Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt nagyon adom hogy nem ezeken kéne múlnia!csababarca írta:
Mondjuk eleve a lefújás is véleményes. Ilyet olyan fele-fele arányban fújnak le a sporik,hogy bezúzzák a sorfalba,és kéz. De legyen,1 tizit nem adtak meg nekik.
A másik az melyik lehetett? Amikor Benzemával szemben szabálytalankodtak? mert az még kívül történt,maga a szabálytalanság a 16-on kívül volt.
Egyébként ez tényleg szánalmas,egy utolsó Almeria ellen nem egy 90+os 50-50es tizin kell a hibát keresni. ELőtte kellett volna berúgni a helyzeteket,és senkit nem érdekelne az egész.
Én azt mondom,hogy annyiszor mentette már meg így a meccset a real, hogy törvényszerű volt,hogy egyszer elpártol tőlük az ilyesfajta nyerés.
lluisllach89 írta:Nekünk azért nem kell örömködnünk mert ha minden meccsen pörgünk, úgy játszunk ahogy tudunk, akkor csakis magunkkal kell foglalkoznunk.
A meccshez még annyi hogy dobjon valaki egy lassítást majd Ronaldo uccsó előtti szabijáról. Szerintem 11-es lett volna csak nem merte a spori megadni. Szóval bírói tévedés(legalább is sztem), utána kapufa, ha ehhez hozzáveszem hogy szimulált mindenki akkor nagyon peches meccs.
Ráadásul ilyenkor nyugodtan mehetne 96-97 percig a meccs.
elképzelhető hogy túlzás. sokan utálnak a túloldalon,de le****. a tények engem igazolnak. nagyképűség,de akárhányszor lehordom a realt,mindig bebizonyosodik végül,hogy igazam volt(90+%). meglátod,hogy mi lesz. a túloldali forumot nem használom,csak olvasom,de max 2-3 emberrel tudok egyetérteni. a neveiket nem írhatom le,de a lényeg az,hogy az idő engem szokott igazolnivíscaelbarca!forever írta: a hszed utolsó része kissé túlzásjó lenne a bajnoki cím, de mi is fogunk pontokat veszíteni
4pont az csak sajnos.daffy írta:mourinho hozadéka eddig annyi,hogy nézhetetlen a meccs. ezt mondjuk vártam is,de letámadás,motiváció,elszántság,emberfogás,fegyelem, ezek mind kimaradtak,pedig épp ezért jött hozé. amíg a támadók csípőre tett kézzel sétálgatnak,addig itt nem lesz semmi. és ezért 3-4 embert játszatni elöl?! minek? sétálgatni elég egy is. szánalmas volt a produkció,ahogy a szezon eddig,a játék pedig köpedelem. továbbra is tartom,hogy a keret tehetséges,de a real madridban senki nem fogja játékossá kinőni magát,amíg nincs körülötte CSAPAT. dm,özil,benzema,marcelo,canales tehetséges,de az kevés. ide komplett játékosok kellenek,hogy egy rohadt kupát nyerjen a csapat,mert addig semmi nem lesz. hulladék az egész. tépném le az összesről a fehér mezt,mert nem tudják,hogy mit jelent a címer a "pólón". szégyenteljes,hogy ez a real madrid.
szerk: gratulálok a bajnoki címhez. ez így 5 pont+ a tavaszi clásicó 3(mert ez így esélytelen,erre bármit feltennék). 8 ponttal előnnyel ezt a ligát meg lehet nyerni. mou meg ha félti a hazai rekordját,akkor gyorsan szedi a cuccát
Ezt:Enjoy írta:Mit csinált Casillas? Nem néztem sajna a meccsetfanbarca írta:Casillas kicsit elborult, de nem is csodálom, én a helyében hánytam volna olyan védelmet látni magam előttegyszerűen pfuh..
Na már csak egy győzelem kell nekünk s jöhet a mulatozás.
![]()
a hszed utolsó része kissé túlzásdaffy írta:mourinho hozadéka eddig annyi,hogy nézhetetlen a meccs. ezt mondjuk vártam is,de letámadás,motiváció,elszántság,emberfogás,fegyelem, ezek mind kimaradtak,pedig épp ezért jött hozé. amíg a támadók csípőre tett kézzel sétálgatnak,addig itt nem lesz semmi. és ezért 3-4 embert játszatni elöl?! minek? sétálgatni elég egy is. szánalmas volt a produkció,ahogy a szezon eddig,a játék pedig köpedelem. továbbra is tartom,hogy a keret tehetséges,de a real madridban senki nem fogja játékossá kinőni magát,amíg nincs körülötte CSAPAT. dm,özil,benzema,marcelo,canales tehetséges,de az kevés. ide komplett játékosok kellenek,hogy egy rohadt kupát nyerjen a csapat,mert addig semmi nem lesz. hulladék az egész. tépném le az összesről a fehér mezt,mert nem tudják,hogy mit jelent a címer a "pólón". szégyenteljes,hogy ez a real madrid.
szerk: gratulálok a bajnoki címhez. ez így 5 pont+ a tavaszi clásicó 3(mert ez így esélytelen,erre bármit feltennék). 8 ponttal előnnyel ezt a ligát meg lehet nyerni. mou meg ha félti a hazai rekordját,akkor gyorsan szedi a cuccát
nektek 25kapuralövésetek van meccsenként, ebből kb 8 kaput talál, amiből 3 épphogy elpisil a kapuig... azt kéne megpróbálnotok, hogy nem ellőni mindent az égbe, hanem visszahúzni, előröl kezdeni, mert nem lehet mindent megoldani erőből meg őrült rohangálásból... nem mintha bánnám...zsuni írta:gyenge volt, nem vitatom, de attól még hogy nem érdemelték meg a győzelmet.. mindegy nem megyek bele, szerintem ez mártirkodásszerk: zsuni! és mi van a kapuralövésekkel? az tök utolsó ellen játszott a csapat...egy nyamvadt döntetlen az eredmény. a kapuralövés szép dolog,de nem illene beverni néhányat? a védekezés is része a focinak,csakúgy mint a védés. ha a kapus védi a labdákat,akkor a csapata nem érdemel,csak vereséget,mert védenie kellett? a focit gólra játszák,a kapuralövés önmagában semmit nem ér. játékban nem nagyon vertük össze az almeriát. ne nevettessük ki magunkat. gyenge produkció volt,bízzunk a sikeresebb folytatásban
Mit csinált Casillas? Nem néztem sajna a meccsetfanbarca írta:Casillas kicsit elborult, de nem is csodálom, én a helyében hánytam volna olyan védelmet látni magam előttegyszerűen pfuh..
Na már csak egy győzelem kell nekünk s jöhet a mulatozás.
![]()
gyenge volt, nem vitatom, de attól még hogy nem érdemelték meg a győzelmet.. mindegy nem megyek bele, szerintem ez mártirkodásszerk: zsuni! és mi van a kapuralövésekkel? az tök utolsó ellen játszott a csapat...egy nyamvadt döntetlen az eredmény. a kapuralövés szép dolog,de nem illene beverni néhányat? a védekezés is része a focinak,csakúgy mint a védés. ha a kapus védi a labdákat,akkor a csapata nem érdemel,csak vereséget,mert védenie kellett? a focit gólra játszák,a kapuralövés önmagában semmit nem ér. játékban nem nagyon vertük össze az almeriát. ne nevettessük ki magunkat. gyenge produkció volt,bízzunk a sikeresebb folytatásban
nem röhej. 1 tizi lett volna jogos. a játékosvétel nem az x miatt van. tudod,így működnek a dolgok arrafelé. egy csatár "van",illik többel elindulni a bl hajrára. a röhej maximum maga a kifogás,hogy ilyenekkel kell élni és nem lehet a füvön elverni egy tudása alapján másodligás csapatot. moutól is folyton jönnek a szép szavak,meg a siránkozás,de a pályán egyelőre nem mutatnak semmit a fiai.kistotti írta:A spanyol AS és Marca szerint a találkozó játékvezetője ismét súlyosan megkárosította a vendég csapatot, a beszámolók szerint ezúttal két nyilvánvaló tizenegyes nem került megítélésre a Mourinho-csapat javára.
Nem röhej?
Ja és megint játékosokat akarnak venni mert x-eltek:D
Na ez se volt egy objektív korrekt hozzászólás!kistotti írta:A spanyol AS és Marca szerint a találkozó játékvezetője ismét súlyosan megkárosította a vendég csapatot, a beszámolók szerint ezúttal két nyilvánvaló tizenegyes nem került megítélésre a Mourinho-csapat javára.
Nem röhej?
Tavaly is csak a birokat tudták szidnikistotti írta:A spanyol AS és Marca szerint a találkozó játékvezetője ismét súlyosan megkárosította a vendég csapatot, a beszámolók szerint ezúttal két nyilvánvaló tizenegyes nem került megítélésre a Mourinho-csapat javára.
Nem röhej?
nem érdemelte meg? az már erősen wtf kategoria. lehet hogy hulladék volt a játék, de ne mondjunk már ilyeneket basszus, 20eezr kapuralövés a másik oldalon 5. na mindegy, mártirkodjunkcr volt a csatár,ennyi elég vagy még szeretnél valamit? Smile
az első félidő szokás szerint az ellenfélé. a másodikban egy helyzet,almeria gól. a real motiválatlanul nyomta,tán alábecsülte az ellenfelet. rossz volt a taktika. a győzelmet a meccs végi hajrá miatt hááát...nem is tudom. nem biztos,hogy megérdemelte a real,inkább ezt az eredményt. hátha észbe kapnak.
Ha lazsáltak akkor Mou biztos helyrerázza őket mert ilyet nem szabad csinálni még egy Almeira ellen sem. Egyébként nem kell rögtön feladni mert a Barca is emberekből áll. Ők sem tudnak mindig 100%on teljesíteni. Ezért is találta ki Pep ezt a taktikát ahol hiába játszanak rosszul, ha kifárasztják az ellenfelet a folytonos labdatartással, akkor előbb utóbb úgyis meglesz a vezető gól.daffy írta:cr volt a csatár,ennyi elég vagy még szeretnél valamit?
az első félidő szokás szerint az ellenfélé. a másodikban egy helyzet,almeria gól. a real motiválatlanul nyomta,tán alábecsülte az ellenfelet. rossz volt a taktika. a győzelmet a meccs végi hajrá miatt hááát...nem is tudom. nem biztos,hogy megérdemelte a real,inkább ezt az eredményt. hátha észbe kapnak.
cr volt a csatár,ennyi elég vagy még szeretnél valamit?MessiFan írta:Ugye nem mondjátok komolyan hogy az Almeira x-elt a Reallal ami a legerősebb kerettel állt ki?![]()
Ez meglepő. De legalább így nagyobb előnyre tehet szert a Barca
Valaki elmesélné mi történt a meccsen?
Elnézést, azt akartam írniFecooo írta:pontosabban hátrébb...bence-barca írta:Na, ezért rakja a szövetség a Madrid meccseit mindig előrébb...
teljesen egyet tudok érteni. ez kritikán aluli volt. a kupában van az egyetlen reményem,mégpedig azért,mert a barcának a bl-re is kell majd koncentrálnia és fáradt lesz. szerinted min kéne változtatni a realnál? játékosok,mentalitás,taktika,stáb,stb?ferninho írta:most erre mi szükség???RonaldinhoX írta:H?t ezek a mosl?kok hogy lebôgtek!!!!!!!!!!
és ráfért már a realra egy pofon....
ha már a kupát behúzzuk pezsgöt bontok.....
siralmas volt ez
pontosabban hátrébb...bence-barca írta:Na, ezért rakja a szövetség a Madrid meccseit mindig előrébb...
most erre mi szükség???RonaldinhoX írta:H?t ezek a mosl?kok hogy lebôgtek!!!!!!!!!!