Ismét nekiálltam PESezni, méghozzá ha már licencelt, lenyomtam egy Bajnokok Ligáját a Juventussal.
A felállásom:
-------------Buffon--------------
Motta-Bonucci-Chiellini-Traoré
--------------Melo---------------
--Krasic-----------------Pepe--
-------------Aquilani------------
-----Del Piero-------------------
------------------Quagliarella---
Az A csoportba kerültem, a Werder Bremen-Spartak Moskwa-Köbenhavn 3assal együtt. A meccsek amatőrön mentek és 5 percesek voltak. Nem értem milyen okból kifolyólag, de míg FIFAban Profin verhetetlen voltam, itt megizzadtam Amatőrön, ennek ellenére PCs pályafutásom legélvezetesebb meccseit játszottam. A csoportból 16 ponttal (5-1-0) jutottam tovább. A legjobb 16 között a Chelseavel jöttem össze, ahol már az első meccsen eldőlt a továbbjutás, mivel Quagliarella 88 és 89. perci duplájával 2-0ra hoztam a meccset idegenben (második meccs tartalékosan 3-1). Következett a legjobb 8 ahol a Barcelonával találkoztam, és életem 2 legjobb meccsén, kiszenvedve a továbbjutást 3-2vel összesítve kiejtettem a Barcát. Eljött az elődöntő ideje ahol sima meccsen az MUt ejtettem ki 4-1-es összesítéssel. És jött a Wembley és a Döntő ahol a Bayern Münchennel játszottam, hozzáteszem legkönnyebb PESes meccsemen, 6-0-ra vertem a Bőrgatyásokat.
Köszönöm annak aki elolvasta, és ajánlom annak aki még nem próbálta a BL-t, hogy most fogjon hozzá, mert amikor a kamera elmegy a BL serleg mellett, és felszólal a BL induló, "felállt a szőr a hátamon". Nagyon el lett találva ez a játék, és a végére egy kép:
http://i51.tinypic.com/vrvyv5.png