1.a kulcs a volt,nekünk mindig van,állandó jelleggel.csababarca írta: 1.) NEkünk is volt olyan sérüléshullámunk a Rijkaard-érában,amikor ennyi ember sérült volt. Peppel jött egy orvosi stáb,azóta nincsenek izomsérülések.
2.) Messi azért mostmár lassan két éve szinte csak középen játszik.
3.) Abban a tempóban,amit a csapatotok nyom,nem csoda ha elfárad pl Özil. Egész meccsen rohan mindenki a realból, nincs megállás szinte soha. Ez is összefügg a sérülésekkel egyébként.
4.) Nincs a kp-val semmi gond, valamiért szervezetlenek. Azért egy Lass-Xabi- Özil kp-nak nem kéne átjáróháznak lennie,semmivel sem támadószelleműbb,mint pl a mi középpályánk. Inkább a visszazárással van a gond, és a fegyelemmel.
2.nem nézek ezek szerint elég meccset...azt hittem a jobboson van(persze nem a vonalnál)
3.ez igaz,de a rohanás más felállással kiküszöbölhető és a fáradtság is.az átjáróházról meg nem is beszélve
4. a kp vásárlás csak nekem mániám. ez amolyan kiskapu számomra,hogy hátha,mert azt ugye látjuk,hogy fegyelem,letámadás,szervezettség az nincs.
visszatérve a vásárolásra. coentrao a kiszemelt. a licit természetesen 30 milláról indul.szerintem olyan 20-22 körül mozdítható. adebayor kölcsönbe érkezne+valamivel több,mint 1 millió euró. morata nem eladó perez szerint,pedig érdeklődnek iránta.