csababarca írta:
Értem. Ebben nem fogunk közös nevezőre jutni,mert én meg mint minden sportban,a támadó játékot szeretem,így ebben is.
De azért túlzásnak érzem,hogy Bradyvel kivételeznek,az összes irányítót védik,ami indokolt is. Mivel ő a csapat esze. Rajta áll a pontszerzés.ugye pontokkal lehet meccset nyerni. persze a defense-nek is rnedkívüli a szerepe,hiszen ők adják meg a lehetőséget az irányítónak,hogy pályán lehessen.
De minden irányítót védenek,nem csak Bradyt.
Baltimore tegnap szintén egy jó defense-el rendelkező csapattal találkozott,nem jött össze nekik.
Lehet védekezni normálisan is, nem kell ahhoz össze törni az irányítót. Meg egyébként is, ha levédik az elkapókat,akkor az irányító már megvan lőve,nem kell hozzá kontakt.
de ez az én véleményem,tiszteletben tartom a tiédet is,csak kicsit el van túlozva,ogy Bradyre írták a szabályokat.
Természetesen én is tiszteletben tartom a véleményedet!
Én úgy vagyok vele, ha látom a tudatosságot az szeretem!Védekezni ebben a játékban nehezebb, s számomra annál látványosabb nincs amikor, sackelnek, vagy fumble-t csinálnak a defense tagjai!
És általában a defense tudja megfordítani a meccs képét 1-1 labdaszerzéssel!
Ezért nem tartom jogosnak, hogy írod védjék le az elkapókat!
Persze de egy játk előtt nem tudhatod, screen, futás, slant elkapás jön!És neked visszafele kell futni (CB-ként) az elkapó meg jön veled szembe, össze vissza irányváltásokkal!
És akkor még ott vannak a sporik, akik épp hogy érzik a pass interference szabályt!
Van külön, olyan, hogy Brady rule, ezt konkrétan rá írták!
Jó jó Brady, de tényeg megfigyelhető, hogy szeretik a bírók is!
Természetesen butaság részemről csak őt ilyen módon kiemelni, mert a többi QB is "hamupipőke"!
divatdrukkerezés mindig megmosolyogtató!
Vagy valaki picit önző, s annyira magáénak érzi a csapatát, hogy nem örül ha más is neki szurkol, vagy irigyli, hogy egy másik csapatnak több a szurkolója!
Szóval ilyen nincs, hogy divatdrukker!
Miért kell elkötelezni bármilyen sportban is teljesen vak módjára!
Persze lehet egy csapatot teljes szívvel szeretni, de de lehet csak úgy kedvtelésből leülni egy sporteseményt megnézni!
Meg a másik legjobb, hogy a rivális csapatot "gyűlölni kell"!
Na de ez teljesen off
http://www.youtube.com/watch?v=zSSnQrhU ... re=related
kérlek csaba nézd meg ezt a videót!
Lewis tökéletesen elmondja pl erről az ítéletről a véleményét!És Brady azonnal mutogatja a zászlót!Férfi az ilyen?