Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Barcaforever írta:Mikor Messi lőtt tegnap hármat nem láttam, h írtad volna, h nah megint Messi, istenem mi lenne velünk nélküle.Olyan nehéz felfogni, h Ronaldo Top3as?Vagy olyan nagy baj, h heti 70-80 milliórt ráveszi magát a góllövésre?csababarca írta:Az egyenlítés nem meglepő,viszont nem Ronaldo lőtte? érdekes.
De mindjárt jön tőle is 1-2 gól,nem kell izgulni,simap*na ez a madridnak.![]()
Maradjunk már a földön, ennyit kérek mindenkitől.
özil a tizenhatos sarkáról beemelte a védők mögé. becsúszva érkezett kaka és mögötte cé és ronaldo érte elAlberto10 írta:Valaki leírná, hogy esett a második Madridi (Real) gól?? mert lemaradtam róla.
Mikor Messi lőtt tegnap hármat nem láttam, h írtad volna, h nah megint Messi, istenem mi lenne velünk nélküle.Olyan nehéz felfogni, h Ronaldo Top3as?Vagy olyan nagy baj, h heti 70-80 milliórt ráveszi magát a góllövésre?csababarca írta:Az egyenlítés nem meglepő,viszont nem Ronaldo lőtte? érdekes.
De mindjárt jön tőle is 1-2 gól,nem kell izgulni,simap*na ez a madridnak.

nem vagyok érintett,a 20-50. perc közti időszakot nem láttamdetabarca írta: Valószínűleg elfogult is vok, de így láttam. (daffy?) Ezektől függetlenül is érdekesen fúj (inkább nem fúj) -ilyenkor szokott kicsúszni az irányítás a bírók kezei közül....
Fecooo írta:kapufa, utána meg gól... ez a gólöröm meg...
S.Agüero írta:félidőben 1-1 a meccs.
eddig még tartja a madridot az atma.
kíváncsi vagyok meddig marad x.
hajrá!
majd ha felnő egy normális futballgeneráció és nem csak 2 csapatnyi. tegnap belegondoltam,hogy 10 éve milyen kapusok védtek és majdnem sírtam: toldo,barthez,kahn,casillas,canizares,cilavert,seamen,schmeichel,van der saar...istenem,de szép volt és ez csak a kapus rész.MessiFan írta:Úgy értettem hogy egymáson kívül.
Azért ez eléggé ciki. A Real azért verhetetlen mert nagyon jól kontráznak, támadnak és CR pedig mindent belő. A Barca pedig tartja a labdát és dolgozza szépen lassan a helyzeteket amíg nem lesz gól és onnantól már gyerekjáték.
De egyszer mindennek vége fog szakadni és újra szoros lesz a BBVA...
a realnak vanMessiFan írta:Bizony, sok a helyzet és 15 perc alatt 2 gól esett.
Real szerintem kitömi az Atmat. A Barcának és a Realnak nincs ellenfele Spanyolországban.
nagyon jó kis meccs,élvezhetőMessiFan írta:Támad a reál rendesen. Kb annyi esélye van az Atmanak mint a Realnak a Barca ellen
csatár és egy szélső hátvéd. khedira,gago,granero,maha...hát,max kupában,meg párszor cserének jók. +hiányolom a castillásokat: morata,mateos,sarabia(főleg). tisztában vagyok azzal,hogy nem lehet 23 messit játszatni,de akkor a kezdő legyen ütős. én is elhatárolódom magamtól,mikor azt mondom,hogy 3 új embert szeretnék a kezdőbe látni,de nincs több vágyam. a padra nem kell ember,sőt,mehetnek is.lluisllach89 írta:Miért kéne Ronaldonak visszazárnia ha kontráztok?
Ez egyébként csak a kezdet szerintem, az eredmények Mourinhot igazolják. Nincs összeszokottság, egyszerűen nem tudnátok dominálni egy IGAZÁN nagy derbin. De ki lehet, ki kell használni az elöl lévők gyorsaságát.
Nem kell kp-ra senki, ha álmukból felébresztve is mondják hogy ki hol van akkor ok. Nem kell senki, főleg nem Khedira szintű bohócok.
Kell egy normális csatár, idő és türelem
Ezzel egyetértek. Nem az a baj az idei aranylabdával hogy Messi kapta, mert egyéni teljesítmény alapján jogos. Csak eddig ugye nem ezt figyelték.irányváltás történt, az a baj, h ez nem történt meg előbb, akkor talán Totti,Raúl,Del Piero és Titi is aranylabdás lehetett volna...