Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Adán, Gulácsi nálam ők sokat bizonyítottakMessithebest írta:Amúgy vki nem tud egy jó kis fiatal kapust,De Geán kívül? Mert Given már kicsit öreg,úgyhogy be kéne itt is újítani
jó kis csapatKalap1988 írta:Nekem is volt szabadidőm és a Tottenhammal játszom kb két hete világklasszis szinten. Eddig 29 forduló ment le a bajnokságból, párszor botlottam, amikor nem kellett volna ( főleg az elején), de így is vezetem a Pl-t. 29 meccs, 22 gy, 5d, 2 v, 69 rúgott, 23 kapott gól. A ligakupát megnyertem a Villa ellen 1-0-ra, míg sajnos az F.A-ből kiestem. 2-1 kikaptam a Liverpooltól idegenben egy utolsó percben kapott góllal![]()
A csapatom Barcelonásan próbál játszani, sikerült megcsípnem elég komoly embereket.
A kezdő 11: Gomez- Maicon,Gallas,Marchena,Filipe-Busquets,Van der Vaart,Nani-Bale(jobboldalt),Defoe,Suarez
Cserék közül Modric és Dos Santos a leghasznosabb, de jó Huddlestone, illetve Assou-Ekotto is. Alapvetően dominanciára játszom és próbálok sok helyzetet ritmusváltásokkal labdabirtoklásból kialakítani. Maicon és Filipe nagyon jól jönnek fel, Busquets a támadásban mélységi irányító, Van der Vaart az előrébbtolt irányító, míg Nanival próbálom megbontani a védelmet középen és a szélen is a villámgyors elfutásaival. Neki posztidegen jkp, de abban a játékszellemben ahogy játszom nagyon hasznos. Elég sok gólt lő és gólpasszt ad. Egyébként, ha csak a jkp-ban mért összértékét nézném, akkor Modric kezdene.... Néha feltolom jobb vagy balszélsőnek, azt nem kell mondanom, hogy oda is jó. Defoe szerepe középen adott, helycserék szoktak lenni Suarezzel néha. A két szélső pedig a barcás ballábas jobbszélső és jobblábas balszélső alapon működik, bár ebből tény, hogy Suarez sokkalta gólerősebb. Bale viszont a gólpassz versenyt vezeti a csapaton belül és a harmadik ( Nanival versenyben) a góllövőn is. Alapvetően működik a rendszer. Ha megnyerem a bajnokságot, úgy egy világklasszis középső védőt szeretnék venni, mert azért a Gallas-Marchena duó a csapat többi részéhez képest gyengébb. Egyébként szerintem nincs szükségem csere játékosra sem a bl-hez.
ebben a játékban Essienre nincsenek jelzőkmessideco írta:Hlebet szándékosan nem írtam. Luchoról eddig pozitívak a tapasztalataim
A Real-csapat elég keményen néz ki, főleg az Essien,Xabi Alonso tengely
Vedd meg Eto'ot középcsatárnak. 4-3-3-ba ő szerintem a legjobb Tévez helyén. Szerintem már ne vegyél senkit, főleg ne Balet mert ő balszélen nem teljesít túl jól... Legalábbis a Tottenhamban nálam nem volt jó balszélsőnek.Messithebest írta:Még kb 5-6 10-20 milliót érő játékost elakarok adni,utána megveszem még Balet balszélre,és talán Neymart vagy Tevez helyére,vagy padra.
Szerintem az összes valamirevaló torrent oldalon fent van.wessel írta:Leszeretném tölteni valahonnan a FIFA 11-et (PC, magyar), tudtok valami jó torrentet ajánlani, amit seedelnek is?
Előre is köszönöm!
laptop és teljessen új szóval nem hiszem de csak ennél a három gomb lenyomásakor rossz és eléggé idegesitsalvatore írta:a billentyűzettel lehet baj...véletlenül nem ütötted?adam_1519 írta:az miért lehet h ha felfele meg a balra nyilat egyszerre nyomom akkor nem tudok passszolni meg lőni ?
próbáljad meg úgy megnyomogatni erősebben alulról meg behajlítani 1 picit..de nem annyira hogy eltörjön.
Nekem ez segített
a billentyűzettel lehet baj...véletlenül nem ütötted?adam_1519 írta:az miért lehet h ha felfele meg a balra nyilat egyszerre nyomom akkor nem tudok passszolni meg lőni ?
Senki nem tud nekem segíteni? Megőrülök. Eladtam a legjobb játékosaimat, hogy jobbakat vegyek de akárkit leigazolnék ezt a [auto_cenzúra] szöveget dobja ki. El fog menni így az egész szezonom pedig feljuttattam a Millwallt az első osztályba és a ligakupában is ott vagyok...neobarca írta:Kérlek segítsetek!
Igazolni akarok de miután sikeresen tárgyalok és elfogadnám az ajánlatot azt írja ki hogy nem lehet elfogadni mert már két játékosom van hitelből. Ez mit jelent? Nekem igazolnom kell mert alig van játékosom...
Valaki valami ötlet tanács? PLS!
üdv. kezdetben nekem is ezzel volt gondom, h állandóan elnyomták a csatáraimat, én világklasszis szintem játszok és elég jó ellenszert találtam erre a problémára, leigazoltam a lukaku gyereket, akkora benga nagy ember ebben a játékban h nincs az a védő aki szabályos körülmények között el bírja lökni. egyébként akinek ezzel van problémája h állandóan elnyomják az próbáljon olyan csatárt igazolni akinek az egyensúlya és az ereje is 80 felett van (pl. lukaku egyensúly: 98, erő 95).víscaelbarca!forever írta:én is így vagyok ezzelMessiFan írta:Az új fifába ez az új szerelési módszer nem tetszik, hogy ha kell 100 méteren keresztül taszítanak csak hogy elvegyék a labdát. És a bíró le se tojja viszont ha én csinálom ezt akkor már sárga.egyszerűen profiba alig világklasszisba szinte egyáltalán nem tudok játszani
velem is ez van, hogy állandóan elnyomják a játékosokat (testtel) és minnél nehezebb szinten tolom annál lassabbak a játékosaim és annál több helyzetet hagynak ki
pl. Messivel nem nem tudok elmenni szinte senki mellett. valaki nem tudja hogyan lehet orvosolni a problémát ?