A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
Nem inkább több játékperc kéne neki? A játékrendszerbe sok gyakorlással tanul bele és nem 10 percekkel. Egy másodosztályú csapat ellen pont a legjobb alkalom arra, hogy az első percektől kezdve felvegye a ritmust és tanuljon. A visszavágón jót cselekedne Guardiola, ha végre csatasorba állítaná a fiút.d írta:Igen, volt neki ezen kívül pár elég rossz elmozdulása is, ezek alapján én azt mondom jól teszi Guardiola, hogy egyelőre 10 perceket kap csak, kell neki még egy kis idő, míg jobban beletanul a játékrendszerünkbe, jobban érzi a csapatot. Látszott rajta az igyekezet, kis időt kell adni neki.eric írta:Itt a végén nem tudtam kivenni, hogy ki passzolt ilyen borzasztóan hátra, de mintha Afellay lett volna az. Azért az kemény lett volna, hogy ha a gálát meg ünneplést egy frissen igazolt Afellay "öngólpassz" zárja:D

Igen, volt neki ezen kívül pár elég rossz elmozdulása is, ezek alapján én azt mondom jól teszi Guardiola, hogy egyelőre 10 perceket kap csak, kell neki még egy kis idő, míg jobban beletanul a játékrendszerünkbe, jobban érzi a csapatot. Látszott rajta az igyekezet, kis időt kell adni neki.eric írta:Itt a végén nem tudtam kivenni, hogy ki passzolt ilyen borzasztóan hátra, de mintha Afellay lett volna az. Azért az kemény lett volna, hogy ha a gálát meg ünneplést egy frissen igazolt Afellay "öngólpassz" zárja:D

Bizony ő volt az... Meg is ijedtem, de igazából jól passzolt, asszem Busquets nézte be, mert nem számított rá, és lefutották.eric írta:Itt a végén nem tudtam kivenni, hogy ki passzolt ilyen borzasztóan hátra, de mintha Afellay lett volna az. Azért az kemény lett volna, hogy ha a gálát meg ünneplést egy frissen igazolt Afellay "öngólpassz" zárja:D
Szerintem nem volt rossz Dani.Fecooo írta:nem vagyok elégedett a cserékkel...![]()
a "ha már real, ötöt be!" rigmus meg szerencsére még él
Messi nemember, Dani viszont csalódás...

valamit nagyon érzelKelemen Berti írta:Real-lal kezdődő csapatnév... 5-0 a tipp
Köszi;) De ha van valakinek sopcast esetleg, jöhetnefcbarca0827 írta:http://www.rojadirecta.org/goto/moorattv.blogspot.com/ Nem sopcast, de működik.Messidona10 írta:Tudom, hogy tolakodó vagyok, és egyszer már beírtam, de amit eddig megnyitottam linket -a meccshez papíron-, ott a Liverpool meccse ment. Sopcastet használnék. Valaki segítsen!
http://www.rojadirecta.org/goto/moorattv.blogspot.com/ Nem sopcast, de működik.Messidona10 írta:Tudom, hogy tolakodó vagyok, és egyszer már beírtam, de amit eddig megnyitottam linket -a meccshez papíron-, ott a Liverpool meccse ment. Sopcastet használnék. Valaki segítsen!
Épp most lett vége.Alberto10 írta:megtörtént már az Aranylabda bemutatás?? mert most kezdtem nézni...

Kap 10 percet az alatt aztán nagyon sokat lehet bizonyítani, kb. semmit, tapasztaltam már a saját bőrömön. Most kezdene Pedro helyett akire ráférne már a rotálás és ha nem megy neki senki nem szidná,mert tudjuk,hogy most jött...lui1698 írta:Valaki mondja el nekem, hogy mit csinált ez az Afellay gyerek, hogy a kezdőbe követeljük? Először szerintem inkább kellene kevesebb játékpercekkel kezdeni neki, és nem egyből a kezdőbe dobni.
Ha meg kezdeni és rosszul játszana akkor meg azért menne az anyázás...
Bevezethetnék már a lájk gombot ezen az oldalon is..Kelemen Berti írta:Real-lal kezdődő csapatnév... 5-0 a tipp
Jeffren legalább a padon van, Bojan és Thiago még ott se.bence-barca írta: Mondjuk én azért Afellay-t/ Thiago-t, Fontás-t/ Milito-t, Adriano-t, vagy Masch/ Keita-t mindenféleképpen kezdőbe jelöltem volna![]()
Am Jeffren sérült vagy csak egyszerűen nem játszik?