Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hidd el, én már 5 éve unom a témát, de valahol mindig előkerül ez. Szerintem még akkor is elő fog kerülni, amikor már jóval lehagyja a sikerekkel Messi Maradonát, akár megnyeri végül azt a vb-t, akár nem. Két korszakos zsenije van Argentínának, más országuk már egynek is örülnének, Dél-Amerikában már minimum kettő van.Kalap1988 írta:Jó de az összehasonlításuknál nem érdemes az Aranylabdára hivatkozni, mert Diego is nyerhetett volna párat. Másra lehet persze hivatkozni, de ezt én is butaságnak tartom. Egyébként nem összehasonlítható a két játékos. 20-25 év távlatából teljesen más a foci
A tény tény marad, Maradonának nincs Aranylabdája! Nem az a lényeg, hogy akkoriban nem kaphatott nem európai játékos, hanem az, hogy akárki összehasonlítja a két embert, mindig valahol Maradonát akarják kihozni győztesnek a vb miatt. Maradona már nem nyerhet Aranylabdát, de Messi még lehet világbajnok!barca2010 írta:Nem akarlak fikázni, de nézz utána, hogy miért nem nyerhetett Maradona! Elárulom, mert 1995-ig csak Európai labdarúgó kaphatta meg! Maradona is nyert volna kétszer legalább hidd el! 1986-ban Igor Belanov lett az aranylabdás! Ő jobb játékos volt, mint Maradona ugye??? Erről ennyit! Ja, és Pelé sem nyert!Lionel85 írta:10 pontban Messi életéről, kedvenc dolgairól
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... l-2059453/
Van pár infó, amit már eddig is tudtam róla, de van, amit nem. A cumbiát nem tudtam, hogy szereti, pedig tényleg ritmusos zene és a kedvenc könyvéről sem tudtam még. Ahogy a tejes karamelláról sem.
A Maradonával való összehasonlításról csak annyit, hogy Messi nem nyert vb-t, mint Maradona, de Maradona nem hogy két, de egy Aranylabdát sem nyert.
Csak egy kis megjegyzés, hogy Maradona nem is nyerhetett volna, mert asszem 95ig csak európai kaphatta! De am. érdekes a hsz meg a link !Lionel85 írta:A Maradonával való összehasonlításról csak annyit, hogy Messi nem nyert vb-t, mint Maradona, de Maradona nem hogy két, de egy Aranylabdát sem nyert.
Nem akarlak fikázni, de nézz utána, hogy miért nem nyerhetett Maradona! Elárulom, mert 1995-ig csak Európai labdarúgó kaphatta meg! Maradona is nyert volna kétszer legalább hidd el! 1986-ban Igor Belanov lett az aranylabdás! Ő jobb játékos volt, mint Maradona ugye??? Erről ennyit! Ja, és Pelé sem nyert!Lionel85 írta:10 pontban Messi életéről, kedvenc dolgairól
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... l-2059453/
Van pár infó, amit már eddig is tudtam róla, de van, amit nem. A cumbiát nem tudtam, hogy szereti, pedig tényleg ritmusos zene és a kedvenc könyvéről sem tudtam még. Ahogy a tejes karamelláról sem.
A Maradonával való összehasonlításról csak annyit, hogy Messi nem nyert vb-t, mint Maradona, de Maradona nem hogy két, de egy Aranylabdát sem nyert.
Nagyon jó a videó és a kicsi szívem is nyugodtabban ver, hogy most láttam ezt a videót..... Ilyen emberek mindig is lesznek akik Leo ellen szólnak, de az én véleményem az, hogy ezt a díjat a 2010-es produkciójáért kapja az ember...ugyebár Messi 2010-ben is megállíthatatlan volt....Cannavaro alapból defenzív játékos ami a fura ilyen díjnál + ő egyértelműen a Vb miatt kapta meg!!! Akkor ugyebár 2 díjat osztottak év játékosa + az év legjobbja díj!!!----> E miatt kaphatott Aranylabdát ha most is így lenne nem biztos hogy Messi kapta volna.....DE ŐSZINTÉN MONDVA NEM ÉRDEKEL... A LÉNYEG HOGY MEGINT BARCA HÁZBAN MARAD A LASZTI ÉS A LEGJOBB HELYEN!!!!!!!Lionel85 írta:Ha ezek után azt mondja valaki, hogy Xavi vagy Iniesta irigy Messire, akkor az egy... földimogyoró.El fanático írta:Egy kis videó a hazaút során készült a repülőn
http://www.youtube.com/watch?v=Bnh_MQLex3E![]()
Nagyon nagy egységben a Barça, bárki megérdemelné ebből a csapatból az Aranylabdát.
Sok a kritikus hang, az origón ajánlom figyelmébe sokaknak azt a cikket, hogy Sneijdernek kellett volna kapnia a díjat. Néha az volt az érzésem a cikk olvasása során, hogy még érdemtelenebbnek tartják Messit a 2010-es díjra, mint Cannavarót a 2006-osra...
Ha ez az aranylaszti is úgy hat majd mint az előző akkor most már meccsenként 3 gólt lő és 5 gólpasszt oszt kiS.Agüero írta:hatalmas Grat Messinek!
2 aranylabda egymás után nem kis summa!![]()
Jövőre mehet is a kezébe a 3. és beállítja az új rekordot.![]()
Remélem ad neki ez a bogyó egy kis löketet a fociban és még felszabadultabb lesz és egy meccsen nem 2-t fog rúgni mostantól hanem 3at.![]()
Ha ezek után azt mondja valaki, hogy Xavi vagy Iniesta irigy Messire, akkor az egy... földimogyoró.El fanático írta:Egy kis videó a hazaút során készült a repülőn
http://www.youtube.com/watch?v=Bnh_MQLex3E
Ebben a videóban benne van a válasz, hogy semmiféle tüske, csalódottság nincs se Iniben, se Xaviban, mert nem ők kapták.El fanático írta:Egy kis videó a hazaút során készült a repülőn
http://www.youtube.com/watch?v=Bnh_MQLex3E
Így van és akkor Rexach mellett említsük meg Josep Minguellát, aki elintézte Messi szerződtetését (ugye a szalvéta) és minden jogi ügyet.Bob_Marley írta:És az "öreg" Charlie-t, hogy rá talált LeoraLionel85 írta: Külön kiemelendők a La Masía működtetői, vezetői, edzői, akik páratlan tehetségekkel ajándékozták meg a futball világát és a Barcelona szurkolóit
A hsz-d többi részével is teljesen egyet értek!Annyi kiegészítést tennék, hogy így gyakorlatilag a VB megítélése és presztízse csökkent, ami nem biztos, hogy a jó irány!De ezt szép csendben jegyzem meg
És természetesen gratuláció Leonak, a 2ik Aranylabdájához
És az "öreg" Charlie-t, hogy rá talált LeoraLionel85 írta: Külön kiemelendők a La Masía működtetői, vezetői, edzői, akik páratlan tehetségekkel ajándékozták meg a futball világát és a Barcelona szurkolóit