Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Asszem úgy van, hogy 1 olyan játékos nevezhető a BL-ben, aki előtte az EL-ben is játszott.Barcaforever írta:Játszhat a Bl-ben???Mert az EL-ben egy meccse se volt?daffy írta:ha már mindenki leírta,hogy mit gondol a csatárkérdésről...
én ugye javasoltam a brazil kacsát,de ideiglenes megoldásnak(nyárig) jó lenne adebayor kölcsönjátéka is. játszhat a bl-ben,erős,magas és nem is technikai hulladék. ruud már messze van fénykorától,de nyárig ő is megfelelő,mert ember kell az fix. utána pedig elfér a padon. megoldás az az én szememben csak pato,de a foltozást mással is meg lehet oldani.
Játszhat a Bl-ben???Mert az EL-ben egy meccse se volt?daffy írta:ha már mindenki leírta,hogy mit gondol a csatárkérdésről...
én ugye javasoltam a brazil kacsát,de ideiglenes megoldásnak(nyárig) jó lenne adebayor kölcsönjátéka is. játszhat a bl-ben,erős,magas és nem is technikai hulladék. ruud már messze van fénykorától,de nyárig ő is megfelelő,mert ember kell az fix. utána pedig elfér a padon. megoldás az az én szememben csak pato,de a foltozást mással is meg lehet oldani.
A Tevez miért is olyan piszok jó. Sztem ahhoz képest, h anno mekkora tehetségnek lett kikiáltva, nem sokat tett még le az asztalra. Van egy elképzelésem arról, h a klasszis csatárnak kb. hány gólt kell egy szezonban lőnie, és Tevez nálam ennek nem felel meg.Ilúvatar írta:Szerintem is. Tévez piszok jó playa. Kell a Madridnak ehhez hasonló kaliberű játékos.Fernando írta:A jelenlegi piacon egy oylan játékos van aki a Realnak jó lenne az Tévez.
Gólérzékeny, de a Real játéka a rohanáson, sprinteken alapszik most már, és ehhez Ruud fénykorában sem lett volna igazán jó, most meg pláne nem. Nem hinném, hogy vele kéne pótolni a dolgot, inkább Rault kellett volna megtartani, ennyit ő is hozzá tudott volna tenni.LG írta:Sztem jó, ha van egy ilyen tapasztalt, gólerős, hatékony támadó a padon. Sosem szerettem, de a gólérzékenysége mindig lenyűgözött.dreamY_Y írta:a Real Ruud van Nistelrooy-t akarja alkalmazni megint, mint csatár. Ingyen menne szóval nem lehet rajta bukni de már elég öreg, nemtudom mire mennek vele.
Pontosan. Erre próbáltam rávilágítani pár hozzászólással ezelőtt.nyilván az ember előbb szimpátia alapján dönt és csak később fejlődik észben annyira, hogy feljebb lépjen a "divatdrukker" státuszból.
dreamY_Y írta:a Real Ruud van Nistelrooy-t akarja alkalmazni megint, mint csatár. Ingyen menne szóval nem lehet rajta bukni de már elég öreg, nemtudom mire mennek vele.
Sztem jó, ha van egy ilyen tapasztalt, gólerős, hatékony támadó a padon. Sosem szerettem, de a gólérzékenysége mindig lenyűgözött.dreamY_Y írta:a Real Ruud van Nistelrooy-t akarja alkalmazni megint, mint csatár. Ingyen menne szóval nem lehet rajta bukni de már elég öreg, nemtudom mire mennek vele.
Figyelj, inkább nem minősítelek, inkább csak reagálnék, már látom az a típus vagy, aki nekem állna, h ne személyeskedjek.szieszta írta:Nem csodálom, hogy eltűnnek innen a reálosok.
Annyi okosságot lehet itt olvasni mint sehol máshol.
Tulajdonképpen már akkor bűnös a reál, ha kiáll játszani. Már akkor el van döntve minden.
Ha sok gólt rúgnak az a baj, ha keveset az a baj. Ha szabadrúgásból akkor az, ha fejesből az, 11-es is baj, akciógól is stb.Ha Murinho nyomja az egész világon ismert stílusát, akkor újra meg újra fel kell háborodni, de amikor a reál buszát dobálja egy edző, az szót sem érdemel.
Cr a hisztis? ok. Nézzük meg Bojánt vagy Decot rájuk nézek és a világ fájdalmát viselik a tekintetüktől. Cr zselézi a haját...Te jó ég...Xavi nem?
Pique és az ő humora? Humora? ovi középső. Dani alves kapja meg a fizetésemelést és csókolgassa tovább a címert....folytathatnám. Jó hogy a reálban mindenki maga az ördög, minden meccsen makkolnak és mindenki őket nyomja. Éljetek boldogan ebben a hitben és túráztassátok magatok minden meccs után. Egyelőre még nem mi adtuk el a lelkünket a szimpatikus araboknak. Elszaporodtak a divatszurkerek, akik azt sem tudják miért utálják a madridot, csak hogy mindent utálni kell amihez nekik közük van. Meg a történelem így meg úgy. Utáljátok az összes oroszt is? Ők nem egy imádott csapattal toltak ki, hanem minket sanyargattak. Vagy az összes törököt? Vicc.
Ezek most a ti éveitek élvezzétek és szeressétek a csapatotokat míg tart.
Sok mindent írhatnék még csak felesleges. Ezzel nem túl hosszú fórumos karrierem itt be is fejezném, ha tinikkel akarok beszélgetni megoldom, felnőttek meg ide nagyon ritkán írnak.
Bye.
Ez hatalmas gondolat, még akkor is ha azt gondolom hogy ez egy ujságíró fejéből pattant ki. Mondjuk Valdano és Mourinho között valóban nem felhőtlen a viszony.hady írta: "Ha egy pálcán lógó sz.a.rt teszünk egy őrült, szenvedélyes stadion közepébe, akkor lesznek emberek, akik azt mondják, ez művészet. Pedig nem az, csak egy darab sz.ar".
Valdano Mourinhonak......
Szerintem mindkét fórumozó csoport túlnyomó többsége a 90-s évek végén a 2000-s évek elején szeretett bele a csapatba, nem tudom akkor kinek ment jobban, meg hova érkeztek évente az arcok, szóval ez így nem állja meg a helyét.bali 15 írta:Sokan nem tudják azt a tényt hogy eleinte minden egyes szurkoló divatdrukker.
Ezt honnan vetted?hady írta:Ismét ellentét a Madridnál.
"Ha egy pálcán lógó sz.a.rt teszünk egy őrült, szenvedélyes stadion közepébe, akkor lesznek emberek, akik azt mondják, ez művészet. Pedig nem az, csak egy darab sz.ar".
Valdano Mourinhonak......
Végre egy okos ember a madridnál.
S.Agüero írta:Remélem azért én ezekbe nem tartozom bele.Amit szieszta leírt,azt kb 4-5 óvodás kezdte el tegnap csinálni.
ami tegnap volt azt én csak elmondtam, h nincs a fociban lehet, meg volna.![]()