Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Miért? Szerintem ez tök alap ilyenkor, én ezért nem ítélem el őket..kis csapat, mit csináljanak?lluisllach89 írta: nagyon nem szimpi amit csinál az Almeria.

Nem fogja. Számolj rá 5 percet, abban is fognak feküdni, nincs kizárva h 97 percig megy a meccs. Így a tiszta, nagyon nem szimpi amit csinál az Almeria.puyiii06 írta:87.perc
Ezt már csak kihúzza az Almeria!!!

Én is 1-2 értettem ámMihu írta:Én 1-3-ra tippelek18Barca99 írta:mondtam én..10 percen belül 2-1 lesz
Roni nem duplázott még ma
De. 1000%. Küzdeni mindig is nagyon tudtak, meg is érdemelnék szerintem, ha máskor nem,akkor a ráadásban, nem kell aggódnod.zsuni írta:szerintem egyáltalán nem veszett ügy ez az almerianak, én nem jelenteném ki hogy fordit a real

Jó lett volna. Lesz még egy büntető a 87.pen és így lesz 1-2.Bob_Marley írta:Én ki merem jelenteni ez így marad!
Égető fontos mérkőzéssé váli így a mi meccsünk!
S muszáj lesz nyerni!

istenem hol volt az lap?egyébként, ha a bíró lefújja, akkor Ramos lap+ tizi nem? így, h továbbengedte, a lapot nem érdemelte volna meg attól? ahogy Casillas eseténél múltkor...
Fecooo írta:hoppá... legalább szoros lesz a meccs, az is vmi
egyébként, ha a bíró lefújja, akkor Ramos lap+ tizi nem? így, h továbbengedte, a lapot nem érdemelte volna meg attól? ahogy Casillas eseténél múltkor...