Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Az túlzás hogy most robbant be.PL be eddig is jó volt,csak mivel idén már BL is volt igy csak most figyeltek csak fel rá többenmessideco írta:Nálam is simán Müller. Bale most robbant be, a német egész évben tündökölt.
lui1698 írta:Teljesen mindegy, mind a kettő ázsiai.MaraSalvatrucha írta:walesi esetleg..lui1698 írta: Ezt én se értem. Müller szvsz 100-szor annyit tett le az asztalra tavaly, plusz ugyan ennyiszer nagyobb potenciál van benne, mint az angolban.
A mondandóm lényegén nem változtat.
Teljesen mindegy, mind a kettő ázsiai.MaraSalvatrucha írta:walesi esetleg..lui1698 írta: Ezt én se értem. Müller szvsz 100-szor annyit tett le az asztalra tavaly, plusz ugyan ennyiszer nagyobb potenciál van benne, mint az angolban.
walesi esetleg..lui1698 írta: Ezt én se értem. Müller szvsz 100-szor annyit tett le az asztalra tavaly, plusz ugyan ennyiszer nagyobb potenciál van benne, mint az angolban.
Ezt én se értem. Müller szvsz 100-szor annyit tett le az asztalra tavaly, plusz ugyan ennyiszer nagyobb potenciál van benne, mint az angolban.albicelesteX írta:Miért akkora tehetség ez a Bale??Mert rohan,mint egy őrült?
Nem olyan kicsimessideco írta:Nekem is Müllerre ment a szavazat. A vb-n teljesen lenyűgözött a kis német.
Igen, a labdával rohan mint egy őrült és ráadásul a védők mellett nem úgy mint Air Sanyi de ezt most inkább hagyom.albicelesteX írta:Miért akkora tehetség ez a Bale??Mert rohan,mint egy őrült?
Szerintem Abidalban még van annyi, hogy mire a pótlásán kéne gondolkodni Bale már rég egy nagyobb csapatban fogja ontani a gólokat, persze csak ha az eredeti posztján használnánk...kp-ra jöhet nyugodtan.Lesy írta:Remélem mi....P.U.Y.O.L. írta:Gareth Bale. Hatalmas tehetség. Kíváncsian várom, hogy melyik elit klub fogja elvinni és ott hogyan fog majd teljesíteni...