Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Kapusként egyedül a szovjet kapuskíválóság, Lev Jasin tudott győzedelmeskedni 1963-ban.Hunter91 írta:Gratulálok elsősorban Leo-nak! Persze Xavi-nak és Ini-nek is hatalmas gratula az idei munkájukért. Örülök, hogy ebben a csapatban tudhatom őket.
Más: Hány kapus nyert már Aranylabdát?
a két utolsó bekezdésben a lényeg! valószínű a különböző kommentárok , cikkek, nyilvánosságot kapott vélemények sugalták, hogy a Xavi-Ini párosból valamelyik kapja, de a döntés abszolút igazságos. ha a két másik srác közül bármelyik kapta volna sokkal több vitát generálna és csapaton belül is ez a legjobb!Barcaman14 írta:Először meglepődtem, mert nem hittem volna hogy Messi megkaphatja (kizárólag a vb miatt gondoltam ezt) Iniről most nem beszélnék mert nem neki kellett kapni és ez szerintem így van jól. És ezt úgy mondom hogy közben Init is egy zseninek tartom.
Igazából Xavinak valószinüleg tényleg ez volt az utolsó esélye a díjra, de nem jött össze. Biztos vagyok benne hogy egy picit csalódott, és egy picit sajnálom is, de ő az az ember akit ez nem fog befolyásolni, ebben biztos vagyok. Továbbra is hozni fogja a "megszokott Xavit" és világklasszis módjára fogja írányítani a csapatunkat. És ettől a díjtól eltekintve mindent megynert, és ami a legdontosabb: úgy fogják emlegetni a nevét örökké mint a rekordokat sorra halmozó Barca első számú irányítója!
És akkor ami a győztesünket illeti: letisztulva gondolkodva ezt a díjat a legjobb kapja. És a legjob Lionel Messi. Nem lenne heyltálló azt mondani hogy nem érdemelte meg a díjat a vb miatt. Amit Leo művel az elképesztő. Ezért kapta a díjat, természetesen nem érdemtelenül, és nem utoljára!![]()
23 éves és megvan a 2. aranygömb. És még hol a vége... Futkos a hátamon a hideg, ha arra gondolok hogy miket vihet még véghez ez az ember!![]()
Visca el Barca
Én szintén kissé keserű szájízzel vettem tudomásul a döntést, félreértés ne essék Messi szédületes formában játszotta végig a szezont de mást mit kéne Xavinak tennie ahhoz, hogy elnyerje a díjat, mint 3 éve a legmagasabb szinten hiba nélkül játszani és VB meg EB címet nyerni a spanyol csapattal. Messi még nyerhet 3 Aranylabdát de Xavinak ettől nagyobb lehetősége már nem lesz...Lionel85 írta:Az, hogy el vagy keseredve, mint Barcelona szimpatizáns egy barcelonai Aranylabda után, felfoghatatlan számomra!szajko írta:Tévedsz, Xavinak már nem lesz lehetősége rá...
Komolyan mondom el vagyok keseredve, de nagyon kegyetlenül.
bali 15 írta: engem az aranylabda érdekel.
Az aranylabdát újságírók szavazták meg, a FIFA év játékosa díjat meg a játékosok. Most melyik volt?
Az utolsó mondat nekem is eszembejutottdanko94 írta:Szépe lett volna egy Spanyol aranylabdás. Igazából az éves teljesítményt nézték, mindenképpen jóhelyrekerült a laszti, bár mérlegelhették volna, hogy ő még simán nyerhet, míg Xavinak pl ennél jobb éve nem lesz. Nembaj pár év múlva Pedro Messi és Thiago fognak a színpadon állni![]()
Miből gondolod ennyire biztosan? Xavi még egy év múlva nem lesz olyan gyenge szinten, hogy az idei formáját ne tudná hozni! Ugyan nem lesz vb, de ahogy idén Messi, úgy jövőre Xavi a csapattal elért sikerek után esélyes lehet arra, hogy megkapja az Aranylabdát.szajko írta:Tévedsz, Xavinak már nem lesz lehetősége rá...
Komolyan mondom el vagyok keseredve, de nagyon kegyetlenül.
engem az aranylabda érdekel.kurdt írta:Puskás-díjra a neten lehetett szavazni...bali 15 írta:Amúgy ezt kik szavazták meg?
A játékosok vagy az újságírók?
Puskás-díjra a neten lehetett szavazni...bali 15 írta:Amúgy ezt kik szavazták meg?
A játékosok vagy az újságírók?
Szintén. Csalódott is vagyok. Ahogy egyre jobban közeledett a díj átadása, úgy felerősödtek bennem az érzések, hogy ezt csak Ő kaphatja!messideco írta:A Puskás-díjról semmi?
Én van Bronckhorstnak adtam volna. De mindegy...
Én Neki adtam volna. Hihetetlen ez a gól. Nem is értem miért nem ő kapta.messideco írta:A Puskás-díjról semmi?
Én is, de Altintop is nagyon megérdemelte!messideco írta:A Puskás-díjról semmi?
majd ver a következő 10 fordulóban 15gólt, vagy vág 4 gólt megint az arsenalnak és Xaviéknak rögtön bevillan ki is a világ legjobb labdarúgójaFtcSikiHun írta:Csak attól félek, hogy Ini meg Xavi nem nagyon fog ezek után jó szemmel nézni Messire, hiszen most nem Ő érdemelte meg a legjobban.
FtcSikiHun írta:Csak attól félek, hogy Ini meg Xavi nem nagyon fog ezek után jó szemmel nézni Messire, hiszen most nem Ő érdemelte meg a legjobban.
torrentkiller írta:Szerintem lassan már krisztikét akarják aranylabdásnak
A csapaton beül, szerintem ebből sose lesz gond. Xavi is elmondta, Messi a legjobb. Persze, szerintem ő sem rá gondolt, hanem talán magára, és Inire, dehogy ezért bármi balhé legyen, ebben a csapatban, elképzelhetetlen számomra!FtcSikiHun írta:Ilyenkor gondolj arra, hogy házon belül maradt.szajko írta:
Komolyan mondom el vagyok keseredve, de nagyon kegyetlenül.![]()
Csak attól félek, hogy Ini meg Xavi nem nagyon fog ezek után jó szemmel nézni Messire, hiszen most nem Ő érdemelte meg a legjobban. Bár szerintem ebben az évben is Ő volt a legjobb. De VB győztesnek kellett volna kapni.
Na mindegy. Gratula LeonakRemélem felpörgeti