Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ez így van!!! És ide sorolnám még Henryt is.daffy írta:a futball újabb szégyene,hogy xavi bogyó nélkül fog visszavonulni,akár csak raúl
Azért ezt még ne jelentsd ki.daffy írta: a futball újabb szégyene,hogy xavi bogyó nélkül fog visszavonulni,akár csak raúl
Mélységesen egyetértek.Barcaforever írta:...

Nem tudom, hogy komolyan kérdezed-e, vagy tudod a választ; de valamilyen oknál fogva idén is a Camp Nouban lesz a döntő (ilyenre már volt mondjuk példa), úgyhogy ott a helyünk...ab1daL írta:És melyik stadionban lesz a kupa döntő?barca2010 írta:Most néztem utána, hogy a Spanyol kupa döntő április 20.-án lesz! Ez azért érdekes, mert ha összejön a Barca-Real döntő, márpedig nagy esély van rá, akkor 3-4 napon belül két Classico is lehet! Bajnoki április 17, kupadöntő április 20.

Lehet Te viccnek szántad, de nagyon könnyen előfordulhat. Bár sztem a Madrid nem fogja a terhelést bírni a kupában, mert 2 bomba erős ellenfele lesz, de viszont a Bl-ben, ha lesz egy ilyen fajta szerencse faktor, akkor még össze is sorsolhatják a 2 csapatot. Bár sztem nem lenne jó 4 egymás utáni klasszikó. Bár, ha 4x nyernénk nem lenne rossz, de azért a jóból is megárt a sok.zsírosdeszka írta:Megvan rá az esély. Meg ha a BL elődöntőjébe jutna a két csapat, akkor meg még 2-szer...Most néztem utána, hogy a Spanyol kupa döntő április 20.-án lesz! Ez azért érdekes, mert ha összejön a Barca-Real döntő, márpedig nagy esély van rá, akkor 3-4 napon belül két Classico is lehet! Bajnoki április 17, kupadöntő április 20.. csak vicc volt...
És melyik stadionban lesz a kupa döntő?barca2010 írta:Most néztem utána, hogy a Spanyol kupa döntő április 20.-án lesz! Ez azért érdekes, mert ha összejön a Barca-Real döntő, márpedig nagy esély van rá, akkor 3-4 napon belül két Classico is lehet! Bajnoki április 17, kupadöntő április 20.
Megvan rá az esély. Meg ha a BL elődöntőjébe jutna a két csapat, akkor meg még 2-szer...Most néztem utána, hogy a Spanyol kupa döntő április 20.-án lesz! Ez azért érdekes, mert ha összejön a Barca-Real döntő, márpedig nagy esély van rá, akkor 3-4 napon belül két Classico is lehet! Bajnoki április 17, kupadöntő április 20.

nézd,ez a hivatalos álláspont. a pad mögötti kopasz úriemberekben magas sem véltem felfedezni gyermeki orcátmindorokke_barca írta:daffy, ugyebár a Madrid otthon játszott. Nem hiszem, hogy Mourinho fiának nem volt máshol hely. Naívak azért ne legyünk, hogy éppen a Villareal kispadja mögé tudta már csak ültetni.Lehet, neki integetett, de az nem volt véletlen, hogy éppen ott volt a fia.
nem az általad is említett középpálya? 2 a 4 ellen... ezt nem értem meg soha. ha rendesen szűrünk,akkor nem kapunk gólt. írtad,hogy 4-3-3ban stabil volt a kp,de felállt védelem ellen... ezt nem értem. mou taktikájának az alapja ugye a védekezés. akkor a kp-n miért nem akarjuk megfogni az ellent? inkább "feladjuk" a kp-t a védekezésnél és kockáztatjuk a gólt,mintsem hogy stabilan uraljuk a kp-t és majdcsak beverünk egyet a kaka/dm-cr-benzema trióval? ez nem vall mourinhora. vagy én vagyok idiótazsuni írta:---
Egyébként az ellenfelek sok helyzetéért az a felelős, hogy hónapok óta nem játszott együtt a védelem.
Köszi, mert én is időben rájöttem hogy hogy kell rákeresni a Youtube -ra...fcbarca0827 írta:http://www.youtube.com/results?search_q ... rreal&aq=f

http://www.youtube.com/results?search_q ... rreal&aq=fIlúvatar írta:Van valami videó erről? Mert nem láttam.Jason írta:Tegnap a nagy Mou újraelőadta magátt,azzal hogy provokálta a Villareal menedzsmentjét az idióta viselkedésével.Sztem egyszer még nagyon kézz alá fogják venni, ha nem változtatt ezen a "kötekedő" viselkedésén.
Van valami videó erről? Mert nem láttam.Jason írta:Tegnap a nagy Mou újraelőadta magátt,azzal hogy provokálta a Villareal menedzsmentjét az idióta viselkedésével.Sztem egyszer még nagyon kézz alá fogják venni, ha nem változtatt ezen a "kötekedő" viselkedésén.

a Madrid játéka is az összeszokotságon alapul. A középpályát ezzel a taktikával soha nem fogja uralni a cspat, lehet 2 Essien is ott. 2en vannak általában 4 játékossal szemben. A támadóközépnek vissza le kell támadnia, esetleg ugy mehet,de ezt DiMaria-n kivül senki sem teszi meg. Láttuk a Milan ellen, hogy ugyanezek a játékosok 4-3-3ban mennyire uralták a közepét a játéktérnek, viszont akkor meg felállt védelem ellen kellett menni, amihez szintén az kell, hogy érezzék egymást a játékosok.ezzel nem értek egyet,lásd: bl,bajnokság,játék képe...
ez a csapat teljességgel sansztalan. hatalmas mázlival nyerhet bajnokságot vagy bl-t. igazad van,ronaldo egy állat,de láthattuk nem egyszer,hogy őt is ki lehet kapcsolni. én a legnagyobb hibát a felállásban és a teszetoszaságban látom. 2 posztról hiányolok még embert(jh,kp),addig azt mondom,hogy nem nyerhetünk. értem,hogy mi a mondandód lényege,de eddig minden az én igazamat támasztja alá(természetesen elnézést kérek,ha nyerünk vmi-t).
tegnap láttuk,hogy milyen korlátai vannak a csapatnak. amíg egy villarreal 30 perci le tudja focizni a madridot,addig nem állunk jól. egy raklapnyi lehetőséget adunk meccsenként az ellenfélnek,hogy gólt lőjjön,a spanyol liga szégyene,hogy ezeket nem használják ki,viszont a bl így égő lehet(még a lyon ellen is akár)
Ezekre a piszkálódásokra csak annyit tudok reagálni, hogy Messi előtt is volt Barca.ronaldinho89 írta:Én csak azt nem értem mikor valaki olyat állít hogy Messi-függő Barca, meg Messi sehol nem lenne Xavi-Ini nélkül + ! Messi nélkül a Barca sem lenne sehol. Csak! Ki a ....-t érdekel hogy mi lenne ha nem lenne? Van és kész. Szerintem aki erre gondol hogy ha nem lenne pl Messi, akkor csak azért állítja mivel irigy hogy ilyen jol megy a szekér a Barcának meg Messi-nek is. szoval szerintem felesleges azt hajtogatni hogy mi lenne ha nem lenne... mi lenne ha megnyerném a lottót.. kb ilyen szint..

mind2 csapatnak hiányozna az a százalékos arány...kurdt írta: daffy, ez teljesen így van; viszont tegnap felfigyeltem egy elég érdekes dologra: ugye a madridisták ősz óta (sőt, régebben, de ez most mindegy) előszeretettel dobálóznak azzal, hogy míg a Barça Messi-függő (illetve, hogy Leo sehol nem lenne Xavi és Iniesta nélkül; teljes ellentmondás...), addig a Real nem C. Ronaldo-függő. Namost én tegnap a Real meccsén arra lettem figyelmes, hogy C. Ronaldo első gólja után kiraktak egy statot, miszerint C. szerezte a csapat góljainak 48%-át (ez ugye a meccs további szakaszában csak nőtt), míg egy gyors házimatek kimutatta, hogy Messinél ugyanez az arán 29%, és szerintem ez számít...
daffy, ez teljesen így van; viszont tegnap felfigyeltem egy elég érdekes dologra: ugye a madridisták ősz óta (sőt, régebben, de ez most mindegy) előszeretettel dobálóznak azzal, hogy míg a Barça Messi-függő (illetve, hogy Leo sehol nem lenne Xavi és Iniesta nélkül; teljes ellentmondás...), addig a Real nem C. Ronaldo-függő. Namost én tegnap a Real meccsén arra lettem figyelmes, hogy C. Ronaldo első gólja után kiraktak egy statot, miszerint C. szerezte a csapat góljainak 48%-át (ez ugye a meccs további szakaszában csak nőtt), míg egy gyors házimatek kimutatta, hogy Messinél ugyanez az arán 29%, és szerintem ez számít...daffy írta:nyilván minden csapatnak hiányozna a legjobbja...Lionel85 írta:Azért a gólkirályi címre is nagy sansz van nálatok.Itt a csapat a fontos, ott az egyén. Nem rosszallásból mondom, de megnézném, mit művelne a Real CR nélkül. Van egy sanda gyanúm, de ez akkor derül ki, amikor nincs a pályán a gyerek.