Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
igen,ez előfordulhat. nevetséges gól. nem véletlenül két csapatos a liga. még mindig tartom,hogy nem a két nagy ilyen jó,hanem a többi nagyon *****kilibarca írta: Ha után tényleg tárgytalan, a hátulról való becsúszás viszont szabálytalan ha labdát talál de veszélyezteti az ellenfelét. 3-1 Ronaldo
el fog fogyni,amint nem spanyol csapat lesz az ellenfél. azok annyira lúzerek...látod,saját magukat verik megVazze ez a harmadik mekkora láma gól volt már..hihetetlen...egyszer el kell fogyjon a mák
nem inkább Özil...kilibarca írta:Ha után tényleg tárgytalan, a hátulról való becsúszás viszont szabálytalan ha labdát talál de veszélyezteti az ellenfelét. 3-1 Ronaldodaffy írta:innentől tárgytalan. utána szimpatikusan nem adták vissza a labdátkilibarca írta: Lehet hogy labdát talált de hátulról csúszott, és ha nem ugrik fel akkor nem biztos hogy most annyira jól lenne.
Ha után tényleg tárgytalan, a hátulról való becsúszás viszont szabálytalan ha labdát talál de veszélyezteti az ellenfelét. 3-1 szerk.:Özil már csak Ronaldot tudm gólszerzőnek írnidaffy írta:innentől tárgytalan. utána szimpatikusan nem adták vissza a labdátkilibarca írta: Lehet hogy labdát talált de hátulról csúszott, és ha nem ugrik fel akkor nem biztos hogy most annyira jól lenne.
én sem adtam volna, mert ugye nem kötelező!!!daffy írta:innentől tárgytalan. utána szimpatikusan nem adták vissza a labdátkilibarca írta: Lehet hogy labdát talált de hátulról csúszott, és ha nem ugrik fel akkor nem biztos hogy most annyira jól lenne.
innentől tárgytalan. utána szimpatikusan nem adták vissza a labdátkilibarca írta: Lehet hogy labdát talált de hátulról csúszott, és ha nem ugrik fel akkor nem biztos hogy most annyira jól lenne.
Lehet hogy labdát talált de hátulról csúszott, és ha nem ugrik fel akkor nem biztos hogy most annyira jól lenne.daffy írta:én labdát láttam és hogy a leérkezésnél sérült meg kunFecooo írta:Ramosnak mindent szabad?
szerk: meglepő mód már jól van
én labdát láttam és hogy a leérkezésnél sérült meg kunFecooo írta:Ramosnak mindent szabad?
Ronaldo elkaszálta Ujfalusit...(pedig ez fordítva szokott lenni...lui1698 írta:Mi? Nem nézem a meccset.Alberto10 írta:csúnya volt...
Mi? Nem nézem a meccset.Alberto10 írta:csúnya volt...
Barcaforever írta:Mikor Messi lőtt tegnap hármat nem láttam, h írtad volna, h nah megint Messi, istenem mi lenne velünk nélküle.Olyan nehéz felfogni, h Ronaldo Top3as?Vagy olyan nagy baj, h heti 70-80 milliórt ráveszi magát a góllövésre?csababarca írta:Az egyenlítés nem meglepő,viszont nem Ronaldo lőtte? érdekes.
De mindjárt jön tőle is 1-2 gól,nem kell izgulni,simap*na ez a madridnak.![]()
Maradjunk már a földön, ennyit kérek mindenkitől.
özil a tizenhatos sarkáról beemelte a védők mögé. becsúszva érkezett kaka és mögötte cé és ronaldo érte elAlberto10 írta:Valaki leírná, hogy esett a második Madridi (Real) gól?? mert lemaradtam róla.
Mikor Messi lőtt tegnap hármat nem láttam, h írtad volna, h nah megint Messi, istenem mi lenne velünk nélküle.Olyan nehéz felfogni, h Ronaldo Top3as?Vagy olyan nagy baj, h heti 70-80 milliórt ráveszi magát a góllövésre?csababarca írta:Az egyenlítés nem meglepő,viszont nem Ronaldo lőtte? érdekes.
De mindjárt jön tőle is 1-2 gól,nem kell izgulni,simap*na ez a madridnak.
nem vagyok érintett,a 20-50. perc közti időszakot nem láttamdetabarca írta: Valószínűleg elfogult is vok, de így láttam. (daffy?) Ezektől függetlenül is érdekesen fúj (inkább nem fúj) -ilyenkor szokott kicsúszni az irányítás a bírók kezei közül....
Fecooo írta:kapufa, utána meg gól... ez a gólöröm meg...
S.Agüero írta:félidőben 1-1 a meccs.
eddig még tartja a madridot az atma.
kíváncsi vagyok meddig marad x.
hajrá!