Leo Messi
-
- Barça C
- Kapcsolat:
Hát én inkább Xavinak adtam volna, de mindegy. Mind a három megérdemelte volna, ezzel Messi alighanem végleg beírta magát a futballtörténelembe, azt hiszem Van Basten kapott utoljára kétszer egymás után Aranylabdát. De ami még hiányzik a pályafutásából, az a VB cím!!!!!! És persze gratulálok Messi-nek a díjhoz.
- fanbarca
- Entrenador del Barça
Messi! Egyszerűen TE vagy a legjobb és kész, nincs mit vitatni ezen, továbbra is mondom, nagy jövő áll még előtted ... (ez alatt értem : további sikerek - VB-győzelem, további aranylabdák és sikeres edzősködés
) De ezzel most nem kell foglalkozni, Messi, 700. hsz-m a tiszteletedre 

més que un club
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Messi ezen az estén új útra lépett pályafutásában. Sokan voltak, akik egyszer megkapták az Aranylabdát. A 2000-es évek arról szóltak, hogy aki megkapta, az következő évben leeresztett. Messi az első olyan, aki tartotta a szintet sőt, tovább fokozta.
Messi immáron kétszeres Aranylabdás, ami már egy szűkebb elitet jelent. Itt már tényleg a legjobbak közül is a legjobbak szerepelnek és természetesen ez még nem a határ! A határ a csillagos ég ugye.
Messi immáron kétszeres Aranylabdás, ami már egy szűkebb elitet jelent. Itt már tényleg a legjobbak közül is a legjobbak szerepelnek és természetesen ez még nem a határ! A határ a csillagos ég ugye.

-
- Capitá del Barça
Gratulálok Messi:) megérdemelted ahogyan még Xavi és Iniesta is megérdemelte volna 

- Capon
- Llegenda del Barça
Ronaldo az egyetlen (még) aktív játékos aki 2 Aranylasztival focizgat manapság, de mától ez megváltozott
és Ronaldo sem húzza már sokáig ezen a téren.

Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Hatalmas grat Messinek! Tényleg mintha egy nagy kő zuhant volna le a szívéről, mikor kimondták a nevét, ő is nagyon meglepődött
De ez, hogy rátámaszkodik a cuccra meg izé...állat 

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Ő maga is alaposan meglepődött azon, hogy idén is ő nyerte az Aranylabdát, szerintem valami sokkféle lehetett, különben ha nem támaszkodik le, akkor összeesik.Andris írta:Hogylehet ilyen idiótán viselkedni.![]()
![]()
támaszkodni behajolva a pultra miközben tízmilliók nézik
kidugott nyelvvel mászkálni színpadra és színpadon...

Nagy meglepetés volt az idei győzelme, szívem mélyén mindig neki szurkolok, de idén más volt a tészta. Idén három barcelonai esélyes volt és én úgy ültem le a tv elé, hogy nem izgultam kicsit sem, mert akár Xavi, akár Iniesta győzelménél örültem és ünnepeltem volna.

- Capon
- Llegenda del Barça
Hatalmas grat Leonak!! Ha a címeket nézem akkor kaphatta volna más is, de ha az egész éves teljesítményt akkor a világ jelenlegi legjobb játékosa kapta. Messi ezzel egy nagyon szűk elit társaságba lépet be nem akármilyen nevek közé méghozzá szemtelenül fiatalon.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Hatalmas gratula neki!Nagyon kevés ember számított a győzelmére,de azért csak megvan a 2
A kevés ember közül én voltam az egyik aki hitt benne,hogy nyerhet.És bejött!
Jövő ilyenkor átveszi a 3.-at

A kevés ember közül én voltam az egyik aki hitt benne,hogy nyerhet.És bejött!
Jövő ilyenkor átveszi a 3.-at

“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
mikrofon ugye úgy volt beállítva h állva lehessen beszélni, de Messi a sajtótájékoztatókon ülni szokott és belelóg a szájába a mikrofon, és hát ha a hegy nem megy Mohamedhez, Mohamed megy a hegyheztorrentkiller írta:Szerintem csak minél közelebb akart lenni a mikrofonhoz.Andris írta:Hogylehet ilyen idiótán viselkedni.![]()
![]()

- Bogci
- Jugador del Barça
Most nekem is muszáj írnom pedig nem szokásom!
Nem hiszem el! Én egyáltalán nem számítottam erre. Az utóbbi időben nagyon rá álltam hogy Xavi nyerni! Féltem picit hogy a VB gól miatt Ini nyer erre ...KÉÉÉSZ!!!
Persze a lényeg az volt hogy csak Barcás jelölt volt bármelyikük nyeri megérdemli! De ez a kivonulás kidugott nyelv és az a gyerek mosoly,asztalra telepedés
Még egy ilyen fazont
Remélem nem száll el magától!
Sajnálom azért picit hogy nem Xavi nyert! Hátha még ebben az évben esélye lesz!
Grat Leonak!!!
Nem hiszem el! Én egyáltalán nem számítottam erre. Az utóbbi időben nagyon rá álltam hogy Xavi nyerni! Féltem picit hogy a VB gól miatt Ini nyer erre ...KÉÉÉSZ!!!

Még egy ilyen fazont

Remélem nem száll el magától!
Sajnálom azért picit hogy nem Xavi nyert! Hátha még ebben az évben esélye lesz!

Grat Leonak!!!

Visca el Barca!!!
PeAcEeEeE!!!
PeAcEeEeE!!!
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Szerintem csak minél közelebb akart lenni a mikrofonhoz.Andris írta:Hogylehet ilyen idiótán viselkedni.![]()
![]()

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Felejtsük el Ronaldo aranylabda esélyeit...bence-barca írta:Jövőre az fog dönteni kettőjük között, h ki nyer több címet!ab1daL írta:Tripla lesz jövőre?Így viszont belegondolva, CR-nek az esélyei megnőttek jövőre nézve. Ő sem kis szezont fut.

Sok gólt rúg,oké.De játékban ég és föld a két pali.Nem mellékesen pedig a Real idén sem nyer semmit szóval...
A sok gól önmagában még nem elég.Jardel se lett soha aranylabdás...

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Gratula Leonak!!!Szép volt srácok.Megnéztem volna Ronaldó meg Mou fejét az eredményhirdetés végén,biztos leesett az álluk.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Jason 2011.01.10. 20:16:52-kor.

David Villa: Elmondhatom, pár perc elég volt arra, hogy beépüljek a Barcába, hiszen a spanyol válogatottban a katalán csapat legjobbjaival évek óta együtt játszom. Tudom, hogy például Xavi melyik helyre indít le, ha éppen álmomból ébresztenek fel.
- Kapcsolat:
majd konyokol a mikrofon elottAndris írta:Hogylehet ilyen idiótán viselkedni.![]()
![]()

-
- Llegenda del Barça
Jövőre az fog dönteni kettőjük között, h ki nyer több címet!ab1daL írta:Tripla lesz jövőre?Így viszont belegondolva, CR-nek az esélyei megnőttek jövőre nézve. Ő sem kis szezont fut.
- 18Barca99
- Capitá del Barça
Jan 1- Dec 31-ig tart a díj, tehát akkor most messi 1 gól Cr 3 sztem idén is Messi nyeri ha legalább nyerünk 1 Bl-t vagy bajnokságotab1daL írta:Tripla lesz jövőre?Így viszont belegondolva, CR-nek az esélyei megnőttek jövőre nézve. Ő sem kis szezont fut.
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
-
- Llegenda del Barça
Rákönyököl az aztalra, kidugja a nyelvét...Andris írta:Hogylehet ilyen idiótán viselkedni.![]()
![]()
Otthon nem gyakorolta a díj átvevést...

- Messithebest
- Director del Fútbol
Gratula. Elképesztő. Jövőre is nyerni kell vagy neki,vagy Xavinak!

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- Andris
- Adminisztrátor
Hogylehet ilyen idiótán viselkedni.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2011.01.10. 20:10:24-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- ab1daL
- Director del Fútbol
Tripla lesz jövőre?
Így viszont belegondolva, CR-nek az esélyei megnőttek jövőre nézve. Ő sem kis szezont fut.

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Gratulálok az immár kétszeres Aranylabdásnak.
(Remélem elolvassa
)
Képességei alapján a legjobb, fantasztikus szezonja volt, aki így játszik az megérdemli.
Ha minden így megy tovább akkor szerintem minimum még kettő nyer.
Messi:
http://www.youtube.com/watch?v=Rztvx_BhqT4

Képességei alapján a legjobb, fantasztikus szezonja volt, aki így játszik az megérdemli.
Ha minden így megy tovább akkor szerintem minimum még kettő nyer.
Messi:
http://www.youtube.com/watch?v=Rztvx_BhqT4
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.