lluisllach89 írta:Nekünk azért nem kell örömködnünk mert ha minden meccsen pörgünk, úgy játszunk ahogy tudunk, akkor csakis magunkkal kell foglalkoznunk.
A meccshez még annyi hogy dobjon valaki egy lassítást majd Ronaldo uccsó előtti szabijáról. Szerintem 11-es lett volna csak nem merte a spori megadni. Szóval bírói tévedés(legalább is sztem), utána kapufa, ha ehhez hozzáveszem hogy szimulált mindenki akkor nagyon peches meccs.
Ráadásul ilyenkor nyugodtan mehetne 96-97 percig a meccs.
Mondjuk eleve a lefújás is véleményes. Ilyet olyan fele-fele arányban fújnak le a sporik,hogy bezúzzák a sorfalba,és kéz. De legyen,1 tizit nem adtak meg nekik.
A másik az melyik lehetett? Amikor Benzemával szemben szabálytalankodtak? mert az még kívül történt,maga a szabálytalanság a 16-on kívül volt.
Egyébként ez tényleg szánalmas,egy utolsó Almeria ellen nem egy 90+os 50-50es tizin kell a hibát keresni. ELőtte kellett volna berúgni a helyzeteket,és senkit nem érdekelne az egész.
Én azt mondom,hogy annyiszor mentette már meg így a meccset a real, hogy törvényszerű volt,hogy egyszer elpártol tőlük az ilyesfajta nyerés.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."