Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A gyorspasszok nekem is mennek, azok akkor nagyon jók, ha jól helyezkednek a játékosaim.Kalap1988 írta:Nekem világklasszison, ha megy a játék (tehát mondjuk már két-három nap óta mindennap játszom 1-2 meccset), akkor a világklasszis nem akadály. Legendáson tudtam első próbálkozásra 2-1-re nyerni a barcával valami kis csapat ellen,de az nem volt díszmenetKimaradt csomó helyzetük, a labda is többet volt náluk és az utolsó percben lőttem Messivel harmincról egy bombát
Mindenesetre a világklasszis megoldható, csak gyakorolni kell. Ha finom és kis cseleket akarsz megcsinálni ( itt nem a trükkökről van szó,mert az bill-en nem tudok,hanem arról, hogy elvidd mellette), akkor sprint nélkül tedd lassabban, úgy lehet azért szlalomozni, ha nem is fifa10 szerűen ( mondjuk az nem volt élethű). A sebességet akkor kell nyomni, amikor már terület van előtted. És vigyázni kell, mert a védők jól helyezkednek, könnyen beléjük futhatsz. Egyébként az egyérintőzést javaslom még, ha jól helyekre passzolsz az működik. Legtöbb gólt úgy tudom szerezni, ha a 16-osnál is "barca-zom" és körömpasszokat adok. Már néha irreális, hogy mennyit lehet így passzolni. A szereléseknél valóban nem élethű, hogy te nem csinálhatod, amit ők, de ez a játék legalább nehéz. A 10-ben unalmas volt legendáson is 6-0, meg 7-0-ra nyerni a nagy csapatok ellen is.
Hát még mindig gagyibb mint a boxos...daffy írta:és annyira más?szajko írta:De te boxon nyomod nem? Ők gépen nyomatják azért más...![]()
nem most lett megcsinálva konzolosra?
és annyira más?szajko írta:De te boxon nyomod nem? Ők gépen nyomatják azért más...daffy írta:nem értem,h mi a baj a "játékosok ellökésével". legendáson nyomom és csak játékstílus váltásra volt szükség. passzolni kell rengeteget és irányváltásokkal átverni a védőket...ennyi a titok
De te boxon nyomod nem? Ők gépen nyomatják azért más...daffy írta:nem értem,h mi a baj a "játékosok ellökésével". legendáson nyomom és csak játékstílus váltásra volt szükség. passzolni kell rengeteget és irányváltásokkal átverni a védőket...ennyi a titok
én világklasszison/legendáson tolom ,igaz nagyon nehéz de nekem kezd megyegetni... az "s" gombbal simán el lököm őket,messivel úgy etetek testcselekkel(nyíllal) ahogy akarok.lehet nekem sincs életem,nem vagyok kocka,csak ráéreztemvíscaelbarca!forever írta:én is így vagyok ezzelMessiFan írta:Az új fifába ez az új szerelési módszer nem tetszik, hogy ha kell 100 méteren keresztül taszítanak csak hogy elvegyék a labdát. És a bíró le se tojja viszont ha én csinálom ezt akkor már sárga.egyszerűen profiba alig világklasszisba szinte egyáltalán nem tudok játszani
velem is ez van, hogy állandóan elnyomják a játékosokat (testtel) és minnél nehezebb szinten tolom annál lassabbak a játékosaim és annál több helyzetet hagynak ki
pl. Messivel nem nem tudok elmenni szinte senki mellett. valaki nem tudja hogyan lehet orvosolni a problémát ?
köszKalap1988 írta:Nekem világklasszison, ha megy a játék (tehát mondjuk már két-három nap óta mindennap játszom 1-2 meccset), akkor a világklasszis nem akadály. Legendáson tudtam első próbálkozásra 2-1-re nyerni a barcával valami kis csapat ellen,de az nem volt díszmenetvíscaelbarca!forever írta:én is így vagyok ezzelMessiFan írta:Az új fifába ez az új szerelési módszer nem tetszik, hogy ha kell 100 méteren keresztül taszítanak csak hogy elvegyék a labdát. És a bíró le se tojja viszont ha én csinálom ezt akkor már sárga.egyszerűen profiba alig világklasszisba szinte egyáltalán nem tudok játszani
velem is ez van, hogy állandóan elnyomják a játékosokat (testtel) és minnél nehezebb szinten tolom annál lassabbak a játékosaim és annál több helyzetet hagynak ki
pl. Messivel nem nem tudok elmenni szinte senki mellett. valaki nem tudja hogyan lehet orvosolni a problémát ?
Kimaradt csomó helyzetük, a labda is többet volt náluk és az utolsó percben lőttem Messivel harmincról egy bombát
Mindenesetre a világklasszis megoldható, csak gyakorolni kell. Ha finom és kis cseleket akarsz megcsinálni ( itt nem a trükkökről van szó,mert az bill-en nem tudok,hanem arról, hogy elvidd mellette), akkor sprint nélkül tedd lassabban, úgy lehet azért szlalomozni, ha nem is fifa10 szerűen ( mondjuk az nem volt élethű). A sebességet akkor kell nyomni, amikor már terület van előtted. És vigyázni kell, mert a védők jól helyezkednek, könnyen beléjük futhatsz. Egyébként az egyérintőzést javaslom még, ha jól helyekre passzolsz az működik. Legtöbb gólt úgy tudom szerezni, ha a 16-osnál is "barca-zom" és körömpasszokat adok. Már néha irreális, hogy mennyit lehet így passzolni. A szereléseknél valóban nem élethű, hogy te nem csinálhatod, amit ők, de ez a játék legalább nehéz. A 10-ben unalmas volt legendáson is 6-0, meg 7-0-ra nyerni a nagy csapatok ellen is.
Nekem világklasszison, ha megy a játék (tehát mondjuk már két-három nap óta mindennap játszom 1-2 meccset), akkor a világklasszis nem akadály. Legendáson tudtam első próbálkozásra 2-1-re nyerni a barcával valami kis csapat ellen,de az nem volt díszmenetvíscaelbarca!forever írta:én is így vagyok ezzelMessiFan írta:Az új fifába ez az új szerelési módszer nem tetszik, hogy ha kell 100 méteren keresztül taszítanak csak hogy elvegyék a labdát. És a bíró le se tojja viszont ha én csinálom ezt akkor már sárga.egyszerűen profiba alig világklasszisba szinte egyáltalán nem tudok játszani
én is így vagyok ezzelMessiFan írta:Az új fifába ez az új szerelési módszer nem tetszik, hogy ha kell 100 méteren keresztül taszítanak csak hogy elvegyék a labdát. És a bíró le se tojja viszont ha én csinálom ezt akkor már sárga.
Egyiket se olvastam, mindegyiket tapasztaltam.ozsimiki írta: Ezt hol olvastad?
11nél nincs még sok online tapasztalatom, 09ben annál több. Ott viszont ha akadt ilyen olyan ok miatt, akkor élvezhetetlen volt, szaggatott, nem lehetett kiszámítani semmit sem, nem csak később reagáltak a játékosok. Legalábbis aki nem szokott ahhoz,h akad (én nem is játszottam volna úgy tétmeccset), az elég komolyan veszített a "tudásából" azon a meccsen.
Amikor meccs elott rugsy kapura?Eleinte nekem is baj volt vele,aztan elmult.Esetleg probald meg kikapcsolni,mindent ami hasznalja a netet,es,vedd ki a tuzfalat is.Ha igy sem megy nem tudom mi a baj...kanty írta:Köszi.
Az mitől van, h kezdeném a játékot és legtöbbször szétkapcsol?
Ezt hol olvastad?L.Messi 10 írta:A játéktól is függ. Egy Call Of Dutyban például nem jó ha akadozol, viszont FIFAban csak annyiban jön elő hogy később reagálnak a játékosok (minimálisan).kanty írta:online játékban mennyit számit a net sebessége?
Köszi a választ.
A játéktól is függ. Egy Call Of Dutyban például nem jó ha akadozol, viszont FIFAban csak annyiban jön elő hogy később reagálnak a játékosok (minimálisan).kanty írta:online játékban mennyit számit a net sebessége?
Köszi a választ.
Van benne igen.daffy írta:abba már kell lennie hűtésmoddnak is+vga kábelnek.Messithebest írta:Absz nem drága egy box már. Egy régi Arcade box,flashel együtt kb 50 ezer ft.MessiFan írta:Xbox-ra nekem nincs pénzem meg időm se meg most már idegem se.
Szóval mindig minden körülmények között mindent megnyertél ugyi