Fecooo írta:tudtommal Wenger olyasmit javasolt, h a 0-0-ért ne járjon pont, így mindenképpen gólt kellene szereznie a csapatoknak...
sőt azt is, hogy 3-4rúgott góltól +1 pont. Csak igazságosabb lenne, amikor végig verjük a csapatok 40% ennyi góllal... és ugyan annyit ér, mint egy 1:0, plussz nekünk is érdekünk lenne teszem azt 3:0 után is még focizni. Dehát, ismétcsak ott tartunk, hogy a foci a defenzív irányba halad (prototípusa volt ennek a 2004es EB-n a görög győzelem) így nem hiszem, hogy ezt az ajánlást meggondolnák a fejesek(és nem utolsó szempont a csalás lehetősége, mert eléggé manipulálható lenne, ha 3:0 és van hátra 5 perc, kacsintanak egyet, hogy ha nektek már mindegy h 3 v 4 és még kaptok egy kis sütit is meccs után... és itt most nem az egész meccs megvételén van a hangsúly, hanem az esetleges bónusz ponttal lehet kicsit taktikázni) bonyolult ügy, de talán gyökereknél is kéne a problémát keresni, amikor is a kis kölkökkel üvöltöző edzők nem letolnák amikor nem jön be valami csel, hanem biztatnák, hogy jól van majd következő összejön.
hogy ne legyen túl off szagú én is talán utoljára reménykedem madridi pontvesztésben, csak kb az fog sztem történni, hogy lesz egy eladott/szerzett labda középen és megkapja CR v DM és szétfutják a védelmet, mert abban biztos vagyok, hogy a Villarreal fentebb fog védekezni ellenük, mint bármelyik másik csapat és a labdát is megpróbálják tartogatni ők is.