hau30 írta:Andris írta:és jegyet se most vegyetek, hanem májusban, 4 - 72 órával a meccs előtt.
mármint a servicaixán.
Köszi Andris!Ez biztos?Nem fogunk lecsúszni a meccsről?Mert akkor esküszöm eret vágunk a Kubala szobor előtt.
csak 1-2 nappal a meccs előtt kezdik visszamondani a bérletesek a helyeiket... a legtöbb jegy általában ilyenkor szabad.
nyilván csak saját tapasztalatot tudok írni, de nekem 5 alkalommal ez annyira bevált, hogy mind az ötször a hosszú oldal második karély U N C L U B feliratos részének első soraiban ülhettem. és ebből 4szer ráadásul annyira középen, hogy gyakorlatilag az elnökség VIP páholy beli székeinek megfelelő szemközti helyeken ültem. 4 fős családdal, párossával legalább, de volt hogy mind a 4en egymás mellett.
Nemvéletlen ezek a fedett részen a VIP székek, ezek a legjobb helyek a stadionban, és simán tudtunk rá jegyet venni, volt hogy 20 volt hogy 50 órával meccs előtt.
Egyszóval nekem ez a módszer beválik nagyon.
Érdemes minden meccs előtt nézned a servicaixát, és akkor te is láthatod hogy az aktuálisra hogy alakulnak a szabad helyek.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila