Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Írok privát üzenetet.RonaldinhoX írta:Sracok erdekel kit jegy az Arsenal meccsekre mert a haverom nem tud jönni se a londonira se a barcelonaira
Ez így van.Rivaldo11 írta:De tegyük hozzá, hogy ha nem talál be, mindegy neki, nyernek-e vagy sem, akkor sír a szájacsababarca írta: Minden gólöröménél,amit láttam,úgy ünnepel,mintha megnyerte volna egyedül a VB-t és a BL-t egyszerre,egy időben.
Ma már jól alszik.
De tegyük hozzá, hogy ha nem talál be, mindegy neki, nyernek-e vagy sem, akkor sír a szájacsababarca írta: Minden gólöröménél,amit láttam,úgy ünnepel,mintha megnyerte volna egyedül a VB-t és a BL-t egyszerre,egy időben.
kanty írta:Csak az eredmény követed? Ha igen akkor: 16oson belül adott egy szép passzt Benzemacsababarca írta: Amúgy milyen gólt rúgott? elég egyszemélyes csapat ez a real,legalábbis ami a góllövést illeti.nek, ő középre rúgta, Ronaldo pedig 3méterről az üres kapuba lőtt.
Csak az eredmény követed? Ha igen akkor: 16oson belül adott egy szép passzt Benzemacsababarca írta: Amúgy milyen gólt rúgott? elég egyszemélyes csapat ez a real,legalábbis ami a góllövést illeti.
Ezért fogjátok ma is simán behúzni a "rangadót"daffy írta:nem véletlen,hogy esélyük sincs a 2be kerülésreTocy írta: Viszont a Villarrealnál a kezdőben is vannak jóval gyengébben mint az említettek, akik nálatok pótlékok. Akkor milyenek lehetnek az ő pótlékaik...
nem véletlen,hogy esélyük sincs a 2be kerülésreTocy írta: Viszont a Villarrealnál a kezdőben is vannak jóval gyengébben mint az említettek, akik nálatok pótlékok. Akkor milyenek lehetnek az ő pótlékaik...
Viszont a Villarrealnál a kezdőben is vannak jóval gyengébben mint az említettek, akik nálatok pótlékok. Akkor milyenek lehetnek az ő pótlékaik...daffy írta:ezek szerint nem láttál real meccseket. özil 60percig képes a pályán lenni utána-ahogy a szeme is mutatja-kipukkad. addig 1-1 jó megoldásra képes,de nagyrészt eltűnik a pályán. benzema nem tudom,hány jó meccset hozott le másfél év alatt,de sanszos,hogy 1 kezemen meg tudom számolni(hogy ez az ő hibája-e,arra ne térjünk ki).Tocy írta: Ja csak Kaka helyett Özil, Higu helyett Benz játszik, nem nevezném akkora minőségi romlásnak...
a 2 hiányzó így messzemenően képes felülmúlni a mai kezdőket,de tény,a madrid könnyebben pótol. ez viszont nem a mi hibánk...
ezek szerint nem láttál real meccseket. özil 60percig képes a pályán lenni utána-ahogy a szeme is mutatja-kipukkad. addig 1-1 jó megoldásra képes,de nagyrészt eltűnik a pályán. benzema nem tudom,hány jó meccset hozott le másfél év alatt,de sanszos,hogy 1 kezemen meg tudom számolni(hogy ez az ő hibája-e,arra ne térjünk ki).Tocy írta: Ja csak Kaka helyett Özil, Higu helyett Benz játszik, nem nevezném akkora minőségi romlásnak...