Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.01.16. 18:22:20

Ma senki ne akadjon ki :D

Mi 8-t lőttünk Andalúziában, elég valószínű hogy több góllal fog nyerni a Madrid, pláne hogy Benzema kimaradt a kezdőből, Kaká kezd, gondolom Ronaldo lesz elöl, szerintem 2 gólt minimum lőni fog.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
LM10
Director del Fútbol

2011.01.16. 16:09:00

Barcaforever írta:
daffy írta:ha már mindenki leírta,hogy mit gondol a csatárkérdésről...
én ugye javasoltam a brazil kacsát,de ideiglenes megoldásnak(nyárig) jó lenne adebayor kölcsönjátéka is. játszhat a bl-ben,erős,magas és nem is technikai hulladék. ruud már messze van fénykorától,de nyárig ő is megfelelő,mert ember kell az fix. utána pedig elfér a padon. megoldás az az én szememben csak pato,de a foltozást mással is meg lehet oldani.
Játszhat a Bl-ben???Mert az EL-ben egy meccse se volt?
Asszem úgy van, hogy 1 olyan játékos nevezhető a BL-ben, aki előtte az EL-ben is játszott.
Barcaforever
Director del Fútbol

2011.01.16. 16:03:42

daffy írta:ha már mindenki leírta,hogy mit gondol a csatárkérdésről...
én ugye javasoltam a brazil kacsát,de ideiglenes megoldásnak(nyárig) jó lenne adebayor kölcsönjátéka is. játszhat a bl-ben,erős,magas és nem is technikai hulladék. ruud már messze van fénykorától,de nyárig ő is megfelelő,mert ember kell az fix. utána pedig elfér a padon. megoldás az az én szememben csak pato,de a foltozást mással is meg lehet oldani.
Játszhat a Bl-ben???Mert az EL-ben egy meccse se volt?
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.01.16. 12:21:50

Ilúvatar írta:
Fernando írta:A jelenlegi piacon egy oylan játékos van aki a Realnak jó lenne az Tévez.
Szerintem is. Tévez piszok jó playa. Kell a Madridnak ehhez hasonló kaliberű játékos.
A Tevez miért is olyan piszok jó. Sztem ahhoz képest, h anno mekkora tehetségnek lett kikiáltva, nem sokat tett még le az asztalra. Van egy elképzelésem arról, h a klasszis csatárnak kb. hány gólt kell egy szezonban lőnie, és Tevez nálam ennek nem felel meg.

A Lovat meg sokan leirjátok, de én azért emlékeztetnélek benneteket, h Larsson anno nálunk 35 évesen is nagy dolgokat tudott csinálni, a 2. BL győzelmünkben elvitathatatlan nagy szerepe volt.
Deus
Boixos Nois

2011.01.16. 12:13:36

Fernando írta:A jelenlegi piacon egy oylan játékos van aki a Realnak jó lenne az Tévez.
Szerintem is. Tévez piszok jó playa. Kell a Madridnak ehhez hasonló kaliberű játékos.
KépKép
daffy
Madridista

2011.01.16. 11:57:25

ha már mindenki leírta,hogy mit gondol a csatárkérdésről...
Fernando
Llegenda del Barça

2011.01.15. 17:04:57

A jelenlegi piacon egy oylan játékos van aki a Realnak jó lenne az Tévez.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Jason
Jugador del Barça

2011.01.15. 16:47:20

Sztem Dzekóval jobban járt volna a Real, mint egy 35 éves (kiöregedett) csatárral.
Kép
David Villa: Elmondhatom, pár perc elég volt arra, hogy beépüljek a Barcába, hiszen a spanyol válogatottban a katalán csapat legjobbjaival évek óta együtt játszom. Tudom, hogy például Xavi melyik helyre indít le, ha éppen álmomból ébresztenek fel.
Llegenda del Barça

2011.01.15. 16:10:20

RvN jó vétel lenne, de nem hiszem h létrejön. Már egyszer elküldték, kétlem h újra összejönnének. Benzemánál rosszabb úgyse lehet, a francia impotensebb mint egy 80 éves öregasszony.
A Fifa egy szégyen
Tocy
Director del Fútbol

2011.01.15. 15:57:07

LG írta:
dreamY_Y írta:a Real Ruud van Nistelrooy-t akarja alkalmazni megint, mint csatár. Ingyen menne szóval nem lehet rajta bukni de már elég öreg, nemtudom mire mennek vele.
Sztem jó, ha van egy ilyen tapasztalt, gólerős, hatékony támadó a padon. Sosem szerettem, de a gólérzékenysége mindig lenyűgözött.
Gólérzékeny, de a Real játéka a rohanáson, sprinteken alapszik most már, és ehhez Ruud fénykorában sem lett volna igazán jó, most meg pláne nem. Nem hinném, hogy vele kéne pótolni a dolgot, inkább Rault kellett volna megtartani, ennyit ő is hozzá tudott volna tenni.
bali 15
Director del Fútbol

2011.01.15. 15:33:14

nyilván az ember előbb szimpátia alapján dönt és csak később fejlődik észben annyira, hogy feljebb lépjen a "divatdrukker" státuszból.
Pontosan. Erre próbáltam rávilágítani pár hozzászólással ezelőtt.
Az ember eleinte csak ismer egy csapatot, majd megismeri annak múltját és szokásait majd levetkőzi ezt a divatszurkoló dolgot.
Csak a Realosnak nem tetszik hogy ez a Barcával történik. Hát istenem...[auto_cenzúra] lehet :D . Visszamennék azért mondjuk az évtized elejére, akkor amikor a Real 2 évenként nyerte a BL-t. Akkor vajon mennyivel volt több Real fan,sokkal...
Galen
Jugador del Barça

2011.01.15. 15:26:02

sziasztok!

Figyelgetem már egy ideje a fórumot, gondoltam én is regelek. Érdeklődéssel hallgattam a "divatdrukker" vitát. Van benne igazság, bár nem értek feltétlen egyet.

Én 12 éve vagyok Barca szurkoló, anno 1998-ban volt szerencsém megnézni pár meccset élőben, keresztapám jóvoltából. NYilván 7-8 évesen az ember a család felé tendál, ízlés szintjén, de akkor megragadott a meccs hangulata.
Magára a találkozókra nem nagyon emlékszem, de a hangulat meg az élmény, az felejthetetlen. Én azóta vagyok barca fan, nyilván az ember előbb szimpátia alapján dönt és csak később fejlődik észben annyira, hogy feljebb lépjen a "divatdrukker" státuszból.

Szerintem nem kell egymás csapatát szidni, még akkor sem, ha totálisan ellenszenves a rivális klub. Most a Barca a jobb csapat, de nem volt ez mindig így.
Persze, feltétlenül örül az ember, ha nyer a csapata, de az öröm közben jó, ha nem sértünk meg másokat. Szerintem belátható, hogy az ő klubja neki ugyanannyira fontos, mint nekünk a Barca...

Nincs ezzel semmi gond, persze a provokáció előfordul, de nem érdemes elcseszni a hangulatot meg elvenni a figyelmet a szép fociról.
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.01.15. 15:24:06

Az tény, hogy gólérzékeny és tapasztalt. De idén lesz 35 éves és aligha hiszem hogy a Realba oly sokat játszana ha visszatérne. Szerintem kacsa de ha nem lenne az akkor sem sikerülne szerintem :)
mes
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2011.01.15. 15:21:11

dreamY_Y írta:a Real Ruud van Nistelrooy-t akarja alkalmazni megint, mint csatár. Ingyen menne szóval nem lehet rajta bukni de már elég öreg, nemtudom mire mennek vele.

Ez sztem ugy hulyeseg, ahogy van, miert adtak el Rault akkor ? :lol:
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.01.15. 15:17:08

Sztem jó, ha van egy ilyen tapasztalt, gólerős, hatékony támadó a padon. Sosem szerettem, de a gólérzékenysége mindig lenyűgözött.
dreamY_Y
Barça C

2011.01.15. 15:14:43

a Real Ruud van Nistelrooy-t akarja alkalmazni megint, mint csatár. Ingyen menne szóval nem lehet rajta bukni de már elég öreg, nemtudom mire mennek vele.
Barcaforever
Director del Fútbol

2011.01.15. 14:13:15

szieszta írta:Nem csodálom, hogy eltűnnek innen a reálosok.
Annyi okosságot lehet itt olvasni mint sehol máshol.
Tulajdonképpen már akkor bűnös a reál, ha kiáll játszani. Már akkor el van döntve minden.
Ha sok gólt rúgnak az a baj, ha keveset az a baj. Ha szabadrúgásból akkor az, ha fejesből az, 11-es is baj, akciógól is stb.Ha Murinho nyomja az egész világon ismert stílusát, akkor újra meg újra fel kell háborodni, de amikor a reál buszát dobálja egy edző, az szót sem érdemel.
Cr a hisztis? ok. Nézzük meg Bojánt vagy Decot rájuk nézek és a világ fájdalmát viselik a tekintetüktől. Cr zselézi a haját...Te jó ég...Xavi nem?
Pique és az ő humora? Humora? ovi középső. Dani alves kapja meg a fizetésemelést és csókolgassa tovább a címert....folytathatnám. Jó hogy a reálban mindenki maga az ördög, minden meccsen makkolnak és mindenki őket nyomja. Éljetek boldogan ebben a hitben és túráztassátok magatok minden meccs után. Egyelőre még nem mi adtuk el a lelkünket a szimpatikus araboknak. Elszaporodtak a divatszurkerek, akik azt sem tudják miért utálják a madridot, csak hogy mindent utálni kell amihez nekik közük van. Meg a történelem így meg úgy. Utáljátok az összes oroszt is? Ők nem egy imádott csapattal toltak ki, hanem minket sanyargattak. Vagy az összes törököt? Vicc.
Ezek most a ti éveitek élvezzétek és szeressétek a csapatotokat míg tart.
Sok mindent írhatnék még csak felesleges. Ezzel nem túl hosszú fórumos karrierem itt be is fejezném, ha tinikkel akarok beszélgetni megoldom, felnőttek meg ide nagyon ritkán írnak.
Bye.
Figyelj, inkább nem minősítelek, inkább csak reagálnék, már látom az a típus vagy, aki nekem állna, h ne személyeskedjek. :lol:

Én minden társamat leszúrom, ha jön a makkolás jelzővel, de azért ne mi legyünk már a hibásak, mert nem csak nekünk!!! hanem a világsajtónak is feltűnik, h kb minden 5. gólotok szabálytalan. :roll: Már boccs.

Bojan meg Deco világ fájdalom vagy mi van????Bojan 5 perceket játszik, nem hiszem, h az egy játékos célja, h 5 percekben hisztizzen, Deco meg ha jól tudom 4 éve nem játszik nálunk. :lol: Nálatok is gyenge Morientes. :twisted:

A realban mindenki maga az ördög!?Végül is sose szabálytalankodnak brutálisan a csapatunk játékosai ellen, sosincs meg bennük a szándék, h maradandó sérülést okozzanak.....A spanyol bírói testület szégyene, h Ramos kaszálása után nem kapott min 3 meccset.Persze melyik csapat játékosainak ne törölnék az eltiltást vagy ne törölnék el a sárgás vagy piros eltiltást, kb minden 5. helyzetben.( nem akartam túlozni)

A török meg orosz példával pedig elnézést, de kicsit más vizekre eveztél.Én úgy gondolom, h szabad országban élünk és mindenki azt utál vagy szeret amit akar.Mi nem szeretjük a Realt. És????? Kiállhatok a Vörösmarty térre és kiabálhatom, h utálom a Vasast, jogom van hozzá, nemhogy a saját csapatunk fórumán nem mondhatjuk, h alig várjuk, h kikapjanak.

Ha érdekel: Több mint 10 éve, amikor még Figo és Rivaldo együtt játszott, és semmilyen kupákat nem nyertünk is 2 csapatnak szurkoltam, a Barcának és a Real aktuális ellenfelének és fogok is! \:D/
Kép
gergo9
Director del Fútbol

2011.01.15. 14:05:03

hady írta: "Ha egy pálcán lógó sz.a.rt teszünk egy őrült, szenvedélyes stadion közepébe, akkor lesznek emberek, akik azt mondják, ez művészet. Pedig nem az, csak egy darab sz.ar".
Valdano Mourinhonak......
Ez hatalmas gondolat, még akkor is ha azt gondolom hogy ez egy ujságíró fejéből pattant ki. Mondjuk Valdano és Mourinho között valóban nem felhőtlen a viszony.
Meg nem is a Madridi munkásságára vonatkozik ez leginkább. Azért egy fokkal nézhetőbb focit csinál mint az Internél.
Leginkább az Inter Camp Nou-beli visszavágójára illeszkedik ez a szösszenet de arra 100%-ig :wink: :) Nekem kapásból ez ugrott be erről......
d
Entrenador del Barça

2011.01.15. 13:29:05

Ilyen a bré másik oldalán lenni... A két csapat sikeressége közti különbség meglátszik azon is, hogy mennyivel több fiatal kölyök szeret bele a Barcelonába, ugyanúgy, ahogy a "galaktikusok" idején tették ezt az akkori fiatalok a Madriddal például. Itt nálunk Magyarországon nincs jelentős különbség a két szurkolótábor között, csak most éppen a Barcának áll jobban a szekér. Nálunk van most a sok kezdő focidrukker, akik a maguk módján és koruknak megfelelően fejezik ki magukat a fórumokon.
És hozzátesszük, hogy ha kicsit is kritikusan nézi valaki mondjuk a madridista fórumot, hát ott is van miből szemezgetni...

Persze vannak a klubok közt valós különbségek, de ezeket a szurkolótáborban keresni buta dolog.
jelwaz
Entrenador del Barça

2011.01.15. 13:22:01

Szerintem sziesztának teljesen igaza van, csak tipikus bagoly mondja verébnek szituáció. Egy helyi bölcsnek kellett volna inkább kiosztania itt a társaságot, mert sziesztától ez enyhén szólva is röhejes. A madridistán is hasonló a csürhe, csak, ha ott most ilyen a színvonal, akkor mi lenne, ha jól menne nekik. És főleg egy madridista ne pofázzon a lélek eladásáról (amiben teljesen igaza van, a mezzel a lelkünk egy darabját is eladjuk), Perez a saját anyját is eladná két lyukas garasért. Úgyhogy hál' Istennek szieszta lép, és majd ugyanazt fogja csinálni a saját oldalán, amiért minket kiosztott. Egy nagy tapsot sziesztának!

szerk:vMost látom, hogy nem szabad említeni a másik fórumot. Na most én e nélkül nem tudtam leírni a mondandómat, ha ban, hát ban. Nem tartom demokratikus szabálynak.
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.01.15. 13:18:48

bali 15 írta:Sokan nem tudják azt a tényt hogy eleinte minden egyes szurkoló divatdrukker.
Szerintem mindkét fórumozó csoport túlnyomó többsége a 90-s évek végén a 2000-s évek elején szeretett bele a csapatba, nem tudom akkor kinek ment jobban, meg hova érkeztek évente az arcok, szóval ez így nem állja meg a helyét.

Mindkét oldalon vannak ilyenek, most mi vagyunk a sikeresek(nálatok persze mindenkinek hirtelen Cr lett a kedvence...) természetes hogy most több fiatal kezd el a Barcának szurkolni.

De ha jön egy ilyen hsz miért kell rá reagálni azt nem értem.
Meg kit akartok megváltoztatni, meg miért?
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.01.15. 13:13:46

hady írta:Ismét ellentét a Madridnál.

"Ha egy pálcán lógó sz.a.rt teszünk egy őrült, szenvedélyes stadion közepébe, akkor lesznek emberek, akik azt mondják, ez művészet. Pedig nem az, csak egy darab sz.ar".
Valdano Mourinhonak......

Végre egy okos ember a madridnál.
Ezt honnan vetted? :o
MatyiG
Adminisztrátor

2011.01.15. 13:10:42

Én amúgy adom amit írt szieszta. Sok igazság van benne, de nagyon eltúlozta. Pár ember tényleg így gondolkodik a Realról, de ez ugyanúgy igaz a madridistákról.
Peace! :wink: :)

Csabi: Köszi, akkor megnyugodtam. :D
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.15. 13:08:25

S.Agüero írta:
Amit szieszta leírt,azt kb 4-5 óvodás kezdte el tegnap csinálni.
Remélem azért én ezekbe nem tartozom bele.
ami tegnap volt azt én csak elmondtam, h nincs a fociban lehet, meg volna. :)

Nem rád gondoltam.

Én elkezdtem írni szieszta mondandójára, írtam elég sok mindent,aztán eszembe jutott,hogy minek reagáljak rá? aki ilyet ír,hogy eladta a klub a lelkét,mert 111 év után lett egy mezszponzorunk,arra reagálni sem érdemes, nem méltó rá.
Szerintem durvább "lélekeladás" az,hogy a 10 éve még európa legszebb fociját játszó társaság mára szinte csak a kontrákra épít.
Nekem ez sokkal fájóbb lenne szurkolóként,de van aki az ellenoldalon is így gondolkodik.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Válasz küldése