen látták, hogy egy 6-7 fős cigány társaság 1-2 tagja odament az egyik csajhoz és beszélt vele, majd egyszer csak hasba szúrta. Érdekes ez nem? Biztos agyontaposták, és igen a rasszista bekiabálót kell elvinni...

Szerk.: Azt is elmondták, hogy a ruhatárnál volt. Nos a ruhatárnál viszonylag nehéz valakit letaposni. Szerintem. Mire jó ez a baromi nagy ködösítés? Ez Magyarország, itt élek és NEM nem megyek el!
Remélem mind a két haverod jelentkezett a rendőrségen,és vallomást tettek.Ha tényleg mindent láttak akár koronatanúk is lehetnek.
Bár ha nem haragszol,annyit megjegyeznék hogy ha nem olvastam ma kb.50 olyan hozzászólást,hogy "én mindent láttam-ott volt a tesóm,haverom,csajom" akkor egyet sem.És érdekes módon mind másképp hangzik..Másrészt abban igaza van Zsuninak,hogy ha valaki képes végig nézni hogy egy lányt megkéselnek,és nem csinál semmit az minimum ássa el magát. Ez vonatkozik arra a pár ezer emberre is aki ott volt. Nem furcsa?3000 ember kontra 6-7 fős társaság,és simán ki tudnak sétálni?Plusz a ruhatár a harmadikon volt,a lépcsőn meg mozdulni sem lehetett.
Kép
albicelesteX
A Vadász

2011.01.17. 17:36:40

Ezen a bombán az időzítő már ketyeg.Egyszer robban csak a kérdés mikor és hogyan?A másik dolog,a cigányok legalább annyira vagy még jobban rasszisták,mint a magyarok.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.01.17. 17:16:08

Kalap1988 írta: Nem rasszizmus, ha kimondjuk a dolgokat, ez egy hazug érvelés. Még nem bizonyított, hogy mi történt pontosan,de az egyik oldalnak legalább vannak bizonyítékai... Az pedig ha azt mondjuk bármilyen ügyben, hogy cigány az elkövető nem rasszizmus. Sajnos olyan helyzetben vannak ( és ez nekik sem jó), hogy sokkal nagyobb százalékban vannak jelen köztük a bűnözők. Ezért segíteni kell rajtuk. Ez sajnos tény, aki azt mondja, hogy nem, az burokban él és nem is akarja látni a számarányokat.
Ezzel teljes mértékben egyet értek!
DE, én a kis "burkomban", úgy gondolom, amíg ezek a "vádak" nem tényként kezelhetőek, felesleges belemenni, hogy roma, cigány társaság volt aki bement, s fenyegetőzött, esetleg bűnt követett el!Ez valóban felháborító, hogy nem lehet tudni pontosan mi történt!És az is szomorú, hogy a mai helyzetben nem lehet felvállalni, hogy kik voltak az elkövetők!Az indulatok mindkét oldalon megvannak, s nem lehet nyíltan beszélni!Azért abban egyet érthetünk, a rasszizmus mint maga jelenség, napjaink egyik fertője!És mindegy hogy "intelligens" fehérekről vagy rabló cigányokról beszélünk!Komoly társadalmi probléma, s nem látom a kiutat (na ez ami a legszomorúbb...)
Amíg nem bizonyosodtak be dolgok, minden felelősség a partyszervező "szimpatikus urat" terheli!
Kép
Kép
Kép
albicelesteX
A Vadász

2011.01.17. 16:39:11

Kalap1988 írta:Hagyjátok már a roma kifejezést. Ez egy műszó. Soha, senki sem hívta őket így, amíg ki nem találták kb 30-40 éve. Nincs a cigányban semmi sértő. Egyébként gondolom zsuni arra gondol, hogy a haverod kitalálta a dolgot, vagy hogy nem segített, de azért az egyikre annyit, hogy honnan veszi a bátorságot, hogy hazugnak nevezze őt? A másikra pedig annyi, hogy miután már leszúrták és mindenki rohangált össze-vissza, bajoson tudott volna segíteni 3000 ember között. Nem rasszizmus, ha kimondjuk a dolgokat, ez egy hazug érvelés. Még nem bizonyított, hogy mi történt pontosan,de az egyik oldalnak legalább vannak bizonyítékai... Az pedig ha azt mondjuk bármilyen ügyben, hogy cigány az elkövető nem rasszizmus. Sajnos olyan helyzetben vannak ( és ez nekik sem jó), hogy sokkal nagyobb százalékban vannak jelen köztük a bűnözők. Ezért segíteni kell rajtuk. Ez sajnos tény, aki azt mondja, hogy nem, az burokban él és nem is akarja látni a számarányokat.
Segíteni is csak azon lehet aki hagyja.Mária Terézia óta nem akarnak beilleszkedni,segítséget meg csak készpénzben fogadnak el...szerintem drasztikusabb utak a járhatóak.
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.01.17. 16:23:44

Finoman szólva is ledöbbentem, amikor hallottam a hírt. A történtekkel kapcsolatban nem igazán tudok mit írni, amíg nem látom teljesen tisztán a dolgokat. (bár ha a médián múlik nem is fogom...)

Nyugodjanak Békében az elhunytak!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
lui1698
Llegenda del Barça

2011.01.17. 16:13:05

Kalap1988 írta:Hagyjátok már a roma kifejezést. Ez egy műszó. Soha, senki sem hívta őket így, amíg ki nem találták kb 30-40 éve.
Ezt de adom!
Van egy nagyon jó cigány cimborám, aki szinte sértésnek veszi ezt a romázást.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.01.17. 16:06:06

Hagyjátok már a roma kifejezést. Ez egy műszó. Soha, senki sem hívta őket így, amíg ki nem találták kb 30-40 éve. Nincs a cigányban semmi sértő. Egyébként gondolom zsuni arra gondol, hogy a haverod kitalálta a dolgot, vagy hogy nem segített, de azért az egyikre annyit, hogy honnan veszi a bátorságot, hogy hazugnak nevezze őt? A másikra pedig annyi, hogy miután már leszúrták és mindenki rohangált össze-vissza, bajoson tudott volna segíteni 3000 ember között. Nem rasszizmus, ha kimondjuk a dolgokat, ez egy hazug érvelés. Még nem bizonyított, hogy mi történt pontosan,de az egyik oldalnak legalább vannak bizonyítékai... Az pedig ha azt mondjuk bármilyen ügyben, hogy cigány az elkövető nem rasszizmus. Sajnos olyan helyzetben vannak ( és ez nekik sem jó), hogy sokkal nagyobb százalékban vannak jelen köztük a bűnözők. Ezért segíteni kell rajtuk. Ez sajnos tény, aki azt mondja, hogy nem, az burokban él és nem is akarja látni a számarányokat.
Fernando
Llegenda del Barça

2011.01.17. 15:56:05

[quote="zsuni"
2 haverom bent volt a bulin és egyértelműen látták, hogy egy 6-7 fős cigány társaság 1-2 tagja odament az egyik csajhoz és beszélt vele, majd egyszer csak hasba szúrta. Érdekes ez nem? Biztos agyontaposták, és igen a rasszista bekiabálót kell elvinni...
gratulálni tudok a haverodnak is, 2 rohadt nagy saller neki is kijárna. hányok az ilyen emberektöl[/quote]
A kutyát nem érdekli, hogy te mitől hánysz. Szíved joga, ahogyan az enyém vagy a haveromé aki mindent látott, de hányjál csak. Ez a baj: ha valami igaz és érinti a romákat akkor az már rasszizmus. Én nem vagyok rasszista nem tartom magam annak, sőt rengeteg roma BARÁTOM is van (kb 2 biztos akit annak mondhatok, szóval ez a vád nem érhet).
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.01.17. 15:23:56

albicelesteX írta:Hát ez az.Ennyi idő alatt simán el lehet dönteni mi volt,ehelyett vélt vagy valós dolgok forognak a köznyelven ahelyett,hogy valaki kiállna és elmondaná,nem valami titokzatos vírus végzett velük.Itt megint csak azt lehet mondani,hogy mutyi ország!!!A Cozma üggyel is mi van már?Lassan lejár az előzetes azt mennek szabadlábra azok a gyökerek!
Hát igen. A Cozma ügyben is elképesztő fejetlenség van, kezdődött ott, hogy a bandát már elég rég figyelték a rendőrök csak volt beépített emberük a rendőrségben, így nem tudták lecsukni őket.... Folytatódott ott, hogy az osztrák rendőrök kapták el, mert nálunk annyira pol. korrekt mindenki, hogy az autópályán bmw-vel vagy mercivel száguldó fuxus cigányokat meg sem meri állítani, mert azt már rasszizmus... Sajnos rendőr barátom is mondta nekem, hogy sok kollégájának ilyen dillemmája van és félnek fellépni, nehogy rasszizmus miatt kirúgják őket...
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.01.17. 15:20:17

Bob_Marley írta:
Kalap1988 írta:Én is úgy gondolom, hogy sokkal fontosabb dologgal kellene foglalkozni, miszerint, hogy késelés volt. Ráadásul az sem mindegy, hogy kik késeltek. Ezt adom. Ettől még a drog ténye is legalább olyan szomorú. Egyelőre még nem hozták ki belőle, hogy csak saját maguknak köszönhetik, hogy meghaltak, de abban az esetben, ha ezt teszik, akkor illene hepajt csapni. Annak tükrében meg főleg, hogy április 25-én valakik azt ígérték, hogy két hét alatt rendet tesznek az országban... Sajnos semmi sem javult. Pest, Pest maradt, Észak-Kelet Magyarországon pedig továbbra is terrorban tartják a magyarokat... Legalább az eu minisztereknek ízlett a magyar bor...
Kalap ne haragudj, de ezzel nem értek egyet!
Az tény, hogy megy a ködösítés!Keveset lehet tudni az ügyről pontosan mi történt!
Az hogy bementek ismeretlenek, s megkéseltek valakit csak szóbeszéd!
És bizonyíték nincs még rá!
Több ember felelősége a tragédia!
Szerintem igenis fontos, hogy kábítószert találtak az egyik áldozat vérében, mert ez még szomorúbbá teszi a történteket!
Sok 18 év alatti, ráadásul drogfogyasztók, s akkor még a késeléses szóbeszéd!+ a szervezők!
Ez abszolút összetett probléma, s nem kapcsolódik semmilyen etnikumhoz!
Nem is kell mindenben egyetérteni :wink:
Nem én vagyok a bíróság képviselője, vagy a rendőrségé, ezért leírtam, hogy szerintem mi történt, bár 100%-ra nem állítottam. A késelésre van nem egy és nem két tanú, amit ugyan lehet szóbeszédnek nevezni, de másra egyelőre még ennyi bizonyíték sincs. Már tudni kellene, hogy mi történt valóban, ha nem akarnának ködösíteni és valamit takargatni..... Valamitől kitört a pánik és nyilván nem attól, hogy valakit pofán vágtak... Egy kis verekedéstől biztosan nem rohangáltak volna fejvesztve az emberek. Sőt még nagy verekedéstől sem. Szerintem ( és ez magánvélemény bizonyíték nélkül) kellett lennie valamilyen fegyvernek ott.... A kábítószer természetesen fontos, ezt írtam én is gergő9-nek, csak szomorúnak tartom, hogy minden másról pedig ködösítenek. Azzal egyetértek, hogy ezt is bele kell venni a lehetséges okoz közé és vizsgálni kell. Szomorú, hogy tizenévesek drogoznak ( vagy a 24 éves vérében találták?). Etnikumról pedig nem tudunk a konkrét eset kapcsán biztosan beszélni. Országos kontextusban említettem őket, nem pedig a West Balkán esete kapcsán.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kalap1988 2011.01.17. 15:28:26-kor.
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.01.17. 15:02:45

Elvileg mindhárom lányt eltaposták és nem késelték, a kés annyiban igaz, h valaki azzal akart magának utat törni a tömegben és emiatt lett pánik.
http://www.csellengok.net/story.php?tit ... lott_lanyt
Igaz-e vagy sem nem tudom, én már nem tudom mit higgyek :?
albicelesteX
A Vadász

2011.01.17. 14:57:07

Hát ez az.Ennyi idő alatt simán el lehet dönteni mi volt,ehelyett vélt vagy valós dolgok forognak a köznyelven ahelyett,hogy valaki kiállna és elmondaná,nem valami titokzatos vírus végzett velük.Itt megint csak azt lehet mondani,hogy mutyi ország!!!A Cozma üggyel is mi van már?Lassan lejár az előzetes azt mennek szabadlábra azok a gyökerek!
Kép
daffy
Madridista

2011.01.17. 14:24:23

Bob_Marley írta: Kalap ne haragudj, de ezzel nem értek egyet!
Az tény, hogy megy a ködösítés!Keveset lehet tudni az ügyről pontosan mi történt!
Szerintem igenis fontos, hogy kábítószert találtak az egyik áldozat vérében, mert ez még szomorúbbá teszi a történteket!
Sok 18 év alatti, ráadásul drogfogyasztók, s akkor még a késeléses szóbeszéd!+ a szervezők!
mi az hogy még? 2 napja halott a szerencsétlen és ha hasba szúrták,akkor a szúrás bizonyítható cirka 2 napja. itt semmi bizonytalanságnak nem szabadna lennie,ez pusztán a magyar nép megvezetése,hülyének nézése és az igazság eltitkolása(nem feltétlen csak erre az esetre vonatkozik). ugyebár a helyet hetekkel ezelőtt be kellett volna zárni,mert visszavonták a működési engedélyét. aki(k) mégis megszervezték az egész bulit,azokkal most mi lesz? a minimum,hogy fizetniük kell(nem egy szabályt hágtak át). a mondandóm többi részét általam rasszistának tartott mivolta miatt inkább magamba tartom(mint gondolom mindenki,mert senki se vak)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.01.17. 14:17:42

Kalap1988 írta:Én is úgy gondolom, hogy sokkal fontosabb dologgal kellene foglalkozni, miszerint, hogy késelés volt. Ráadásul az sem mindegy, hogy kik késeltek. Ezt adom. Ettől még a drog ténye is legalább olyan szomorú. Egyelőre még nem hozták ki belőle, hogy csak saját maguknak köszönhetik, hogy meghaltak, de abban az esetben, ha ezt teszik, akkor illene hepajt csapni. Annak tükrében meg főleg, hogy április 25-én valakik azt ígérték, hogy két hét alatt rendet tesznek az országban... Sajnos semmi sem javult. Pest, Pest maradt, Észak-Kelet Magyarországon pedig továbbra is terrorban tartják a magyarokat... Legalább az eu minisztereknek ízlett a magyar bor...
Kalap ne haragudj, de ezzel nem értek egyet!
Kép
Kép
Kép
gergo9
Director del Fútbol

2011.01.17. 14:16:24

És leginkább a rokonokkal, hozzátartózókkal szemben nem éppen szép huzás ez.
Nyilvánosságnak kidobnak egy hamis orvosszakértői jelentést, amit még próbálnak is alátámasztani olyan dologgal amit biztos nem hoztam volna nyilvánosságra mert esetleg megtalálhatják emiatt is a szülőket.
Biztos jó érzés a szülőknek.
Amugy ilyenkor mivan indul nyomozás késelés ügyben a média kizárásával vagy ezáltal le is zárták a nyomozást?
Nem tartom kizártnak a második verziót.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gergo9 2011.01.17. 14:18:14-kor.
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.01.17. 14:06:29

nem tudom, h szabad-e, de egy példát hoznék fel:

amikor egy öreg bácsit zártak börtönbe, mondván nem megengedett eszközökkel védte a területét... gondolom tudjátok, melyik esetről beszélek, ott is "ők" voltak az áldozatok, hiszen a megélhetési bűnözés nem büntetendő Mo-on...(feltéve, h kisebbségi emberről van szó...)

a legnagyobb baj az, h nálunk az illegális letöltők számítanak az első számú közellenségnek, őket üldözik állandóan, az igazán fontos dolgokkal nem törődnek... (mert ugye az illegális letöltők nem fognak visszatámadni, tőlük nem kell tartani...)

(bocsánat, ha szabályt sértettem, próbáltam nagyon óvatosan fogalmazni... :oops: )
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.01.17. 14:02:57

gergo9 írta:
Kalap1988 írta: Azért ne túlozzunk. Senki sem mondta, hogy ők a hibásak, de minden körülményt fel kell vázolni ( remélem fel is fogják,mert eddig nem tették). Drog pedig drog, nem olyan kis dolog, mintha mondjuk elszívott volna egy szál cigit. elég szomorú, hogy 10-ből 8-9 ilyen klubbokba járó fiatal nem tud meg lenni drogok nélkül.
Elég nyilvánvaló hogy amit a média állít hogy fulladás meg taposás volt az enyhén szólva nem igaz.
Ez persze nem kerülhet nyilvánosságra különböző okok miatt de az igen hogy drog volt a szervezetükben.
Én is úgy gondolom, hogy sokkal fontosabb dologgal kellene foglalkozni, miszerint, hogy késelés volt. Ráadásul az sem mindegy, hogy kik késeltek. Ezt adom. Ettől még a drog ténye is legalább olyan szomorú. Egyelőre még nem hozták ki belőle, hogy csak saját maguknak köszönhetik, hogy meghaltak, de abban az esetben, ha ezt teszik, akkor illene hepajt csapni. Annak tükrében meg főleg, hogy április 25-én valakik azt ígérték, hogy két hét alatt rendet tesznek az országban... Sajnos semmi sem javult. Pest, Pest maradt, Észak-Kelet Magyarországon pedig továbbra is terrorban tartják a magyarokat... Legalább az eu minisztereknek ízlett a magyar bor...
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.17. 14:02:08

Kalap1988 írta: Természetesen nem véletlen. Egy népről véletlenül és indokolatlanul nem alakulnak ki sztereotípiák az évszázadok alatt. Gondoljunk csak bele, szinte minden hozzánk közeli népről el tudnánk mondani hirtelenjében 3-4 jellemző mondatot. A hazai cigányság erkölcsi mélyponton van, ez a napnál is világosabb. Ezen viszont lehet és kell is változtatni. Nem születésüktől fogva bűnözök ugyan is ezek az emberek és nem predesztinálja őket semmi erre, hanem egyrészről a saját társadalmuk beteg, mutat beteg normákat, másrészről a rendszerváltás óta a magyar állam semmit sem tett értük, csak rontotta a helyzetüket. Azzal, hogy indokolatlanul utalgatjuk ki a segély milliárdokat, illetve azt mutatjuk, hogy bűnöző és bűnöző közt bőrszín alapján különbséget lehet tenni nem segítünk csak rontunk. Ugyanezt gondolom a pozitív diszkriminációról is. Eredményt még nem értünk el vele, csak rosszabbra fordult a dolog. Illetve ami a legrosszabb volt az elmúlt 20 évben, hogy nem lehetett kimondani, nevén nevezni, a problémákat. Aki ezt megtette az fasiszta, rasszista, trappista és egyebek volt.... Reméljük most ez megváltozik, bár a jeleit nem igazán látom....

Ebben egyetértünk.
Változás kell sürgősen. Csak az a baj,hogy minden be van söpörve a szőnyeg alá,ködösítés megy.
Minden évben majdnem történik egy nagy horderejű dolog, amikhez kapcsolódnak a cigányok. Jön is a nagy közfelháborodás, hogy majd most változás lesz. Csak az a baj,hogy ugyan ezek a körök mennek évek óta. Majd pár hét,és az emberek nem is emlékeznek erre... majd később jön egy újabb ilyen esemény,és megint előjön a probléma, és az hogy változás kell...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Válasz küldése