Fifa, PES, FM

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.01.10. 11:27:15

Kalap1988 írta:Nekem világklasszison, ha megy a játék (tehát mondjuk már két-három nap óta mindennap játszom 1-2 meccset), akkor a világklasszis nem akadály. Legendáson tudtam első próbálkozásra 2-1-re nyerni a barcával valami kis csapat ellen,de az nem volt díszmenet :D Kimaradt csomó helyzetük, a labda is többet volt náluk és az utolsó percben lőttem Messivel harmincról egy bombát :D
Mindenesetre a világklasszis megoldható, csak gyakorolni kell. Ha finom és kis cseleket akarsz megcsinálni ( itt nem a trükkökről van szó,mert az bill-en nem tudok,hanem arról, hogy elvidd mellette), akkor sprint nélkül tedd lassabban, úgy lehet azért szlalomozni, ha nem is fifa10 szerűen ( mondjuk az nem volt élethű). A sebességet akkor kell nyomni, amikor már terület van előtted. És vigyázni kell, mert a védők jól helyezkednek, könnyen beléjük futhatsz. Egyébként az egyérintőzést javaslom még, ha jól helyekre passzolsz az működik. Legtöbb gólt úgy tudom szerezni, ha a 16-osnál is "barca-zom" és körömpasszokat adok. Már néha irreális, hogy mennyit lehet így passzolni. A szereléseknél valóban nem élethű, hogy te nem csinálhatod, amit ők, de ez a játék legalább nehéz. A 10-ben unalmas volt legendáson is 6-0, meg 7-0-ra nyerni a nagy csapatok ellen is.
A gyorspasszok nekem is mennek, azok akkor nagyon jók, ha jól helyezkednek a játékosaim.

A Liverpoollal játszom menedzser módban és kicsit tényleg Barçás néha a játék, pedig még a felállás is más, mint az FCB-nek (4-4-2). Profi szinten játszom, a védők kemények és biza én is letöröltem párszor a játékot idegességemben, mert nekem se tetszett, hogy a gépnek mindent enged a bíró, nekem nem.

Amúgy már profi szinten is meg lehet izzadni a nagycsapatok ellen, a Chelsea ellen alig ment a játék, Anelka szinte elnyomhatatlan. :D Viszont ha belejön az ember, akkor nagyokat is elverhet. Egyszer a kupában 6-2-re nyert ellenem a MU, a bajnokságban egy 8-1-gyel vágtam vissza. :D

Amúgy egy jótanács mindenkinek: iluminált állapotban ne fifázzatok, mert attól is kikaphattok, akitől máskor nem. :D:D
Kép
Kép
Kép
szajko
Director del Fútbol

2011.01.09. 19:19:16

daffy írta:
szajko írta:De te boxon nyomod nem? Ők gépen nyomatják azért más...
és annyira más? :shock:
nem most lett megcsinálva konzolosra?
Hát még mindig gagyibb mint a boxos...
daffy
Madridista

2011.01.09. 19:10:28

szajko írta:
daffy írta:nem értem,h mi a baj a "játékosok ellökésével". legendáson nyomom és csak játékstílus váltásra volt szükség. passzolni kell rengeteget és irányváltásokkal átverni a védőket...ennyi a titok
De te boxon nyomod nem? Ők gépen nyomatják azért más...
és annyira más? :shock:
nem most lett megcsinálva konzolosra?
szajko
Director del Fútbol

2011.01.09. 18:58:35

daffy írta:nem értem,h mi a baj a "játékosok ellökésével". legendáson nyomom és csak játékstílus váltásra volt szükség. passzolni kell rengeteget és irányváltásokkal átverni a védőket...ennyi a titok
De te boxon nyomod nem? Ők gépen nyomatják azért más...
daffy
Madridista

2011.01.09. 18:39:11

nem értem,h mi a baj a "játékosok ellökésével". legendáson nyomom és csak játékstílus váltásra volt szükség. passzolni kell rengeteget és irányváltásokkal átverni a védőket...ennyi a titok
BarcasKrisz
Jugador d'estrella

2011.01.09. 18:35:41

No, lehet, menni fog a levél az EA-nak...

Egyszerűen csinálhatok akármit, nem fúj be nekem semmilyen szabálytalanságot a játékvezető, ha odaér mellém az ellenfél játékosa, simán elveszi a labdát, bármikor szabálytalankodhat, könyököl, csíp, rúg, harap, semmi következménye nincsen. Ja és mindig pontosan indít, valahogy mindig hozzá pattan a labda, szinte sosem vezeti ki.

Az AI egy leegyszerűsített csalásrutin ebben a játékban.
" A hazád nélkül, senki sem vagy
Nincs már helyed, nincs életed,
Jöttment lett a bélyeged..."

/Ismerős Arcok/
http://www.ismerosarcok.hu
Initom
Entrenador del Barça

2011.01.08. 21:04:08

víscaelbarca!forever írta:
MessiFan írta:Az új fifába ez az új szerelési módszer nem tetszik, hogy ha kell 100 méteren keresztül taszítanak csak hogy elvegyék a labdát. És a bíró le se tojja viszont ha én csinálom ezt akkor már sárga.
én is így vagyok ezzel :x egyszerűen profiba alig világklasszisba szinte egyáltalán nem tudok játszani :? velem is ez van, hogy állandóan elnyomják a játékosokat (testtel) és minnél nehezebb szinten tolom annál lassabbak a játékosaim és annál több helyzetet hagynak ki :? pl. Messivel nem nem tudok elmenni szinte senki mellett. valaki nem tudja hogyan lehet orvosolni a problémát ? :?:
én világklasszison/legendáson tolom ,igaz nagyon nehéz de nekem kezd megyegetni... az "s" gombbal simán el lököm őket,messivel úgy etetek testcselekkel(nyíllal) ahogy akarok.lehet nekem sincs életem,nem vagyok kocka,csak ráéreztem :lol:
Abi & Tito
víscaelbarca!forever
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2011.01.08. 21:01:05

Kalap1988 írta:
MessiFan írta:Az új fifába ez az új szerelési módszer nem tetszik, hogy ha kell 100 méteren keresztül taszítanak csak hogy elvegyék a labdát. És a bíró le se tojja viszont ha én csinálom ezt akkor már sárga.
én is így vagyok ezzel :x egyszerűen profiba alig világklasszisba szinte egyáltalán nem tudok játszani :? velem is ez van, hogy állandóan elnyomják a játékosokat (testtel) és minnél nehezebb szinten tolom annál lassabbak a játékosaim és annál több helyzetet hagynak ki :? pl. Messivel nem nem tudok elmenni szinte senki mellett. valaki nem tudja hogyan lehet orvosolni a problémát ? :?:
Nekem világklasszison, ha megy a játék (tehát mondjuk már két-három nap óta mindennap játszom 1-2 meccset), akkor a világklasszis nem akadály. Legendáson tudtam első próbálkozásra 2-1-re nyerni a barcával valami kis csapat ellen,de az nem volt díszmenet :D Kimaradt csomó helyzetük, a labda is többet volt náluk és az utolsó percben lőttem Messivel harmincról egy bombát :D
Mindenesetre a világklasszis megoldható, csak gyakorolni kell. Ha finom és kis cseleket akarsz megcsinálni ( itt nem a trükkökről van szó,mert az bill-en nem tudok,hanem arról, hogy elvidd mellette), akkor sprint nélkül tedd lassabban, úgy lehet azért szlalomozni, ha nem is fifa10 szerűen ( mondjuk az nem volt élethű). A sebességet akkor kell nyomni, amikor már terület van előtted. És vigyázni kell, mert a védők jól helyezkednek, könnyen beléjük futhatsz. Egyébként az egyérintőzést javaslom még, ha jól helyekre passzolsz az működik. Legtöbb gólt úgy tudom szerezni, ha a 16-osnál is "barca-zom" és körömpasszokat adok. Már néha irreális, hogy mennyit lehet így passzolni. A szereléseknél valóban nem élethű, hogy te nem csinálhatod, amit ők, de ez a játék legalább nehéz. A 10-ben unalmas volt legendáson is 6-0, meg 7-0-ra nyerni a nagy csapatok ellen is.
kösz :wink: akkor holnap kezdek egy karriermódot és néhány meccset lenyomok világklasszison. A Reallal kezdem el meg ha esetleg sokszor kikapnék akkor nem bánom annyira :)
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.01.08. 20:53:36

Nekem világklasszison, ha megy a játék (tehát mondjuk már két-három nap óta mindennap játszom 1-2 meccset), akkor a világklasszis nem akadály. Legendáson tudtam első próbálkozásra 2-1-re nyerni a barcával valami kis csapat ellen,de az nem volt díszmenet :D Kimaradt csomó helyzetük, a labda is többet volt náluk és az utolsó percben lőttem Messivel harmincról egy bombát :D
messideco
Presidente del Barça

2011.01.08. 19:33:42

:S
Én is ezért hagytam abba. Idegesítő nagyon...
Kép
"And my heart will leave you never."
víscaelbarca!forever
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2011.01.08. 19:29:48

L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.01.08. 18:49:45

ozsimiki írta: Ezt hol olvastad? :D

11nél nincs még sok online tapasztalatom, 09ben annál több. Ott viszont ha akadt ilyen olyan ok miatt, akkor élvezhetetlen volt, szaggatott, nem lehetett kiszámítani semmit sem, nem csak később reagáltak a játékosok. Legalábbis aki nem szokott ahhoz,h akad (én nem is játszottam volna úgy tétmeccset), az elég komolyan veszített a "tudásából" azon a meccsen.
Egyiket se olvastam, mindegyiket tapasztaltam. :D CoD2vel és FIFA10el is játszok neten, és mivel Vodafone netem van ( :lol: :roll: ) ezért ha elkezdi frissiteni a nodot szidnak rendesen hogy nem tudnak ellőni :lol: , viszont FIFAban különösebben nem zavar ez a kis reakciókésés mert nem nagyon szoktam kikapni. Spanyol válogatottal meg még egyáltalán nem kaptam ki, aki szeret online FIFAzni, próbáljon velük játszani. Torressel és Villaval olyan szinten szét lehet futni a másik védelmét. Ki is szoktak lépni 90. percben 3 vagy 4-0 nál :lol:
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2011.01.08. 17:21:37

1 valami nagyon nem tetszik ebben a játékban:

A Sedannal vagyok:
1. év: mind2 francia kupa elnyerése, illetve másodosztály bajnoki cím
2. év: 1 francia kupa + El győzelem, illetve első osztály bajnoki cím
3. év: ezt most kezdtem el, eddig 6/6 győzelem a bajnokságban, illetve Európa Szuperkupa győzelem a Barcelona ellen :( :)

ÉS!!!

Ezek után is alig van pénzem, egyszerűen nem tudok igazolni, mert szinte semmi lóvém sincs. Először mondjuk felhúzom maxra az edzőket és aztán igazolnék, de egyszerűen nem tudok, mert alig kapok pénzt a kupákért meg a győzelmekért.
Valaki vmi okosságot nem tudna mondani? :) Nem akarom ott hagyni a Sedant, nagyon tetszik a mezük, meg már annyira beleéltem magam :D
pitta19
Jugador d'estrella

2011.01.08. 17:09:09

Lenne egy kérdésem:

Az xbox-os verzióban (FIFA11) a karrier módban a menedzseren belül nem találom a személyzet fejlesztést, és tehetségkutatót sem. Ez kimaradt volna? Vagy én vagyok ilyen béna?
Leomessi14
Entrenador del Barça

2011.01.08. 16:58:57

kanty írta:Köszi.
Az mitől van, h kezdeném a játékot és legtöbbször szétkapcsol? :cry:
Amikor meccs elott rugsy kapura?Eleinte nekem is baj volt vele,aztan elmult.Esetleg probald meg kikapcsolni,mindent ami hasznalja a netet,es,vedd ki a tuzfalat is.Ha igy sem megy nem tudom mi a baj...
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.01.08. 16:58:47

L.Messi 10 írta:
kanty írta:online játékban mennyit számit a net sebessége?
Köszi a választ.
:wink:
A játéktól is függ. Egy Call Of Dutyban például nem jó ha akadozol, viszont FIFAban csak annyiban jön elő hogy később reagálnak a játékosok (minimálisan).
Ezt hol olvastad? :D

11nél nincs még sok online tapasztalatom, 09ben annál több. Ott viszont ha akadt ilyen olyan ok miatt, akkor élvezhetetlen volt, szaggatott, nem lehetett kiszámítani semmit sem, nem csak később reagáltak a játékosok. Legalábbis aki nem szokott ahhoz,h akad (én nem is játszottam volna úgy tétmeccset), az elég komolyan veszített a "tudásából" azon a meccsen.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
kanty
Llegenda del Barça

2011.01.08. 16:56:35

Köszi.
Az mitől van, h kezdeném a játékot és legtöbbször szétkapcsol? :cry:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.01.08. 16:55:42

off: De jó világban élünk, hogy 50 ezer forint már nem sok. :shock:

on: 1-2 megás nettel azért ne állj neki online fifázni szerintem. :)
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.01.08. 16:50:52

Köszi a választ.
A játéktól is függ. Egy Call Of Dutyban például nem jó ha akadozol, viszont FIFAban csak annyiban jön elő hogy később reagálnak a játékosok (minimálisan).
Kép
messideco
Presidente del Barça

2011.01.08. 16:47:22

Köszi a választ.
Hát annyiban, hogy max. fog akadozni a játék.
Ki kell kapcsolni olyankor torrentet, messengert stb. ami a netet használhatja :wink:
Kép
"And my heart will leave you never."
Leomessi14
Entrenador del Barça

2011.01.08. 16:46:09

Hát értelemszerűen kicsit akadozik,ha lassabb a net,de sztem nem problema,nem lehet annyira lassú neted,hogy élvezhetetlen legyen a játék.
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
kanty
Llegenda del Barça

2011.01.08. 16:40:35

online játékban mennyit számit a net sebessége?
Köszi a választ.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.01.08. 12:55:31

50ezer nekem drága. :D
Messithebest
Director del Fútbol

2011.01.08. 12:52:42

daffy írta:
Messithebest írta:
MessiFan írta:Xbox-ra nekem nincs pénzem meg időm se meg most már idegem se. :D
Szóval mindig minden körülmények között mindent megnyertél ugyi :D
Absz nem drága egy box már. Egy régi Arcade box,flashel együtt kb 50 ezer ft.
abba már kell lennie hűtésmoddnak is+vga kábelnek.
Van benne igen.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Hunter91
Capitá del Barça

2011.01.08. 12:41:31

Az én boxom arcade Jasper alaplappal. Nincs hűtésmódosítva,csak flashelve van. Még mindig kiválóan működik,semmi baja sincs. Pedig nyáron +35 fokban is rengeteget van használva.
Válasz küldése