Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
az almeriáról egy huncut szó nem esett...VargaAron írta:mit is nyilatkozott Benzema még decemberben az egyik kupameccs után? 'Mi is tudunk nyolcat lőni'. Látom...
Miért? Szerintem ez tök alap ilyenkor, én ezért nem ítélem el őket..kis csapat, mit csináljanak?lluisllach89 írta: nagyon nem szimpi amit csinál az Almeria.
Nem fogja. Számolj rá 5 percet, abban is fognak feküdni, nincs kizárva h 97 percig megy a meccs. Így a tiszta, nagyon nem szimpi amit csinál az Almeria.puyiii06 írta:87.perc
Ezt már csak kihúzza az Almeria!!!
Én is 1-2 értettem ámMihu írta:Én 1-3-ra tippelek18Barca99 írta:mondtam én..10 percen belül 2-1 lesz
Roni nem duplázott még ma
De. 1000%. Küzdeni mindig is nagyon tudtak, meg is érdemelnék szerintem, ha máskor nem,akkor a ráadásban, nem kell aggódnod.zsuni írta:szerintem egyáltalán nem veszett ügy ez az almerianak, én nem jelenteném ki hogy fordit a real
Jó lett volna. Lesz még egy büntető a 87.pen és így lesz 1-2.Bob_Marley írta:Én ki merem jelenteni ez így marad!
Égető fontos mérkőzéssé váli így a mi meccsünk!
S muszáj lesz nyerni!
istenem hol volt az lap?egyébként, ha a bíró lefújja, akkor Ramos lap+ tizi nem? így, h továbbengedte, a lapot nem érdemelte volna meg attól? ahogy Casillas eseténél múltkor...
Fecooo írta:hoppá... legalább szoros lesz a meccs, az is vmi
egyébként, ha a bíró lefújja, akkor Ramos lap+ tizi nem? így, h továbbengedte, a lapot nem érdemelte volna meg attól? ahogy Casillas eseténél múltkor...