Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
képzeld el,ha majd tényleg be lesz lőve valamivel. még 6-8 évet idősödhet,erősödhet,aztán nincs megállás.Ilúvatar írta:Ok, ez a 12 éves kölyök be van lőve vmi NBA-cuccal![]()
![]()
![]()
http://www.mommo.hu/media/12_eves_csoda_kosaras
Tucatjával vannak ilyenek, csak nem mindenki kerül reflektorfénybe (YouTube-on is van pár ilyen kölyök).Ilúvatar írta:Ok, ez a 12 éves kölyök be van lőve vmi NBA-cuccal![]()
![]()
![]()
http://www.mommo.hu/media/12_eves_csoda_kosaras
Két O'Neil közül általában csak az egyik egészséges, és akkor is csak olyan 20 percre jók. Perkins visszatérése meg még messze van, és nem fog egyből csúcsformában játszani. Erden meg örülhet hogy újoncként ennyi lehetőséget kap a sérülések miatt.Dotn93 írta:Erden mennyit fog játszani ha Perkins visszatér? Nem sok ez a 4 center?
Bob_Marley írta: Lewis Bryant után a második legjobban kereső játékos a ligában!
S ahogy Tőrös Balázs is említette az utóbbi években a 3ason kívül áll, megkapja, shoot!Ha jó napja van, szór 20-30 pontot, ha nem simán produkál 0/12es statot!
Ráadásul nagyon a helyét se találták meg!4esnek kevés, 3as nak meg lassú!
Orlandoban hidd el nagyon örülnek, hogy sikerült elpasszolni!
Pietrus-t azt én sem értem, jött helyette J-Rich, hát mondjuk a Magicben jó J-Rich, Pietrus meg szenved Phoenixben!Gortatot is be kellett áldozzák, na szerintem az a legnagyobb veszteség!Turkoglu meg majd kiderült, eddig "szokásos" floriadi virágzását éli!
Lewis Bryant után a második legjobban kereső játékos a ligában!csababarca írta:Tudom már régebben volt, de mi volt abban a poén a Magic-nek,hogy elküldték Pietrust és Rashard Lewist? Cartert még megértem,nem mai harcos,de a másik kettő alapember volt. Ráadásul mindkettő gyengébb csapathoz ment...
Az 55-ös különbség még elmegy, (L.Messi 10 írta:55 fa? Nem is sok...
55 fa? Nem is sok...P.U.Y.O.L. írta:Te jó ég!
Ezmiez: Los Angeles Lakers 112-57 Cleveland Cavaliers
Az még rendben van, hogy most a Cavs a liga leggyengébb csapatává redukálódott, de ekkora különbség 2 csapat között akkor is naggggyon ritka.
Eazzynek tökéletesen igaza van!Pályaelőnyt meg csaba leírta annyi kiegészítést tennék, hogy a formula 2-2-1-1-1!Tehát aki előrébb végzett az alapszakaszban az 2 meccset otthon játszik, majd 2 meccset idegenben majd 1 otthon 1 idegenben és végül ha szükséges utolsót otthon!A nagy döntőben van 2-3-2es formula!Sajnos azért lárni kell, hogy a Celticsben nem mai emberek játszanak, s mint már írtam nem egy sérülést szenvedtek már el!Tavaly is a fő cél a bejutáson volt, s a POra pihentette a társaságot Rivers!Igazából nem is volt nagyon más választási lehetőség!Idegenben tavaly is jók voltunk!De azért azt látni kell, hogy ideális esetben "csak" 1et kell elhozni idegenből, de PO-ban már nagyon erős csapatok vannak, s a 3 hazait behúzni nem egyszerű, szóval inkább kétszer kell nyerni vendégként!Idén azért is hangsúlyozza Rivers, hogy jó lenne azért előrébb végezni, mert minden valószínűség szerint Keleten a Miamin keresztül lehet bejutni a nagy döntőbe!És a Miami ellen 2szer nyerni vendégként....hát embert próbáló!Rockets elleni meccset nem láttam még (most értem haza a munkábólDotn93 írta:Boston Celtics–Houston Rockets 102–108
Bob_Marley írnál egy véleményt erről a meccsről, mert felfoghatatlan, hogy kikapott a Rocketstől a Boston...és elmagyaráznád, hogy a rájátszásban mit jelent a pályaelőny? Mert azt hittem, hogy az alapszakaszt megnyerő csapat játszik a PO-ba épphogy bejutú csapattal, a 2. az utsó előtti PO-ba bejutóval és így tovább
Egyrészt úgy kaptak ki, hogy kevesebb pontot dobtak.Dotn93 írta:Boston Celtics–Houston Rockets 102–108
Bob_Marley írnál egy véleményt erről a meccsről, mert felfoghatatlan, hogy kikapott a Rocketstől a Boston...
Dotn93 írta:.és elmagyaráznád, hogy a rájátszásban mit jelent a pályaelőny? Mert azt hittem, hogy az alapszakaszt megnyerő csapat játszik a PO-ba épphogy bejutú csapattal, a 2. az utsó előtti PO-ba bejutóval és így tovább
Ez pontosan így van, de az embernek ugye evés közben jön meg az étvágya, és, ha azt nézzük, hogy milyen meccseket játszott a Philly az alapszakaszban, akkor még jogosnak is tartom, hogy többet akartak/akartam tőlük.Eazzy írta:Azok után, hogy év elején annak is örültem volna, ha a PO-ért harcolunk, azt kell mondanom a srácok több dologgal ajándékoztak meg idén, minthogy ez a meccs elfordítson tőlük.
Dettóa srácok több dologgal ajándékoztak meg idén, minthogy ez a meccs elfordítson tőlük.
Azok után, hogy év elején annak is örültem volna, ha a PO-ért harcolunk, azt kell mondanom a srácok több dologgal ajándékoztak meg idén, minthogy ez a meccs elfordítson tőlük.Bob_Marley írta:Eazzy nagyon szimpatikusan "viseled" a vereséget!Főleg amit Akersről írtál!Amikor nagyon kellett megállította a Philly a GB-t!
Sanyi is örült neki eléggé, meg jól kiröhögte Ricsi ChiefsjétBob_Marley írta: Én sajnálom az Eaglest, de valamilyen szinten örülök, mert a Seahawks ellen esélyesebbnek érzem a Bearst!
Ez nem kosárlabda, hogy dobálják a pontokatBarcaforever írta:Én nem fognám Akers-re mert én úgy láttam, h ha nagyon kellett volna, akkor nem 21 pontot dobott volna a GB, nah mind1...
Nincs mit szépíteni, az idény leggyengébb játékával esett ki a Philly...