Egy újabb Mou klasszikus az Aranylabda kapcsán ( nem szó szerint idézem, most olvastam egy országos napilapban, ami nem pletykalap

) :
"Elsőként Sneijdernek, másodikként Militonak adtam volna, eztán pedig Cristiano Ronaldonak az elképesztő teljesítményéért. Messi most nem érdemelte meg..."
Tudom, hogy mindig a saját játékosai az elsők, a hollandot és az argentint meg is értem, mert tripláztak, Wesley pedig vb döntőt is játszott ( az pedig valóban az Aranylabda szégyene, hogy Milito a 23-as listán sem volt rajta), de miként teheti Cr-t Messi elé? Ez már annyira logikátlan, hogy fáj. Egy bajnokságban fociztak, fociznak, Messi 3-szor elpáholta Cr csapatát sorrendben és aranycipős lett, nem beszélve a millió gólpasszról. Az ősszel is csak 4 gól különbség van köztük, de a kanadain szerintem Messi vezet. A fontos meccseken sokkal jobban oda teszi magát és bizonyít, vezére a csapatának. Míg Cr ilyenkor általában összezuhan, elmegy a kedve a játéktól. Nincs nekem bajom azzal, ha valaki számára a saját játékosa az első, de itt objektív mércék vannak, hiszen egymás ellen bizonyíthattak. Ezzel szerintem nevetségessé teszi magát. Nem hiszem, hogy megbántotta volna Ronaldot, ha csak Sneijdert és Militot említi Messi előtt, harmadikként pedig vagy senkit, vagy a barcás trióból valakit említ. Persze az ő dolga. Kíváncsi vagyok a reálosok véleményére, nem vitát akarok szítani, csak beszélgetni erről.