Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vegre vmiben 1etertunkTaibi írta:Abban egyetértünk, hogy Messi jobb, mint Ezquerro, de ettől még nem semmirekellő Ezq....., fontos szerepe van a cserejátékosoknak is.muhi írta: Taibi amugy neztem mostanaban meccseket es ezquerro teljesitmenye eleg halovany Messi vagy Giuly teljesitmenye mellett pedig giuly-t utalom.. Van Bommel hat o telleg nem olyan rossz mint ahogy elozo hozzaszolasomban irtam de akkor se szeressem![]()
Elhiszem hogy larsson a "tokeletes" cserejatekos de akkor is oreg es mar nem sok van neki hatra..
Larsson pedig ebben a szezonban még biztos jó lesz, elképzelhető, hogy még a következőben is...., de szerintem biztos érkezik csatár a nyáron...
Abban egyetértünk, hogy Messi jobb, mint Ezquerro, de ettől még nem semmirekellő Ezq....., fontos szerepe van a cserejátékosoknak is.muhi írta: Taibi amugy neztem mostanaban meccseket es ezquerro teljesitmenye eleg halovany Messi vagy Giuly teljesitmenye mellett pedig giuly-t utalom.. Van Bommel hat o telleg nem olyan rossz mint ahogy elozo hozzaszolasomban irtam de akkor se szeressem![]()
Elhiszem hogy larsson a "tokeletes" cserejatekos de akkor is oreg es mar nem sok van neki hatra..
Pontosan!antiimperialista írta:Csatlakozom Boixoshoz. Nem tudsz csak fiatalokból csapatot csinálni, mert ha nagyobb a tét, nagy valószínűséggel beszarnak, de legalábbis nem legjobbjukat adják. Például itt Magyarországon sokan sírnak, ha nem megy a csapatnak, és követelik, hogy a "túlfizetett, kényelmes sztárok" helyett játsszanak a fiatalok. Meg lehet nézni, mi lett a Fradiból idén a fiatalokkal. És nem azért ilyen gyengék, mert fogalmatlanok a fiataljaik, mert jó képességűek azok a kölykök. Egyszerűen ez van, ha túl sok a gyerek a csapatban.
Hát ezeken gondolkozz el mégegyszer, de jó alaposan, mert szerintem nagyon rosszul ismered a játékosok képességeit.....muhi írta:1 dolgot nagyon de nagyon nem birok megerteni? hogy a barca miert vesz meg ilyen oreg semmirevalo jatekosokat mint ezquerro vagy van bommel most meg sagnolt akarjak. pff. Hosszu tavra kellene gondolkozni fiatal fejlodokepes jatekosokat kell igazolni akik most is jol teljesitenek. pl kompany o tokeletes igazolas es a chelsea vinni is fogja..sajnos..alves jol fog jonni szvsz. sylvinho es gio mar nyugdijas lassan helyettunk is kell majd vki.. oszinten szolva a csatar poszt is eleg hianyos larsson pfff ra inkabb nem mondok semmit maxi lopez sose lesz jo helyettuk kell vki pl tevez v podolski.. Giuly meg 1 szerencsetlen remelem messi minel hamarabb kiszoritja de amugy helyette johetne vmi nagy klasszis pl C. Ronaldo vagy Joaquin
![]()
Es lent irta vki hogy ezzel a vedelemmel nem lehet Bl-t nyerni.. hat sajnos osztanom kell a velemenyed.es ha esetleg iden semmit nem nyerne a barca(ne legyen igy) akkor talan rajon a vezetoseg hogy nem artana PENZt fektetni olyan jatekosokba akik vegre vilagklasszis szintre emelhetnek a barca vedelmet is
PEACE
Na ez teljesen korrekt.Boixos írta:nem tudom, miért kell alapból lefikázni a sagnolt? persze, nem 17 éves, de azért nem is 40. néha "kínzom" magam a bayern meccseivel (lucio és zé roberto miatt, akik a kedvenceim), de nem annyira szoktak gólt kapni a jobb oldalról, ráadásul a támadásokat sem úgy segíti, mint eddig a belletti, akinek még nem is olyan régen, gondot okozott, h visszaérjen a helyére. ez az alves gyerek is ki tudja, h mit csinálna nálunk? lehet, h annyit, mint a közönséges ramos a margitnál, aki akkora királynak lett beállítva, mint az állat, most meg arról híres, h folyamatosan kiszóratja magát. egyébként is, ha fiatal csóka kell, ott a damiá. ő is nagyon jól tolja.
Mert ő már bizonyította, hogy nem is olyan jó. Énis azt hittem, hogy jobb, örültem is, mikor leigazolták...Maxi írta:Akkor Bellettihez miért nem állunk máshogy...?
Akkor Bellettihez miért nem állunk máshogy...?antiimperialista írta:Én inkább Sagnolt választanám. Nem tartjátok jó játékosnak, mert nem brazil és mert a Bayernben játszik. Pedig jó, Bellettinél sokkal jobb. Ha brazil lenne, ti is máshogy állnátok hozzá...