Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak most már a 10-12 évesek is látogatják a fórumokat, és rendszeresen írnak baromságokat, pedig sok dologról fogalmuk sincs...
Remélem azért én ezekbe nem tartozom bele.Amit szieszta leírt,azt kb 4-5 óvodás kezdte el tegnap csinálni.
Épp amiatt a mezszponzoros, lélekeladós beszólása miatt nem is kell komolyan venni a mondadóját. Én spec. nem is olvastam tovább, felesleges.Kalap1988 írta:Én csak ezt a mezszponzoros beszólását nem értem sziesztának. Mi az, hogy nem ők adták el a lelküket? A Bwin nem mezszponzor? Mennyivel jobb egy nyugati fogadóiroda egy katari cégtől? Megsúgom semmivel. Nem kell ezt a fránya arab, meg terroristát dumát előadni, mert ti is tudjátok, hogy 95%-ban Amerika hazugságain alapul, hogy az arabokról a terrorista kép alakult ki. Ha minden arab terrorista lenne, akkor igen csak bajban lennénk, mert elég sokan vannak....
Ez vicces mert én a 2006-os VB után Messi miattl ettem Barca drukker és kezdtem el egyre gyakrabban nézni a Barca meccseket. Rá 2 évre megláttam ezt az oldalt és regisztráltam is.Bree írta:Én a vb előtt kb semmit nem tudtam a fociról, egyáltalán nem is érdekelt. A Barcáról sem tudtam sokat, osztálytársaim beszéltek néha róla, azt annyi. Mialatt a vb-t néztem, megtetszett Messi játéka, azt tudtam, hogy a Barcában játszik, úgyhogy elkezdtem Barca meccseket nézni. Aztán megismertem a többi klubot is, de ez maradt a kedvencem. Akkor én is divatdrukkernek számítok?
Egyelőre igen, de ha kitartasz a Barca mellett eredménytől függetlenül, akkor nem leszel azBree írta:Én a vb előtt kb semmit nem tudtam a fociról, egyáltalán nem is érdekelt. A Barcáról sem tudtam sokat, osztálytársaim beszéltek néha róla, azt annyi. Mialatt a vb-t néztem, megtetszett Messi játéka, azt tudtam, hogy a Barcában játszik, úgyhogy elkezdtem Barca meccseket nézni. Aztán megismertem a többi klubot is, de ez maradt a kedvencem. Akkor én is divatdrukkernek számítok?
Az idő majd eldönti. Ha az eredményektől függetlenül a Barcának fogsz szurkolni akkor nem.Bree írta: Akkor én is divatdrukkernek számítok?
Persze, hogy eleinte mindenki az, ezért is írtam, hogy nem lehet mit tenni. Én 2004-ben szerettem meg a Barcát, mikor Davids odakerült, akkor kezdtem a meccseket nézni, és onnantól fokozatosan lettem egyre inkább Barca-fan. Akkor nyilván én is divatdrukker voltam, és 12 évesen nem tudtam volna normális hsz-eket írni, csak amit az újságban olvastam stb. Csak most már a 10-12 évesek is látogatják a fórumokat, és rendszeresen írnak baromságokat, pedig sok dologról fogalmuk sincs...bali 15 írta:Sokan nem tudják azt a tényt hogy eleinte minden egyes szurkoló divatdrukker. Amikor egy csapat a trónon van vele együtt járó dolog az hogy róla beszélnek a legtöbben. Ebből kifolyólag azok az emberek akik most ismerkednek meg a sportággal a Barcán keresztül ismerkednek meg a sportággal. Csak hát a Realosoknak nehéz lehet azt lenyelni hogy ez a trónon lévő csapat a legnagyobb riválisuk.
majd pont tőled várjuk a szentbeszédet.ferninho írta:most lehet itt leszólni sziesztát, de teljesen valósan írta le a jelenlegi helyzetet...
bár mennyire is fájó beismerni magatoknak ez megy itt. az itt lévö fórumozók kb. 95 %-a így viszonyul a Realhoz. Én ezt elfogadom, mert mi mást is tudnék tenni, de amikor egy ilyet elolvas abba a 95%-ba tartozó fórumozó, akkor még fel van háborodva.
Szidjátok tovább a Realt, de legalább ilyenkor nézzenek magukba azok a bizonyos egyének és mondják azt, hogy ezt csinálom.
Utána meg nyugodtan folytassa tovább.
Nekünk legalább van olyanszieszta írta:Egyelőre még nem mi adtuk el a lelkünket a szimpatikus araboknak.
Ezzel én viszont egyet tudok érteni, hiába cinkeltek itt páran...Jogos, amit írsz, bár azt azért hozzátenném, hogy a "túloldalon" még több olyan arc van, aki csak 1 hétig emlékszik az 5-0-ra, aztán megint CR a császár, és a Madrid triplázni fog, a Barca meg egy szemét makker csapat, akik az ufóvá képzett 10esükkel nyerik meg a meccseiket. Ez egy Barca-oldal, az meg egy Madrid-oldal, nyilván mind2 helyen sok a divatdrukker, és csak nyomják a hülyeségeiket, amik rontják az egész fórum színvonalát. De ezt sajnos el kell fogadni, mert nem tehetünk ellene semmit.szieszta írta:Nem csodálom, hogy eltűnnek innen a reálosok.
Annyi okosságot lehet itt olvasni mint sehol máshol.
Tulajdonképpen már akkor bűnös a reál, ha kiáll játszani. Már akkor el van döntve minden.
Ha sok gólt rúgnak az a baj, ha keveset az a baj. Ha szabadrúgásból akkor az, ha fejesből az, 11-es is baj, akciógól is stb.Ha Murinho nyomja az egész világon ismert stílusát, akkor újra meg újra fel kell háborodni, de amikor a reál buszát dobálja egy edző, az szót sem érdemel.
Cr a hisztis? ok. Nézzük meg Bojánt vagy Decot rájuk nézek és a világ fájdalmát viselik a tekintetüktől. Cr zselézi a haját...Te jó ég...Xavi nem?
Pique és az ő humora? Humora? ovi középső. Dani alves kapja meg a fizetésemelést és csókolgassa tovább a címert....folytathatnám. Jó hogy a reálban mindenki maga az ördög, minden meccsen makkolnak és mindenki őket nyomja. Éljetek boldogan ebben a hitben és túráztassátok magatok minden meccs után. Egyelőre még nem mi adtuk el a lelkünket a szimpatikus araboknak. Elszaporodtak a divatszurkerek, akik azt sem tudják miért utálják a madridot, csak hogy mindent utálni kell amihez nekik közük van. Meg a történelem így meg úgy. Utáljátok az összes oroszt is? Ők nem egy imádott csapattal toltak ki, hanem minket sanyargattak. Vagy az összes törököt? Vicc.
Ezek most a ti éveitek élvezzétek és szeressétek a csapatotokat míg tart.
Sok mindent írhatnék még csak felesleges. Ezzel nem túl hosszú fórumos karrierem itt be is fejezném, ha tinikkel akarok beszélgetni megoldom, felnőttek meg ide nagyon ritkán írnak.
Bye.
...egy újabb megmondóember.szieszta írta:Nem csodálom, hogy eltűnnek innen a reálosok.
Tulajdonképpen már akkor bűnös a reál, ha kiáll játszani. Már akkor el van döntve minden.
Ha sok gólt rúgnak az a baj, ha keveset az a baj. Ha szabadrúgásból akkor az, ha fejesből az, 11-es is baj, akciógól is stb.Ha Murinho nyomja az egész világon ismert stílusát, akkor újra meg újra fel kell háborodni, de amikor a reál buszát dobálja egy edző, az szót sem érdemel.
Cr a hisztis? ok. Nézzük meg Bojánt vagy Decot rájuk nézek és a világ fájdalmát viselik a tekintetüktől. Cr zselézi a haját...Te jó ég...Xavi nem?
Pique és az ő humora? Humora? ovi középső. Dani alves kapja meg a fizetésemelést és csókolgassa tovább a címert....folytathatnám. Jó hogy a reálban mindenki maga az ördög, minden meccsen makkolnak és mindenki őket nyomja. Éljetek boldogan ebben a hitben és túráztassátok magatok minden meccs után. Egyelőre még nem mi adtuk el a lelkünket a szimpatikus araboknak. Elszaporodtak a divatszurkerek, akik azt sem tudják miért utálják a madridot, csak hogy mindent utálni kell amihez nekik közük van. Meg a történelem így meg úgy. Utáljátok az összes oroszt is? Ők nem egy imádott csapattal toltak ki, hanem minket sanyargattak. Vagy az összes törököt? Vicc.
Sok mindent írhatnék még csak felesleges. Ezzel nem túl hosszú fórumos karrierem itt be is fejezném, ha tinikkel akarok beszélgetni megoldom, felnőttek meg ide nagyon ritkán írnak.
Bye.
Jó sok emberrel kiszúrtál avval, hogy nem írsz ide többet!szieszta írta:Nem csodálom, hogy eltűnnek innen a reálosok.
Bye.
zsuni írta:most ez halál komolyan téma?van egy szint ami alá ezzel a gondolatmenettel rendkivül bementek, de ha nektek ez jó, akkor nyugodtan. és ha Messi apja 68ban hátranéz az uttesten, és elüti egy kamoin? na erről ennyit
Melyek voltak ezek a bírói bakik? Én is láttam párat, csak azért kérdezem!Csak a 3-1 -es végeredményből tudok kiindulni. A "volna", a "ha" meg a "lehet" nem érdekel. Már leírtam, 3 (de min. 2) gól előtt is szabálytalanság történt, ami döntően befolyásolta a végeredményt. A meg nem adott 11-esről már nem is beszélve. A Real nagy fölényben és sokkal jobban játszott, de a bírói döntések neki kedveztek.