Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Remek védelmekkelBob_Marley írta:Nagy meccs volt, remek védelmekkel, Starks csodával,, kihagyott fg-kel!
De mindent összevetve egy árnyalattal jobb volt a GB!Igaz Ackers kihagyott 2-t, de amit a 2ik negyedben elejtett srác, se volt semmi!
lluisllach89 írta:Pályán van, feltámasztottákcsababarca írta:14-0 a GB-nek.
Ez számomra meglepetés.
JAckson kidőlés lehet végzetes lesz.
Pályán van, feltámasztottákcsababarca írta:14-0 a GB-nek.
Ez számomra meglepetés.
JAckson kidőlés lehet végzetes lesz.
azért Flacco idén nagyon megbízható, s lehet nem olyan látványos mint Vick vagy Brady vagy Manning, de stabilan hozza a sok kicsi passzt!Rice előszeretettel kapja el 5-10 yardos átadást, meg a TE-k is!Nem lesz itt gond, bombaerős a Baltimore!S jöhet a nagy divízió csata Pittsburghben!Slither írta:No ez meglepően sima volt. A védelem hozta a szokásosat, a jó támadójáték viszont kellemes meglepetés volt számomra. Steelers ellen sokkal nehezebb lesz, de ha az offense tovább tud javulni, akkor azzal sem lesz gond.
Köszi, hogy ennyire vigyázol a lelkivilágomra,L.Messi 10 írta:Megsúgom előre, hogy ne akkor csalódj, a Pats meg sem áll a SBig, és Brady lesz a Gyűrűk Ura!rszergej írta: Am a két Manning kipipálva, már csak Brady maradt, remélem egy hét múlva ő is megy pihenni
Tegnap este mondta valamelyik meccsen, hogy 4 meccsre képtelenség felkészülni, ezért az egyiket kihagyja. Úgy döntött ezt nem kommentálja, mert ebben a szezonban, amikor Kansas City meccset közvetítettek, mindig kikaptak.ozsimiki írta:Gyerünk Kansas!
Enyhén dühös vagyok,h nem Ricsi kommentálja...
Megsúgom előre, hogy ne akkor csalódj, a Pats meg sem áll a SBig, és Brady lesz a Gyűrűk Ura!rszergej írta: Am a két Manning kipipálva, már csak Brady maradt, remélem egy hét múlva ő is megy pihenni
Ezzel én is így leszekEazzy írta: Ma pedig plííííííííííííííííííííííz jusson tovább a Philly![]()
Szét fogom verni meccs közben a szobát az tuti.
Annyi biztos,h a Philyt nem kaphatja, vagy a Seattle vagy a GB jut az Atlantának.Eazzy írta:A Wild Card kör továbbjutói közül a Falcons kapja az alapszakaszban hátrébb végzettet. Mivel a Philly a harmadik, a GB pedig a 6., ill. a Seahawks a 4., így még nem dőlt el semmi, az esti meccsen múlik minden.
Na megnéztem a meccset, amiket leírtál (bíró-minden 'mit is' ? befújtak nekik!, fáradság-a 4. negyedben vesztettük el a meccset, rossz doboszázalék), azokon kívül én még hozzávenném, hogy sem Davis (egyszer a kommentátor megjegyezte, hogy lassan elkezd sírni Big Baby, annyira nem bír veleBob_Marley írta:Végig szoros meccs volt és partiban voltunk!Sőt az elején vezettünk is végig, 2ik negyedre meg egyenlített !Természetesen nem a sporikon múlott, de fújtak boldog boldogtalant, azért ne felejtsük Rose 36 pontjából 15 büntető......Rondo állandóan fault problémákkal küzdött!A legnagyobb baj, hogy a 2ik félidőre nem estek a középtávoliak!Allen jó volt, az elején sült neki minden!Fáradság...ezért kaptunk ki!De most "könnyű" meccsek Rockets,Kings,Bobcats itt nyerni kell, s lehet pihentetni a kezdőt!
Nem tudom h pontosan h van de tegnap még úgy volt a kiírás h a Bears ágán van a Seahawks a másikon meg a GB-Philly továbbjutója.Bob_Marley írta:Lehet én tudom rosszul, de a Seattle előrébb rangsorolt mint a GB!
Falcons-Bears 1-2
3-4 Philly-Seahawks
5-6
Saints-GB
Így ha a GB kiejti a Phillyt a Bears kapja az erőssebik továbbjutó csapatot, s a kiemelés szerint ez a Seahawks!
Lehet én tudom rosszul, de a Seattle előrébb rangsorolt mint a GB!bowlinggolyo írta:
A Seattlenek már biztos h a Falcons jutott míg az esti meccs győztese a Bears-el játszik.Az én kedvencem a tegnap folyamán elvérzett igaz egy nagyon izgalmas meccsen 1 ponttal ami miatt ideges is voltam egy kicsit de sebaj majd jövőre.ez a szezon igazán nem volt Manningé majdnem annyi Int-t adott mint Td-t![]()
Innentől go Philly és Vick.Remélem Pats-Philly döntő lesz a sasok győzelmével
Eazzy írta:Nah a Saints már megint Ain'ts lett...sajnálom, főleg hogy az Atlantának így könnyebb dolga lesz, feltéve persze ha a GB nem jut tovább este, amit csak remélni tudok![]()
Azért én azt mondom, ez a Seattle továbbra is bűn gyenge a PO-hoz, ezt a NO rontotta el. Második félidőben annyi passzt ejtettek el a seattlei elkapók, hogy azzal meccset lehetett volna nyerni. Ha a Bears, ha a Falcons lesz a következő, akkor is csúnyán el lesznek verve. Bears ugye védekezni is tud, szóval nem látom a Seattle további esélyeit. De gratulálok azért, óriási tettet hajtottak végre.
Ma pedig plííííííííííííííííííííííz jusson tovább a Philly![]()
Szét fogom verni meccs közben a szobát az tuti.