Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
lehet, mivel csak tíz emberből állInitom írta:Lehet túl tartalékos
Szerintem sem középpályásnak jött "Abi" mind kétszer mikor betette Pep szélsőt játszott!palesz77 írta:Csak úgy halkan megjegyezném, hogy az eddigi két meccsén, amin Afellay játszott, mindkétszer szélsőnek jött - ha jól emlékszem mindkétszer Pedro helyére. Szóval nem hinném, hogy Thiago-Masc-Ibi középpálya lenne... Szerintem ha játszik, akkor szélsőt - aminek örülök, mert képességei alapján inkább szélső szerintem.
Amúgy kíváncsi leszek a kezdőre, én nagyon szeretném látni a kezdőbe Thiago, Fontas és Afellay nevét -Jonathan neve maga lenne még a csoda, de ő egyre kevesebbet játszik (remélem eljön az ő ideje is). Kemény meccsre számítok, a Betis nem gyenge csapat... De Messi remélem legalább annyi gólt lő, ahány aranylasztija van...Akkor talán nem lesz gond.
Miert jatszana Valdes?Remalem: Pinto-Adriano-Fontas-Abidal-Maxwell-Busquets-Afellay-Thiago-Messi-Bojan-Jeffren.MessiFan írta:-------------------Valdes--------------------
--Alves-----Piqué----Abidal-----Maxwell---
-----------------Mascherano----------------
-------------Xavi--------Afellay--------------
-----Pedro--------Messi-------Villa---------
Szerintem ez lesz majd a kezdő és Masch vagy Xavi helyett beáll Thiago.
A tipp lemaradt: 5-0 Messi dupla és 2 gólpasszt ad Pedronak vagy Villának.+1 öngól

még jó hogy Canales-t kicsit régebben leigazolták, csak a Racingban hagyták.Érdekes dolog ez. Úgy volt eleinte, hogy leigazolja a Real Canalest, de még a Racingnál hagyja egy évig kölcsönben. Ahogy egyébként Garay-val is tette. Ahogy én emlékszem, Mourinho ragaszkodott hozzá és ezért kellett már 2010 nyarán Madridba mennie.
Én is csatlakozom az előttem szólókhoz, nagy játékos lehet belőle, de még epizódista a Realban, egy kölcsönszerződés a Racingnál jobb csapatban üdvözítő lenne (Valencia vagy Villarreal vagy Sevilla).

így van. kaka és mesut mögött nem fog sokat játszani-> irány a getafebence-barca írta:Ezért kéne kölcsönadni, mert így nem fog nagy karriert befutni, h padozik a Real-naldaffy írta:canalesnek fiatal kora ellenére zseniális meglátásai tudnak lenni és nem is ügyetlen. okosan kell felépíteni a karrierjét és nagy jövő állhat előtte
Ezért kéne kölcsönadni, mert így nem fog nagy karriert befutni, h padozik a Real-naldaffy írta:canalesnek fiatal kora ellenére zseniális meglátásai tudnak lenni és nem is ügyetlen. okosan kell felépíteni a karrierjét és nagy jövő állhat előtte
Fogalmazzunk szepen,tokolodnek a palyan,persze mindenkinek kell a lehetoseg,de meggyozodesem,hogy a fiatalok sokkal lelkesebben jatszananak,meg akkor is,ha 8-0 az allas.Hunter91 írta:Ami vigasztal,hogy a Real sem rángatja az istrángot a Levante ellen.

hazai 8-0 után,tartalékosan persze hogy nem rángatjákHunter91 írta:Ami vigasztal,hogy a Real sem rángatja az istrángot a Levante ellen.

Rossz forma? Emlékszel Villa-ra az év elején? semmi nem ment be, meccsenként lőtt vagy 3 kapufát.. Szerintem ugyanez van most, hogy nem jól dönt bizonyos helyzetekben, de ettől még nagyon is kell, mert ha ő nem lenne.. hát elég nagy gondba lennénk. Aztán akkor lehet 6 Messi is ha nincs 1 Xavi.Tocy írta: Nem ezt írtam. Hanem azt hogy Xavi meccsek óta gyenge. Nem most, nem hétvégén, hanem már az Espanyol ellen is, a Sociedad ellen is.
Nem ezt írtam. Hanem azt hogy Xavi meccsek óta gyenge. Nem most, nem hétvégén, hanem már az Espanyol ellen is, a Sociedad ellen is.18Barca99 írta:Nyugi már gyerekek! Lassan most már hozzászokhatnátok, hogy ezeknek a srácoknak az kell hogy 3 naponta meccsek legyenek, ahogy ezt Pep már számtalanszor megmondta. Most volt egy kis szünet, plusz egy rendkívül erős Bilbao volt idegenbe (!) az ellenfél. Az, hogy most egy két ember halvány volt, nem azt jelenti, hogy mindig ilyen volt/van/lesz.. ők is emberek, annak kell örülni, hogy megvan a tovább jutás.Tocy írta: Xavi meccsek óta nem indít hanem hátrapasszol, oldalra tologatja, tökörészik...nem ehhez szoktunk tőle. Márpedig az ő jó időben jó helyre tett labdái nagyon kellenek...