A tegnapi meccsről:
1. Elnézést kérek a két kihagyott helyzetemért, nincs rá jobb szó, hazaadtam az ellenfél kapusának mind a két labdát. Legalább erőből kapura ment volna... Őszintén szólva azt sem tudom, hogy középen várta-e valaki az átadást, mert föl sem néztem. Tudom, hogy mindenki hibázik, de az ember a saját hibáit érzi legnagyobbnak. Megpróbálom majd a jövőben gyakorolni a kapura lövéseket, úgyis van a közelben egy üres betonpálya.
2. Jaksy jól védett, senki nem tudott volna jobban közülünk, ennek ellenére az olyan gólok, amikbe beleért és róla pattant be, védhetők lettek volna, ezt csak azért írom le, hogy szerintem Zolival -3 kapott góllal zárunk. Mégegyszer mondom, hogy ez nem a Jaksy hibája, mert én kb 8 gólt kaptam volna.
3. Helyzetkihasználás + Nem lövünk messziről. Ennyit számít a rutin, hogy a másik csapat közelről ,messziről, mindenhonnan lőtt, nálunk meg volt, hogy a kapussal szemben is leáltunk cselezni. Minek? Jó erősen a szeme közé, aztán kész! Távol álljon tőlem, hogy kritizáljak bárkit is, de pl. Zsolti meg Pali néha a látványosságra is törekednek, ahelyett, hogy bezúznák a kapuba. Rá kell végre jönni, hogy ez nagyobb mint egy kézilabda kapu, el kell lőni, ahogy egy kis szabad hely van. Egy kapuskicselezős gól ugyanakkorát ér, mint egy 6 méteres megpattanó lövés. A végeredmény után senkit sem érdekel, hogy szépen kijátszott akció volt a gól, ha a másik csapat egyszerűbben, de többet lő. Ha jól eltalálja valaki a labdát, akkor vagy szögletre üti a kapus, vagy a kipattanó lehet veszélyes, esetleg elszáll a kapu fölött a labda, de akkor is van időnk visszazárni.
4. Pali nagyot játszott tegnap, minden dicséret az övé. Gyors, erőszakos, jól cselez. Teljesen más vele a középpálya. Ő maga plusz 2-3 gól meccsenként.
5. Szerintem sokat fejlődött a csapat. Tegnap is döntetlen körüli meccset játszottunk egy összeszokott, ügyes csapat ellen. Így kéne mindenki ellen hajtani, még a gyengébb csapatok ellen is.