Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ha visszaemlékszel,írtam a clásico előtt,hogy a real 2 meccs megnyerésére elegendő lehetőséget,rést ad az ellenfeleknek,csak a spanyol csapatok nem tudják sokszor kihasználni. a barcának sikerült és a bl is ezen fog elmenni.csababarca írta: Villarealnak azért vannak lehetőségei,csak nem tudják megoldani.
daffy írta:látod,erre én is. viszont arra is,hogy jön majd egy mu vagy chelsea és végecsababarca írta: Értem. Hát most továbbjuttok a Bl-ben, erre bármit felteszek.
Az igen mit cserélt Mou.Ezt tőle nem szoktam meg.
Mondjuk meglövik a 3.-t,akkor jön Arbeloa és Garay is befelé.
látod,erre én is. viszont arra is,hogy jön majd egy mu vagy chelsea és végecsababarca írta: Értem. Hát most továbbjuttok a Bl-ben, erre bármit felteszek.
Az igen mit cserélt Mou.Ezt tőle nem szoktam meg.
Mondjuk meglövik a 3.-t,akkor jön Arbeloa és Garay is befelé.
daffy írta:értem ezt úgy,hogy a bl-ben a madrid mindig kiesik(ellenben az általad leírttal,hogy a bajnokságban behúzzák a meccseket,stb).csababarca írta:???daffy írta:vigasztaljon a bl,ez meg neked legyen a legnagyobb örömöd,ha már ilyet írsz...
BL-ben vannak ránk nézve veszélyes csapatok, spanyolban nem nagyon.
Nem lehet a két félidőt összehasonlítani !Én csak a második félidőre kapcsolódtam be!Írtátotk sokan, hogy mák ez a 2:2 is, ez reálius?Én mondom csak a 2ik félidőt látom, s a Villareal nem tud kijönni, s egyre ordítóbb helyzeteik vannak!Ronaldo is pff...
Kp nem nagyon van egyik oldalon sem!Pörgős jó meccs!Győzzön a jobbik
értem ezt úgy,hogy a bl-ben a madrid mindig kiesik(ellenben az általad leírttal,hogy a bajnokságban behúzzák a meccseket,stb).csababarca írta:???daffy írta:vigasztaljon a bl,ez meg neked legyen a legnagyobb örömöd,ha már ilyet írsz...
BL-ben vannak ránk nézve veszélyes csapatok, spanyolban nem nagyon.
Éppen a héten gondolkoztam el azon egy Arsenal meccset nézve, hogy Theo Walcott valószínű, hogy hamarosan Madridba költözikkennyke04 írta:Am, tényleg nézve így a real meccsét (eddigieket csak oda-oda nézve nézegettem) Usain Boltot nem akarják leigazolni? Aki 11en kívül fut 100at le nem igazolják
Mezhúzás alapból nem sárga, de most adhatott volna:) Gyerünk tengeralattjáró még egy torpedó és nagy baj nem lehet!Alberto10 írta:ez mióta nem sárga???mezhúzás alapból...
és Angel miért kapott sárgát, Albiol meg miért nemAlberto10 írta:ez mióta nem sárga???mezhúzás alapból...
???daffy írta:vigasztaljon a bl,ez meg neked legyen a legnagyobb örömöd,ha már ilyet írsz...