Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Az a Pedro-gól jelképezte az egész Barcelonát és az egész Real Madridot...Gauchomester írta:Ha szabad megjegyeznem, az én egyik nagy kedvencem nem került fel a listára, ez pedig Pedro gólja az őszi klasszikuson. Két dolog miatt szeretem azt a gólt. Magát a lövő mozdulatot megelőző 50 akárhány passz miatt, valamint amiatt, hogy Pedro a Marceloval való találkozás utűn felpattant, levágott egy sprintet, és belőtte, míg a "királyi" brazil mutogatott neki, hogy mit színészkedik...
Ennek hiányában egyértelmű, hogy Messi Villarealnak lőtt gólja a legszebb.
nekem is ez lett volna a kedvenc gólom, de hát "a bírók a barca melle állnak"csababarca írta:Erre tettem volna a voksomat. NAgyon nagy gólt lőtt a kicsi Bojan.
http://www.youtube.com/watch?v=x0AOm6B0 ... re=related
Csak hát ugye, a bírók a barcát segítik dolog miatt érvénytelenítette a beszari bíró a gólt. Tudta,hogy ha elengedi -hiába tette volna teljesen jogosan- jöttek volna a fenyegetések,illetve Mou hadjárata...ahogy az Frisk-nél is volt.
jelöltállításnál csak annyit kellett volna, h valaki mondja, h azis kerüljön be és akkor szavazhattál volna.Lionel85 írta:Nálam a Messi vs. Tenerife volt a nyerő, ám ahogy látom, nem sikerült jelöltállításnál elég voksot kapnia ahhoz, hogy a szavazásra bekerüljön.
Ezért a második legszebb gólt Pedro kapja, aki nagy helyzetfelismeréssel ívelt a Depor kapujába.
Én is arra a gólra tettem a voksom mert nem csak középhátvédtől ritka ilyet látni hanem csatártól is.P.U.Y.O.L. írta:Én Piqué góljára szavaztam, mert egy középhátvédtől ilyet nem nagyon lehet látni. Főleg a BL-ben egy elit csapat ellen...