Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
egyetértek az a 3-1es verség fájóbb volt még a 4-1nél isgergo9 írta:Madridban teszem gyorsan hozzá.Mihu írta: Ilyen összeomlást, motíválatlan, indiszponált játékot nem is emlékszem hogy mikor láttam utoljára a csapattól. Itt ment el 60%-ban az, hogy a történelem történelmét írjuk meg...a másik 40% az a visszavágón ment el...egy 100%-os szezon után egy BL címvédés
Sehol nincs a mostani béel tüskéhez képest a 2év mélypont+ sorfalas 4-1es klasszikó, a getafei kupakatasztrófa+az espanyol ellen elbukott otthoni bajnoki cím. Így összeadva sem.
Összeségében kegyetlen keserű a pirula, vezettünk idegenben ,súlyos bírói tévedések tömkelege az Inter javára egy önmagához képest a legfontosabb pillanatban csak 50-60%-ot nyujtó Barca.
Majd visszavágó ahol megint egy görcsös gyenge Barca de 84percben Piqué álomgólja felrázott, majd Bojan góljánál emlékszem földhözszabtam az ásványvizesüveget azt gondolva hogy megvan a hőn áhított 2gólos fór.
No sebaj mindenél nagyobb esélyünk van hogy kiköszörüljük ezt a csorbát BL győzelemmel reményeim szerint útközben az Inter eltaposásával.
Szerintem is ez, mert ezt élőben láttam.csabooo írta:Barcelona-Hercules 0-2
De tudtunk, csak De Bleeckere nem akarta. Mindegy, hagyjuk ezt, mert csak vita lesz belőle megint.Barcaforever írta:Számomra sokkal rosszabb volt, h 60 perc emberelőnyben nem tudtunk 2 szabályos gólt rúgni az Internek hazai pályán.
Számomra sokkal rosszabb volt, h 60 perc emberelőnyben nem tudtunk 2 szabályos gólt rúgni az Internek hazai pályán.Messithebest írta:Nálam is az Inter-Barca a legrosszabb,és legfájóbb.
Madridban teszem gyorsan hozzá.Mihu írta: Ilyen összeomlást, motíválatlan, indiszponált játékot nem is emlékszem hogy mikor láttam utoljára a csapattól. Itt ment el 60%-ban az, hogy a történelem történelmét írjuk meg...a másik 40% az a visszavágón ment el...egy 100%-os szezon után egy BL címvédés