Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
2 HSZ ed van...szerintem tökéletesen értelmeztük a mondanivalód!!cunos írta:Te miről beszélsz??
Egy szóval sem írtam,hogy nem érdemli meg...sőt!!
Nem azért írtam...
Ha kicsit visszább olvasnál értenéd,hogy miért írtam...VAGY NEM!!
De látod neki ezeket meg sem kellet ma tennie mégis mind tudjuk hogy egy nagyképű szemétláda pondró féreg, hogy csak téged idézzelek.cunos írta:Jajjj Istenem!!
Persze ha C.Ronaldo támasztja a putot és ő mondja ilyen "flegmán" a köszönő beszédet....
Akkor ő a legnagyobb képű szemétláda pondró féreg.....
Hihetetlenek vagytok komolyan mondom...
Andris!cunos írta:Jajjj Istenem!!
Persze ha C.Ronaldo támasztja a putot és ő mondja ilyen "flegmán" a köszönő beszédet....
Akkor ő a legnagyobb képű szemétláda pondró féreg.....
Hihetetlenek vagytok komolyan mondom...
Végleg még nem, rengeteg ideje van még... Még mindig nagyon sok év előtt áll.karika880616 írta:Hát én inkább Xavinak adtam volna, de mindegy. Mind a három megérdemelte volna, ezzel Messi alighanem végleg beírta magát a futballtörténelembe, azt hiszem Van Basten kapott utoljára kétszer egymás után Aranylabdát. De ami még hiányzik a pályafutásából, az a VB cím!!!!!! És persze gratulálok Messi-nek a díjhoz.

Ő maga is alaposan meglepődött azon, hogy idén is ő nyerte az Aranylabdát, szerintem valami sokkféle lehetett, különben ha nem támaszkodik le, akkor összeesik.Andris írta:Hogylehet ilyen idiótán viselkedni.![]()
![]()
támaszkodni behajolva a pultra miközben tízmilliók nézik
kidugott nyelvvel mászkálni színpadra és színpadon...

mikrofon ugye úgy volt beállítva h állva lehessen beszélni, de Messi a sajtótájékoztatókon ülni szokott és belelóg a szájába a mikrofon, és hát ha a hegy nem megy Mohamedhez, Mohamed megy a hegyheztorrentkiller írta:Szerintem csak minél közelebb akart lenni a mikrofonhoz.Andris írta:Hogylehet ilyen idiótán viselkedni.![]()
![]()
Szerintem csak minél közelebb akart lenni a mikrofonhoz.Andris írta:Hogylehet ilyen idiótán viselkedni.![]()
![]()