Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
vigasztaljon a bl,ez meg neked legyen a legnagyobb örömöd,ha már ilyet írsz...csababarca írta: Engem sem érdekel,ez legyen a legnagyobb öröme a madridistáknak.
Engem ez kb 5 éve zavar.
Rengeteg ilyen meccsük van,amikor közük nincs semmihez,mégis nyernek.
Azért ezt neennek a CR.nek baromi mázlija van!! egyszer egy lesgyanús helyzetből a lába elé gurítanak, aztán fejbe lövik és máris kétgólos!
szajko írta:
Engem nem érdekel céer hány gólt lő,amúgy is 4 meccsel többet játszott mint Messi.
Inkább az zavar,ahogy nyernek még akkor is amikor szinte semmi közük a meccshez. Bár már megszokott,de ez már túl tesz mindenen...
Engem nem érdekel céer hány gólt lő,amúgy is 4 meccsel többet játszott mint Messi.csababarca írta:Nyugi.szajko írta:NEm igaz most már...
legyen cé az aranycipős,neki az a legnagyobb siker,trófea a fociban. Madrid meg ne nyerjen semmit. Így mindkét tábor boldog lesz![]()
Messi 18, Ronaldo 22 gólos?vagy 23?
És?bence-barca írta:Most láttam CR gólt lőtt, ezzel sajnos tartja a 2ős differenciát Messivel szemben a góllövő listán, de ha így maradna az állás (amit erősen kétlek...) akkor nem zavar
szerk.: 2-2 még egy CR gól
És a Marca szerint 23? mert ők neki adják más góljait is úgy tudom.kanty írta:22.csababarca írta: Ronaldo 22 gólos?vagy 23?
Nem 21?kanty írta:22.csababarca írta: Ronaldo 22 gólos?vagy 23?
Ronaldo 21 gólos minden listán, de a Marcánál, aki a Pichicit kiosztja 23 gólos, mert beleszámolták neki egy Pepén teljesen megpattanó szabadrúgástcsababarca írta:szajko írta:NEm igaz most már...
Nyugi.
legyen cé az aranycipős,neki az a legnagyobb siker,trófea a fociban. Madrid meg ne nyerjen semmit. Így mindkét tábor boldog lesz![]()
Messi 18, Ronaldo 22 gólos?vagy 23?
22.csababarca írta: Ronaldo 22 gólos?vagy 23?
szajko írta:NEm igaz most már...
Szó sincs róla,nem iszunk előre a medve bőrére,de hátha.Azért egy pici sansz mindig vanNem kell idejekorán örülni, fordítani fog a Madrid, behúzzák a meccset, mentálisan jobbak, a Villarealnak lesznek helyzetei, de a Madrid jobban ki fogja használni a sajátjait.
Akkor nyer a Madrid sajna.espa11 írta:Jól kontráznak a vendégek, azon múlik ,hogy belövik-e a helyzeteket. Mert az lesz még tuti.
lluisllach89 írta:Nem kell idejekorán örülni, fordítani fog a Madrid, behúzzák a meccset, mentálisan jobbak, a Villarealnak lesznek helyzetei, de a Madrid jobban ki fogja használni a sajátjait.
Én ezen a csapaton nem látok vmi nagy mentális egységet. 2-2 vagy 2-3 a tippem.lluisllach89 írta:Nem kell idejekorán örülni, fordítani fog a Madrid, behúzzák a meccset, mentálisan jobbak, a Villarealnak lesznek helyzetei, de a Madrid jobban ki fogja használni a sajátjait.