daffy írta:adebayor és lopez a maximum a felsoroltak közül. én őszintén szólva a következőt tenném:
-télen bepróbálnám pato-t. a milanban rengeteg a csatár és még balotelli-t nem is vették meg. patonak játszania kell. ibra helye fixnek tűnik,cassano is valószínű,hogy játszik. ha három csatárral játszanak,akkor még egy hely kiadó: pippo,robinho,pato és majd balotelli(ha megy). simán mozdíthatónak kell lennie a kacsának
- nyárig adnék haladékot benzemának. ha addig nem bizonyítja,hogy focista,akkor elküldeném és a higu-pato kettős mögé egy rutinos játékos mehet a padra.
a real az utóbbi 2 évben a 4-2-3-1es felálláshoz vásárolt alapvetően játékosokat. láthatjuk,hogy ez a formáció a nagyok ellen semmit nem ér(sőt...villarreal). a formáció váltás azzal járna,hogy dm,mesut,canales poszt nélkül maradna(4-3-3). így valamilyen szinten megértem mourinhot,hogy ragaszkodik ehhez,de látjuk,hogy kevéske. kíváncsian várom a jövőbeli változtatásokat.
No no no, jól látod Pato elhagyja Itáliát és picit arrébb költözik, de a napfényes tengerpartot választja majd

Viccet félre téve, azért most télen nem lehet elhozni Patot, még egy Realnak sem szeintem!Meg Pato is azért sérülékeny!Télen azért nem könnyű igazolni!
daffy mindig ezt a 4-3-3at preferálod

Jó ez így közel vagytok hozzánk (de szerencsére azért mi vezetünk

), s Bl-ben is van esély továbbjutni!
Én megmondom őszintén (s majd megint leírhatjátok, hogy hülyeség), Mourinho általában tavasszal "indul" be!S lehet nyögvenyelősen nyeregeti a meccseit (ez jellemző volt az Interre, meg a Chelseare is), de nyer!
És komoly ellenfelet látok a RM-ben tavasszal!Most a fővárosban a legnagyobb szükség a sikerekre van, s ebben Mourinho nagyon jó!Később majd lehet játék is lesz, de eredmény orientáltságban a portugál a legjobb!
Szóval ha ő 4-2-3-1et álmodott meg, akkor annak oka van!
Múltkor vázoltam a lehetőségeket, de hát én nem vagyok José Mourinho