Én kb 2 percet láttam a meccsből, és pont akkor volt ez a gól. Már elsőre is lesnek tűnt, de most megnéztem az ismétlést, és Ronaldo a földön fekve valóban lesen volt. Ezen kívül még az ezt megelőző fejelni akaró játékos (talán Özil) helyzete is véleményes, de ahhoz nincs egyértelmű kameraállás.
DiMaria akart fejelni, ő szerintem nem volt lesen, de Ronaldo igaz, hogy lesen helyezkedett el, még sem volt egyértelmüen befújható lesnek. Nem tudom a szabály hogy fogalmaz pontosan, de elönye nem volt abból hogy ő elörébb volt (sőt).
ellenben ehhez add hozzá,hogy a védők közül valaki tuti hozzáér és akkor borul...ő nem drogba(neki ha levágnád a fejét,akkor is végigfutná a meccset,akár lábak nélkül is). ha hisztizik felmegy nála a pumpa,meggondolatlan,ellövöldöz mindent. nem hiányzik ez nekem. az évet lehozzuk így,bajnokság 2. hely. bl az első angol csapatig,kupa meglehet.
nyáron elmegy benzema,ha így folytatja és jön egy kezdő csatár+1 padozni. a kp-n megy el mindig a meccs. nem elég fordulékonyak,nem elég fürgék. lass pont ok,xabinak is elég ennyi,de amint írtam egy vadállat essien vagy egy ini/xavi/thiago hiányzik. akiben megvan a kreativitás,fejben és lábban is gyors. meggyőződésem,hogy a hiányzó kp a kulcs. az már csak hab lenne a tortán,ha a szélen maicon szántaná fel a pályát,mert elé elég egy "sima" kp is,úgyis mindenhol ott van. egy szó,mint száz: pereztől kellene egy 100as(maicon 35,kp 50,pados csatár 15+morata).
szerintem meg nem kell ebbe a csapatba senki, max egy Fabregas, tegnap is az volt a gond, hogy Lass teljesen elveszettül játszott, és az elöl lévő 4esböl az égvilágon senki sem volt hajlandó védekezni. Én még azért bízok Gagoban, nem annyira ügyetlen és elveszett gyerek az, mint mindenki gondolja róla. 100milliot kidobni az ablakon csak ezért badarság, Benzema egyre jobban érzi az összjátékot, elkezdte vége-valahára meghúzni a váratlanokat, már csak a gól hiányzik tőle, de amig van egy vadállat Roanldo, aki mindig mindenhonnan veszélyes a kapura, valamint még 2 középpályás rajta kivül, nincs gond. Össze kell szokatni a srácokat, és amikor már mindenki ugy fogja érezni a másikat, mint Káká és Ronaldo, nem lesz itt gond. a Barca-t meg a világon a Realnak a legnehezebb megverni, ahhoz kell egy irtozatosan nagy szerencse, egy kirobbanó forma, valamint egy gyengébb motiválatlanabb Barcelona.