Azért ez a szavazás érdekes helyzetet teremthet a csapaton belül. Remélem ezt a dolgot a helyén tudják kezelni a srácok, de belül szerintem azért fog maradni egy tüske Xaviban, ha pl nem ő nyeri. Lehetnek akármilyen barátok, ez azért nem egy kis dolog, nem irigységnek mondanám, inkább csalódottságnak. Persze ez Messinél nm igaz, mert neki van lasztija, de idén kettejük közül (Xavi, Iniesta) az egyikük csalódott lesz. :S Remélem ez semmiféle kihatással nem lesz a csapat teljesítményére nézve. Persze tudom, hogy profik, de azért ők is emberből vannak és annyira rossz, hogy mindkettejük abszolút megérdemelné. Nincs az mint az elmúlt 5-6 évben, hogy hónapokkal előre tudni lehet a győztes.
Nálam a sorrend :
1. Xavi: Szerintem alapvetően jobb futballista mint Iniesta és emellett hihetetlen tapasztalt. Hosszú évek óta csúcsformában futballozik, csapata és a válogatott vezére, csapatkapitánya (/helyettese). Neki ez az utolsó esélye, futballistaként mindent megnyert, amit meg lehetett.
2. Iniesta: Hasonlóan jó képességű, ám még nem érzem akkora vezéregyéniségnek és annyira letisztultnak a játékát, mint Xaviét. Xavi egy tanár, Iniesta egy nagyon jó középpályás, lendületesebb mint Xavi de nem mozgatja annyira jól a csapatot. Tavasszal sérült volt, a VB-n parádézott, ő is megnyert mindent az életében, és még csak 26 éves. Bőven bennevan még kb 5-6 jó év, nyerhet máskor is Aranybogyót.
3. Messi: Ha nem VB év lett volna, toronymagasan nyerné a versenyt. Brutális szezonja volt, nem sújtotta le az Aranylabda átka, aranycipős lett, gólkirály stb. Fog ő még nyerni Aranybogyót. Amúgy szerintem mindenki tisztába van vele, hogy ő a Föld legjobb futballistája.
Fifa sorrendje ez lesz:
Iniesta
Xavi
Messi
Amúgy utóiratként annyi, hogy senki nm beszél Messiről, vicces lenne, ha surranópályán ő nyerne.